IKARIWTHS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 paidia psaxnw ena programma san to skype,omws thelw na mporw na tou valw tis rythmiseis tou voipbuster,kapou diabasa pws legontai sip client.xerete kanenan pou na paizei se mac kai na mporw na tou alaxw rythmiseis?kayebasa to gizmo project omes de blepw na mporw na to setarw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 ki ego to eixa psaksei akrivos gia ton idio logo pou to thes esy, gia to voipbuster alla den eixa vgalei akri... Ama vreis kati pes mou kai emena..giati den thela na plirono sto skype...to voipbuster einai akoma tsampa gia ellada... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delis7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 x-lite to onoma autou. Den eimai sigouros omos oti iparxei ekdosi gia mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrMikeD Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 bale server sip1.voipbuster.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 mpa kati de kanw kala,leei call not aproved. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δες εδώ. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δείχνει πολλά υποσχόμενο. Αν το δοκιμάσεις, πες μας τα αποτελέσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Προγράμματα, Οδηγίες, από το insomnia μας.. Εγώ ρε γμτ έχω μίνι και δεν έχει μικρόφωνο.. Κατάρα, Κατάρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.