Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 3 Topic

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
επειδή δεν έχει αναφερθεί ακόμα τίποτα για το "?"

μπορείτε να διαβάσετε εδώ μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση γιατί το Pearl δεν είναι το "?"

http://www.losttv-forum.com/forum/showthread.php?t=19314

Και εγώ πιστεύω ότι το pearl δεν είναι το ? αλλά δεν είμαι και βέβαιος...Είναι πολύ μπλεγμένα τα πράγματα συν του ότι το είδαμε πρώτη φορά προς το τέλος της season και δεν έχει αναλυθεί καθόλου ακόμα...Στην 3η season όμως πιστεύω θα ξεκαθαριστεί το θέμα.....Είναι γενικώς πολλά που πρέπει να εξηγηθούν και θα σκάσω περιμένοντας μεχρι να ξαναρχίσει....:( :(

• Moderators
Δημοσ.
επειδή δεν έχει αναφερθεί ακόμα τίποτα για το "?"

μπορείτε να διαβάσετε εδώ μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση γιατί το Pearl δεν είναι το "?"

http://www.losttv-forum.com/forum/showthread.php?t=19314

Επειδή βαριέμαι να το διαβάσω όλο, αναφέρεται πουθενά ότι (εκτός απο το όνομα του επεισοδίου που είναι '?', και το όνειρο του Eco), όταν ο Eco σκαρφαλώνει (στην πραγματικότητα και όχι στο όνειρο του) το "γκρεμό" βλέπει κάτω δίπλα στο Locke ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ '?' . Μετά μάλιστα σχολιάζει ότι κάποιος έριξε αλάτι εκεί για να μη φυτρώσει βλάστηση και να παραμείνει σχηματισμένο το ? .

Το ερώτημα είναι γιατί να σχηματίσει κάποιος το ? εκεί ώστε να μπορεί να το δει ΜΟΝΟ κάποιος που είτε έχει φτάσει στην άκρη του γκρεμού, ή είναι σε αερόστατο/ελικόπτερο/αεροπλάνο.

Δημοσ.
Επειδή βαριέμαι να το διαβάσω όλο' date=' αναφέρεται πουθενά ότι (εκτός απο το όνομα του επεισοδίου που είναι '?', και το όνειρο του Eco), όταν ο Eco σκαρφαλώνει (στην πραγματικότητα και όχι στο όνειρο του) το "γκρεμό" βλέπει κάτω δίπλα στο Locke ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ '?' . Μετά μάλιστα σχολιάζει ότι κάποιος έριξε αλάτι εκεί για να μη φυτρώσει βλάστηση και να παραμείνει σχηματισμένο το ? .

Το ερώτημα είναι γιατί να σχηματίσει κάποιος το ? εκεί ώστε να μπορεί να το δει ΜΟΝΟ κάποιος που είτε έχει φτάσει στην άκρη του γκρεμού, ή είναι σε αερόστατο/ελικόπτερο/αεροπλάνο.[/quote']

ίσα ίσα ο Eco δεν λέει ποτε ότι είδε ένα ερωτιματικό αλλά αφήνει στο θεατή να το φανταστεί

Eko "I believe they made a circle - a target - so that this place can be seen from up above."

Δημοσ.

Το ερώτημα είναι γιατί να σχηματίσει κάποιος το ? εκεί ώστε να μπορεί να το δει ΜΟΝΟ κάποιος που είτε έχει φτάσει στην άκρη του γκρεμού' date=' ή είναι σε αερόστατο/ελικόπτερο/αεροπλάνο.[/quote']

Μπορεί να ήταν χώρος προσγείωσης UFO....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Να πούμε και κανα αστείο έτσι,χωρίς παρεξήγηση....:oops:

Σοβαρά τώρα,ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω το λόγο....Στημένο μου φαίνεται...

Δημοσ.

εγώ αυτό που σκέφτομαι είναι για να ξέρουν που να πέφτουν τα τρόφιμα. Αν θυμάστε κάποια στιγμή πέφτει ένα αλεξίπτοτο με μπόλικα τρόφιμα δίπλα στο πρώτο hatch. Ίσως αυτό να γίνετε και στα υπόλοιπα.

Δημοσ.
εγώ αυτό που σκέφτομαι είναι για να ξέρουν που να πέφτουν τα τρόφιμα. Αν θυμάστε κάποια στιγμή πέφτει ένα αλεξίπτοτο με μπόλικα τρόφιμα δίπλα στο πρώτο hatch. Ίσως αυτό να γίνετε και στα υπόλοιπα.

Ναι όντως...Πολύ πιθανό.....:-| :-|

• Moderators
Δημοσ.
ίσα ίσα ο Eco δεν λέει ποτε ότι είδε ένα ερωτιματικό αλλά αφήνει στο θεατή να το φανταστεί

Eko "I believe they made a circle - a target - so that this place can be seen from up above."

Εδώ φυσικά φαίνεται κάτι πιο σαφές και τουλάχιστο αυτό που παρατήρησα εγώ την πρώτη φορά που είδα το επεισόδιο

( o Eco δε σκάβει στο μέρος του "κύκλου" αλλά στην τελεία απο το ?)

Δημοσ.

Δεν νομιζω πως ςιναι ερωτηματικο αυτο στην εικονα.

Ειναι ενας κυκλος απλος,που συμβολιζει το μαργαριταρι.Αν δεις και στην orientation tape το σημα του σταθμου,ειναι ενας ιδιος κυκλος(μαργαριταρι) με αυτον στην εικονα απο ψηλα.

Εμενα τουλαχιστον,δεν μου μοιαζει ερωτηματικο.

• Moderators
Δημοσ.
Δεν νομιζω πως ςιναι ερωτηματικο αυτο στην εικονα.

Ειναι ενας κυκλος απλος' date='που συμβολιζει το μαργαριταρι.Αν δεις και στην orientation tape το σημα του σταθμου,ειναι ενας ιδιος κυκλος(μαργαριταρι) με αυτον στην εικονα απο ψηλα.

Εμενα τουλαχιστον,δεν μου μοιαζει ερωτηματικο.[/quote']

Για κύκλος πάντως, έχει χάσει το αριστερό κάτω τεταρτημόριο... Και ο Eco πως και άρχισε να ψάχνει για σημείο "σκαψίματος" κάτω απο το αεροπλάνο (που ομολογουμένως είναι πολύ μακριά απο το "κυκλικό σχήμα" και ακριβώς πάνω σε μια πιθανή τελεία απο "?"...

Ο Eco επίσης στην αρχή του επεισοδίου ψάχνει το σημείο με το '?' ("where is the question mark"). Μετά με το Locke μαζί ακουλουθούν το πρόχειρο χάρτη που δείχνει που βρίσκεται το ερωτηματικό. Και όταν φτάνουν εκεί που δείχνει ο "χάρτης", ουσιαστικά βρίσκονται στο σημείο με το αεροπλάνο. Είναι κάπως πάρα πολλά hints για να πεις ότι δεν βρήκαν το '?'.

Btw ο boone όταν σκαρφαλώνει στο αεροπλάνο αν και κοιτάει μια-δυο φορές προς τα κάτω δεν εντοπίζει κανένα σημάδι... (μπορεί να του διέφυγε...αλλά... χμ)

Δημοσ.

Teleiwsa to revision tis 1is season

a. Me xenerwsan telika oi Others pouxoun ginei toso...prositoi.Protimousa otan ypirxe apla mia ypopsia oti yparxoun Others

b. Genika POLY MALAKW i Kate re paidi mou,den tin paw kastano san xaraktira,poly partakias

Δημοσ.

a. Me xenerwsan telika oi Others pouxoun ginei toso...prositoi.Protimousa otan ypirxe apla mia ypopsia oti yparxoun Others

Συμφωνώ.το ρίξανε στη δράση βλέπεις.Πάντως είμαι περίεργος να δω πως και αν θα ξεφύγουν ο Τζακ η κ8 και ο Σώγιερ όπως επίσης και αν σώζονται ο Εκο και ο Λοκ.Αντε να δουμε πως θα περιμένουμε..

b. Genika POLY MALAKW i Kate re paidi mou' date='den tin paw kastano san xaraktira,poly partakias[/quote']

λοoooooooλ.Καλά με πέθανες ρε κάιζερ νάσαι καλά :P

edit:Χρόνια πολλά ρε Κάιζερ,οτι επιθυμείς

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...