kakli Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Σε pentium d 930 εχω βαλει την παρακατω ψυχτρα http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.pro...1&sts_cid=3 kαι ριχνει των αερα στην πισω μερια του κουτιου οπου εχει θεσει για 2 ανεμιστιρες . Να βαλω τουλαχιστον ενα πισω να διωχνει των αερα εξω απο το κουτι η θα διμιουργειτε αντισταση και θα υπαρχει προβλημα? Καθε βοηθεια δεκτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos th. Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 ναι βαλε ενα πισω να βγαζει.ειναι η ιδανικη τοποθετηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diablos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Ναι, πίσω χρειάζεται οπωσδήποτε ανεμιστήρα. Αν μπορείς βάλε και δύο ανεμιστήρες πίσω. Όσο πιο πολύς αέρας βγαίνει από το κουτί τόσο καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 πιστεύω οτί ένας ανεμιστήρας είναι αρκετός.δεν νομίζω να χρειάζεται+δεύτερος.εξαρτάται βέβαια και με τις θερμοκρασίες που χτυπά ο υπολογιστής σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diablos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Σίγουρα. Αν πάντως δεν πάρεις θορυβώδες ανεμιστηράκι και δεν έχεις πρόβλημα να πληρώσεις άλλο ένα, βάλε 2. Καλό είναι να δημιουργείς όσο μπορείς αρνητική ροή αέρα μέσα στο κουτί σου, με περισσότερο αέρα να βγαίνει παρά να μπαίνει. Έτσι δεν υπάρχουν σημεία με στάσιμο αέρα, και όλος ο αέρας αναγκαστικά ανανεώνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 βαλε αλλα αθορυβους για να μην σου φανε τα αυτια............ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakli Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Ακολουθισα την συμβουλη σας πριν την τοποθετιση μετατροπη avi σε dvd cpu 60C mobo 47C μετα την τοποθετιση cpu 52C mobo 41C Παντως ο περισοτερος θορυβος παραγεται απο των ανεμιστηρα της ψυκτρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos th. Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 e entaksei den peirazei.poia psiktra exeis gia ti to site tou Plaisiou kanei erga.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakli Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=193&code=009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos th. Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 dokimase na tis rikseis strofes,tsekare thermokrasia se load ki an den exeis diafora astin xamila. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakli Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Exω το asus probe μου δινει τις επιλογες optimal performance σε αυτην την επιλογη ο ανεμιστηραs δουλευει σε χαμηλες στροφες και εφοσον χρειαστει αξανονται η στροφες του? την συμβουλη σου Τελικα ποιες θερμοκρασιεσ πρεπει να εχει σε πληρη λειτουργια cpu, mobo? Μετα απο χρονια γραφω ελληνικα και εχω φαει κολημα δεν ξερω πως γραφονται η λεξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos th. Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 asto to Probe.vale speedfan kai rikse tis strofes oso thes esi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diablos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Το Speedfan είναι ανεξάρτητο application; Επειδή το προγραμματάκι της MSI που έχω δεν κάνει και την καλύτερη δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos th. Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 nai.parto apo edo http://www.almico.com/speedfan.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cone Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 καλησπερα παιδια. ειπα να ρωτησω σε αυτο το post και να μην ανοιξω αλλο. κατεβασα κ εγω το speedfan απο το παραπανω Link αλλα ακομα δε βρηκα πως να ρυθμισω τις στροφες. η ερωτηση ειναι αλλη ομως. αμα θελω να βαλω ενα επιπλεον ανεμιστηρακι, πού το συνδεω στη μητρικη; εχει ηδη καμια θυρα ή θελει καμια πατεντα; ειναι της abit και ειναι 3χρνων περιπου. εχει πανω ενα επεξεργαστη στα 1.8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.