Προς το περιεχόμενο

Desktop replacement για Games ??

telegamesvg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρωτον και κυριοτερο θα πρεπει να εχει καλη καρτα γραφικων....πχ7800 ή χ1800...

Μετα θα πηγαινα ειτε για πεντιουμ Μ που ειναι καλος στα παιχνιδια είτε σε dual core 2 στα 2 ποσο ειναι???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν χρειάζεται να σου πω καν τι να πάρεις!!! Ακριβώς στα λεφτά που θες. ΛΙΩΣΙΜΟ! Τον δεύτερο δίσκο τον έβαλα σήμερα μόνος, καλύτερα δώσε τα χρήματα και βάλτον εξ'αρχής. Ποιότητα κατασκευής; Βράχος. Θερμοκρασίες; Ice age! Υπερχρόνησα και τις κάρτες στα 437/645 και στα 3dmarks δίνει ρέστα. Φυσικά θα προτιμούσα να έχει 2 opengl κάρτες γιατί εγώ δεν παίζω παιχνίδια αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία (να δω που θα τις βρω)...

http://openmind.gr/product_info.php?cPath=21_32_218_222&products_id=2785&osCsid=d917c7483dc08e2de44e26ed0dcbbd37

File pare afto me super analisi ,super karta ,super marka,super cpu....

Me 17ara alla molis 3,2 kila ....

Alla kanei 300 ebro parapano

Genika ta exei ola

Δυνατό μηχάνημα, αλλά αποκλείεται να είναι 3,2 κιλά!

Επίσης η κάρτα γραφικών πρέπει να είναι Turbocache και όχι αποκλειστική στα 512MB. Max να έχει 256 αποκλειστικά τα οποία βέβαια είναι αρκετά.

Προσοχή σε κάρτες της σειράς 7800/7900GTX Go. Οι συγκεκριμένες κάρτες υπερθερμαίνονται και μετά από λίγο καιρό, και αφού δεν έχουν μεγάλες ανοχές στην θερμοκρασία και καίγονται. Χαρακτηριστικές οι περιπτώσεις σε σασί Turbo X 17WRS που έχω δει 4 τέτοιες κάρτες να πηγαίνουν για αντικατάσταση μετά από 1-2 μήνες λειτουργίας. Οι περισσότεροι χρήστες στο εξωτερικό έχουν παράπονα με τις συγκεκριμένες. Η Σειρά 7900gs δεν αντιμετωπίζει αυτά τα προβλήματα όπως και η νέα σειρά go (g80m) που βγαίνει τέλος του χρόνου δεν θα έχει αυτά τα προβλήματα

Ακόμα και στο κατά τα άλλα απαράδεκτο RAM θα δείτε ότι στο συγκριτικό των 37 λάπτοπς έχουν βάλει 2 δεκάρια στο τεστ 3d του αναλυτικού πίνακα. Το ένα στο 19αρι turbox με 2 7900gt sli (titan) και το άλλο στο 17άρι με 2 7900gs sli και τον 1.6 turion (zenith). Έχω το 2ο στα 2 Ghz, το δοκίμασα με quake4 και τελευταία παίζω το fear με όλα στο maximum (anisotropic 16, vsync on κλπ) και δεν καταλαβαίνει τίποτα! Ακόμα και αν θέσω το sli rendering mode σε "sli antializing" και το image settings σε "high quality", πάλι δεν μασάει. Τώρα, βέβαια, αν δεν αρέσει στο φίλο μας η μάρκα, ας πάρει sony... αλλά ας μαζέψει λεφτά και για μια παιχνιδομηχανή.

εγω εχω πρει ενα asus A6Q00VC και ειμαι απολυτα ευχαριστημενη..εχει καρτα 256 πανω και δεν εχει κανενα προβλημα με τα παιχνιδια...και ειναι και πολυ φθηνοτερο απο τα χρηματα που θες να δωσεις...

Εγώ σαν Laptop desktop replacement πήρα το acer aspire 9804 με 7600 go. Μπορεί να μην παίζει 100fps όλα τα παιχνίδια αλλά πηγαίνει ικανοποιητικά. Γιατί να το κάνω να παίζω τώρα νερό και σε υψηλή ανάλυση τα πάντα και μετά από ένα εξάμηνο να έχω προβλήματα ...

Προσοχή σε κάρτες της σειράς 7800/7900GTX Go. Οι συγκεκριμένες κάρτες υπερθερμαίνονται και μετά από λίγο καιρό, και αφού δεν έχουν μεγάλες ανοχές στην θερμοκρασία και καίγονται. Χαρακτηριστικές οι περιπτώσεις σε σασί Turbo X 17WRS που έχω δει 4 τέτοιες κάρτες να πηγαίνουν για αντικατάσταση μετά από 1-2 μήνες λειτουργίας. Οι περισσότεροι χρήστες στο εξωτερικό έχουν παράπονα με τις συγκεκριμένες. Η Σειρά 7900gs δεν αντιμετωπίζει αυτά τα προβλήματα όπως και η νέα σειρά go (g80m) που βγαίνει τέλος του χρόνου δεν θα έχει αυτά τα προβλήματα

Μήπως όμως παίζει σημαντικό ρόλο και όλο το γενικό στήσιμο του φορητού;

Μήπως όμως παίζει σημαντικό ρόλο και όλο το γενικό στήσιμο του φορητού;

Δεν έχει να κάνει τόσο με τα διάφορα υποσυστήματα του φορητού, όσο με τις ίδιες τις κάρτες που παρουσιάζουν αυτά τα προβλήματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...