dterzakis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Καλησπέρα σας. Δεν είμαι φαν του στοιχήματος αλλά απόφάσησα και εγώ να ανοίξω λογαριασμό στο betoto λόγω του bonuς που δίνει. Έτσι και εγώ εγγράφομαι το Σάββατο 1/7 με 100 ευρώ. Μέχρι σήμερα δεν μου έχουν βάλει το bonus! Ακόμα με νευρίασε το γεγονος ότι όταν έβαλα λεφτά δεν με ρώτησε για επαλήθευση...!! Δηλαδή αν μπερδέψεις ένα μηδενικό κλες μετά τα λεφτά σου;;; Και τέλος σήμερα το ρολόι του betoto πήγενε 2 ώρες μπροστά! πήγα να ποντάρω Πορτογαλία-Γαλλία και δεν μπορούσα!! Έχετε ακούσει παρόμοια προβλήματα;
Christos19 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Για το bonus δε γνωρίζω, αλλά όσον αφορά το ρολόι εγώ δεν είχα πρόβλημα.Έπαιξα το ματς 14 λεπτά πριν αρχίσει, αν και με το 1ο κλικ μου έγραψε ότι παρήλθε ο χρόνος στοιχηματισμού, με το 2ο κλικ όμως το πήρε κανονικά.
crach13 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Καλησπέρα σας.Δεν είμαι φαν του στοιχήματος αλλά απόφάσησα και εγώ να ανοίξω λογαριασμό στο betoto λόγω του bonuς που δίνει. Έτσι και εγώ εγγράφομαι το Σάββατο 1/7 με 100 ευρώ. Μέχρι σήμερα δεν μου έχουν βάλει το bonus! Ακόμα με νευρίασε το γεγονος ότι όταν έβαλα λεφτά δεν με ρώτησε για επαλήθευση...!! Δηλαδή αν μπερδέψεις ένα μηδενικό κλες μετά τα λεφτά σου;;; Και τέλος σήμερα το ρολόι του betoto πήγενε 2 ώρες μπροστά! πήγα να ποντάρω Πορτογαλία-Γαλλία και δεν μπορούσα!! Έχετε ακούσει παρόμοια προβλήματα; Φιλε και εγω παραπονο σε αυτο.Βασικα ο αδελφος μου.Εκανε και αυτος πρωτη φορα καταθεση και δεν πηρε καθολου bonus.Ηθελα να βαλω και εγω αλλα σκεφτομαι μην δεν μου βαλει το bonus και αναγκαστω και τα παρω παλι πισω.
dterzakis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μου απάντησαν σήμερα από το support.en (αγγλικό). Στο ελληνικό (support.el) δύο φορές δεν μου απάντησαν! Λένε ότι δεν χρησιμοποίησα το ειδικό Link του bonus για να γραφτό και για αυτό τον λόγο η όλη διαδικασία δεν έχει γίνει αυτόματα... Λένε θα επικοινωνήσουν με Ελλάδα και θα... Πάντως ούτε σήμερα μου το έχουν βάλει...
2arkoudi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Sto telos pistevo tha sto valoun alla mpori na se taleporisoun ligo. Apla na epiminis me email.
mxpert Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 ....πρέπει όντως να χρησιμοποιήσεις το ειδικό link για να σου βάλει αυτόματα και αμέσως το BONUS !!! ...τώρα δεν ξέρω αν θα σου την κάνουν τη χάρη ! ...το ρολόι κατα πάσα πιθανότητα είναι ρυθμισμένο σε ώρα κεντρικής ευρώπης (-2 ώρες απο εμάς) ...πρόκειται για συνηθισμένη πρακτική των sites αυτών ! ...όσο για πιθανό λάθος, εντάξει δεν είναι και τόσο τρομακτικό ενδεχόμενο λάθος ! ...την αμέσως επόμενη στιγμή μπορείς να τα τραβήξεις "πίσω" τα λεφτά.
dterzakis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Σήμερα ξαναέστειλα mail. Προφανώς το bonus δεν έχει μπει ακόμα... ....πρέπει όντως να χρησιμοποιήσεις το ειδικό link για να σου βάλει αυτόματα και αμέσως το BONUS !!! ...τώρα δεν ξέρω αν θα σου την κάνουν τη χάρη ! Ελπίζω να έχεις άδικο. Δεν νομίζω πάντως να πρόκειτε για χάρη αλλά για υποχρέωση. Δηλαδή μόνο από το link αυτό πέρνεις bonus??? Για το παραδοσικό register δεν υπάρχει προσφορά; Πιστεψέ με, διάβασα όλα τα ψιλά γράμματα και δεν λέει πουθενά κάτι τέτοιο! Είδωμεν....
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Και εγω οταν εκανα εγγραφη δεν χρησιμοποιησα το ειδικο λινκ και ετσι δεν μου εβαλε bonus. Εστειλα mail και τους ειπα τι ειχε γινει και μετα απο 3-4 μερες μου περασανε το bonus στον λογαριασμο μου,εξηγωντας μου παραλληλα τι ειχε γινει! Ελπιζω να γινει το ιδιο και με σενα...
dbisbik Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 egw eimai sti sportingbet kana 2xrono!den exw antimetwpisei kanena provlima!to bonus afou de sto evalan de prokeite twra!eides na leei 100evrw bonuw etsi?xlwmo moy fainetai!sta bonuw aytoi sou vazoun kyrivs kapoioys idiaiteroys orous!emena eixe bonus 20eyrw alla sou elege oti ta lefta tou bonus gia na ta travikseis prepei na exeis paiksei synolo 3plasio poso twn 20!diladi px na paikseis se kairo 6stoiximata twn 10 k.o.k. gia na mi ta xaseis!psaksto ligo pantws!kapou tha exei kai til epikoinwnias!kalitera apo email sigoura!poio amesa tha vreis akri!
antreaslam Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 εχω παιξει κατα καιρους σχεδον σε ΟΛΑ...sto bet&win,και στο betoto, την πατησα κ εγω με τα ειδικα λινκ που ΔΕΝ χρησιμοποιησα,εστειλα mail,kai: bet&win: μου εβαλαν τα λεφτα-μπονους,μετα απο 24 ωρες. betoto: επειτα απο τριτο mail δικο μου,που απειλησα οτι θα τους κανω ρεζιλι σε ολα τα chat για την αφερεγγυοτητα τους(παροτι ειχα αδικο,γιατι δεν ειχα κανει οτι επρεπε για το μπονους),μου εστειλαν μηνυμα,οτι ζητουν συγγνωμη,και εβαλαν αυτοματα το μπονους! αν επιμεινεις,θα στο βαλουν σιγουρα!
antreaslam Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 dbisbik , ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι τα λεφτα που παιρνεις ως μπονους πρεπει να τα παιξεις 3 με 4 φορες,αναλογα με την εταιρεια,για να τα παρεις πισω...αλλιως ολοι θα ανοιγαμε λογ/σμους,θα παιρναμε το μπονους,κ θα τραβουσαμε πισω τα λεφτα,κ θα βγαιναμε κερδισμενοι κατα το μπονους!!!
laskos0 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 egw eimai sti sportingbet kana 2xrono!den exw antimetwpisei kanena provlima!to bonus afou de sto evalan de prokeite twra!eides na leei 100evrw bonuw etsi?xlwmo moy fainetai Μη σου φαίνεται και τόσο χλωμό διότι έγινε σε εμένα αυτό.Έβαλα 100 ευρώ,τα πόνταρα ,τα έχασα...Μετά από δυο μέρες(κατόπιν email που τους έστειλα) μου δώσανε το bonus,το ποντάρισα και έτσι έβγαλα 180 ευρώ (κέρδισα!!) και τα έκανα ανάληψη...Έτσι απλά!
crach13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Τελικα μου το βαλανε και εμενα το bonus μετα απο email που τους εστειλα!!
antreaslam Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Ε,σου το ειχα πει...κυνηγι θελει λιγο,ειναι σοβαρες εταιρειες,δεν ειναι διατεθημενες να χαλασουν το ονομα τους για 5ο ευρω ολα κ ολα...
fort_da Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Εγώ πάλι με την betoto είχα αντιμετωπίσει το εξής πρόβλημα: είχα κερδίσει ένα σεβαστό ποσό και όταν ζήτησα ανάληψη μου ζητούσε κάποιον κωδικό που δεν θυμόμουνα. Τους έστειλα 650 mails και μου απάντησαν μετά από 13 μέρες!!! Απαράδεκτο!!! Κανονικά στις σοβαρές εταιρείες οι αναλήψεις γίνονται αμέσως και χωρίς κωδικούς. Προσωπικά τους θεωρώ απατεώνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.