crach13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 otan kaneis analipsi sou zitane gia logoys asfaleias to kwdiko me ton opoio kaneis log in sto site.Kala kanoune.Den to vrisko paralogo.
crach13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 otan kaneis analipsi sou zitane gia logoys asfaleias to kwdiko me ton opoio kaneis log in sto site.Kala kanoune.Den to vrisko paralogo.
fort_da Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 otan kaneis analipsi sou zitane gia logoys asfaleias to kwdiko me ton opoio kaneis log in sto site.Kala kanoune.Den to vrisko paralogo. Δεν μιλάω γι'αυτόν τον κωδικό που σου ζητάνε σε όλες τις εταιρείες (το log-in), αλλά για έναν "πρόσθετο κωδικό ασφαλείας" που σου ζητάνε κατά τη διαδικασία της ανάληψης (και όχι της κατάθεσης). Επομένως δεν κάνουν καθόλου καλά, αν συνυπολογίσεις και το γεγονός ότι σε περίπτωση που τον έχεις ξεχάσει αργούν πάρα πολύ να σου απαντήσουν...
Dr_Michael Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Για ποιο λέτε; Για το http://www.betotoclub.com ?
the_maniac Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Πες τα ρε fort_da!!! Και μενα το ιδιο μου καναν. Ειχα καιρο να μπω και το ειχα ξεχασει το extra password που εχουν για αναληψη. Τους ειχα 10 μερες με εμαιλς για να καταφερω να μου το πουν και οταν καταφερα να μου το αποκαλυψουν τελικα και εκανα αναληψη περασαν 19 μερες για να παρω τα λεφτα και αυτο μετα απο αρκετο βρισιμο με εμαιλς. Συνολικα περασε ενας μηνας για να καταφερω να παρω τα λεφτα μου...ημαρτον με αυτη την εταιρια:twisted:
Soth Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 An den kanw tromero lathos betoto kai betandwin einai idia eteria (giafto kai trexoun paromia platforma sta sites tous) apla den sigkrinontai san yposthriksh. Prosopika tin betandwin den tin allazw... kanena parapono ws twra!
the_maniac Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Ναι η ιδια ειναι. Με τη διαφορα οτι η μια σε πληρωνει σε 3-4 μερες και η αλλη σου σπαει τα νευρα:twisted:
crach13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 re paidia egw oses fores exw kani analipsi kai stin betandwin kai stin betoto den eixa provlima me tous kwdikous.Otan kanw analipsi mou zitaei enan kwdiko.O kwdikos pou vazw einai aytos me ton opoio kanw log in sto site.Pote kanena problem:)
weirdo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 oute egw eixa pote provlima me thn betoto, exw kanei arketes analipseis.
the_maniac Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 crach13 εμεις λεμε για την απαντηση στην προσωπικη ερωτηση. Εκει ηταν το κολλημα. Εκτος και αν δεν υπαρχει αυτο σε ολους τους χρηστες...αλλα δεν νομιζω.
crach13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 crach13 εμεις λεμε για την απαντηση στην προσωπικη ερωτηση.Εκει ηταν το κολλημα. Εκτος και αν δεν υπαρχει αυτο σε ολους τους χρηστες...αλλα δεν νομιζω. Opa.Gia proswpikh erotisi allazei to pragma.Mou zitaei kai mena.Ok tote.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.