Προς το περιεχόμενο

αναγνωριση κλησης

virgo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα στο τηλεφωνο ενεργοποιημενη την αναγνωριση κλησης εδω και πολυ καιρο.δουλευε κανονικα.απο την στιγμη ομως που μπηκε το ADSL δεν φαινεται ο αριθμος αυτουνου που καλει.Πηρα τον ΟΤΕ κι μου λεει οτι δεν υπαρχει προβλημα και λειτουργει κανονικα.Εχει σχεση λετε με το dsl?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μάλλον ΝΑΙ...

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω σε ένα τηλέφωνο ΧΩΡΙΣ ADSL.

Έβαλα στο ένα νούμερο (σπίτι) ADSL (ΟΚ) και στο άλλο νούμερο (πατρικό) σταμάτησε να δείχνει τον αριθμό του καλούντος ΜΟΝΟ το ασύρματο . Το σταθερό (παράλληλη συσκευή) δουλεύει κανονικά. Δοκιμάζω το ασύρματο σε άλλη τηλεφωνική σύνδεση (άσχετος αριθμός) και δουλεύει ρολόι.

Σίγουρα έχει βάλει ο ΟΤΕ το χεράκι του ...

Θα δοκιμάσω και σε αυτό το τηλέφωνο ΧΩΡΙΣ ADSL να βάλω φίλτρο (3-8 ευρώ) και βλέπουμε...

Δημοσ.

Η ασύρματη συσκευή λειτουργεί ΧΩΡΙΣ φίλτρο σε τηλεφωνική σύνδεση ΧΩΡΙΣ ADSL παράλληλα με άλλη σταθερή η οποία δουλεύει κανονικά.

Ο λόγος που υποπτεύομαι τον ΟΤΕ είναι διότι έχω δύο τηλέφωνα στο όνομα μου και το πρόβλημα παρουσιάστηκε αμέσως με την ενεργοποίηση της σύνδεσης ADSL στην άλλη τηλεφωνική γραμμή (άλλο σπίτι, άλλη διεύθυνση, ίδια πόλη, ίδιος πάροχος - μήπως φταίει η πόλη? :-) ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...