chek2fire Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 παιδια επειση ειμαι λιγο noob στο παιχνιδι για πειτε μου πως γινεται να κανω restore τα attributes εχω dmg στο strength και endurance και δεν ξερω τι να κανω
Voodooman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Πηγαίνεις σε έναν ναό και ακουμπάς στο ιερό του.
chek2fire Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 το κανα τιποτα στα stats ακομα ειναι dmg τα attributes
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 το κανα τιποτα στα stats ακομα ειναι dmg τα attributes κάτι από τα αντικείμενα που κουβαλάς σου προκαλεί ίσως το dmg (αν και λίγο δύσκολο) Η άλλη λύση είναι να πιείς φίλτρα. Αλλά λογικά θα έπρεπε να δουλέψει το να ακουμπάς το ιερό... Τι μνμ σου βγάζει όταν το ακουμπάς; ΥΓ. Καλύτερα θα ήταν να έγραφες την απορία σου στο θεμα που υπήρχε ήδη για το oblivion. Σε ένα από τα δύο. Δεν το βρίσκω σωστό να ανοίγεις ολόκληρο θέμα για μια απορία.
chek2fire Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 το θυμαμαι το θεμα για το oblivion μονο που δεν υπαρχει πια δεν ξερω εχει εξαφανιστει!!
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 όταν δεν βρίσκουμε ένα θέμα, κάνουμε search. Δεν το ψάχνουμε χειροκίνητα. Εναλλακτικά (μια που το "κακό" έγινε πια), κοιτάξτε στο τέλος της σελίδας, στα "Παρόμοια Θέματα".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.