SupaCoopa Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Και μονο οτι καθομαστε και ασχολουμαστε τοσες χιλιαδες ανθρωποι παγκοσμιως με το Lost (και δεν εννοω τα εκατομμυρια που απλα βλεπουν τα επεισοδια αλλα αυτους που ψαχνουν εξηγησεις και αναπτυσουν θεωριες) δειχνει οτι ειναι ενα πετυχημενο τηλεοπτικο προϊον. Τωρα αν στο τελος της πεμπτης σεζον δουμε τον Τζακ να ξυπναει ιδρωμενος και να λεει "πω ρε λουστη μου, τι ονειρο ηταν αυτο που εβλεπα"... παμε ολοι μαζι εξω απο το στουντιο του ABC, με φρεσκους κορνέδες στα χερια! Εγω παντως εχω πειστει οτι οι others δεν ειναι οι μονοι others. Δηλαδη υπαρχουν και αλλοι others στο νησι, που ειναι οι πραγματικα κακοι others, ενω οι αλλοι ειναι οι καλοι others και τους εχουμε παρεξηγησει.... Το κακο ειναι οτι εχουν βαλει ενα γ$&%proxy στο γραφειο και μου εκοψαν το download οποτε με βλεπω να μενω με το s03e03....
Members gsarig Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Members Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Τα δυο πράγματα που δεν θα 'θελα να συμβούν με το Lost είναι 1. το φινάλε να είναι απογοητευτικό και οι εξηγήσεις αστείες και 2. να εκμεταλλευτούν την επιτυχία της σειράς και να την "ξεχειλώσουν" όσο δεν παίρνει (βλ. x-files). Δεν ξέρω τι από τα δύο θα ήταν χειρότερο. Γενικά πάντως είμαι λίγο γκαντέμης με τις σειρές που μου αρέσουν γιατί οι τρεις αγαπημένες μου κόπηκαν πριν οι σκηνοθέτες τους τις ολοκληρώσουν με τον τρόπο που θα ήθελαν (Twin Peaks, Carnivale, American Gothic). Πάντως, αν το τέλος του Lost είναι έστω αξιοπρεπές, η σειρά θα είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες που έχω δει, γιατί πέρα από το μυστήριο, έχει πολύ ενδιαφέροντες και καλοδουλεμένους χαρακτήρες.
tzinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 carnivale, twin paaks!! me likes your taste. To carnivale einai isos to all time favourite mou tv show. Kai to firefly htan poly wraio kai to kopsane. Oi Kataremenoi tv network executives katastrefoun tis kales doulies, etsi kai me to lost, san bash gia seira 8a mporouse na htan kataplhktikh se 3 sezon max, me pio grhgoro pace kai perisoteres ekshghseis. Na mhn arxhso gia thn katantia tou prison break. Gia to mysthrio tou lost to dexomai, einai synarpastiko kai auto kanei thn seira. Skepsou omos oti polla apo ayta basizontai se moufes mythous, opos ta numbers pou oi idioi oi writers legane oti den yparxei ekshghsh. Parola ayta pezane terastio rolo se olh thn poth sezon. Tora ksafnika petaksane ena videaki pou kai kala dinei mia ekshghsh. Poly fobamai oti sta perisoteres anaptygmens mythologies tou nhsiou tha paroume tetoies apanthseis sto peripou. Einai asteria sto na dhmiourgoun ena synexomeno climax me mikroleptomeroies alla kapoia stigmh pros to telos ths seiras 8a prepei na oloklhrosoun to senario kai den eimai sigouros oti tha ikanopoihsei polous. Opote telos panton symfonoume, an kataferoun na dosoun ikanopoihtiko telos se auto to synexomeno climax tha exou petyxei kati poly kalo. An omos katanthsei opos px to alias (pali jj abraahms), pou eixe antistoixo climax kai mythologies peri rambaldi kai foberon anakalypseon, tote mapa to pilafi. Alla gia tous kalodoulemenous xarakthres exo tis amfibolies mou. An to kaloskefteis oi plhrofories pou pernoume apo ta flashbacks einai psilomonotones kai monodiastates. dhladh ti pragmatika kseroume gia tous xarakthres?? apo 2-3 pragmata gia ton kathena, apo ta opoia ta perisotera einai koina se olous. Px o jack einai arxhgokaulos kai exei thn anagkh na sozei kapoion! O locke einai fysiolatrhs kai eukolopistos, o hurley troei poly kai nomizei oti einai gkantemhs...ktlp Epi 3 xronia auta ta 2-3 shmia ton basikon xarakthron epanalambanontai kai tonizontai synexeia. To blepeis esy autos os kalodoulemeno xarakthra, einai auto character development?? Nomizo oxi. Ase pou sthn 2rh sezon olous tous basikous xarakthres tous kanane ligo rompa. Mono na skefteis oti o jack den proorizotane gia basikos xarakthras otan arxise h seira ftanei. H oti ton charlie yphrxe pithanothta na ton fane pros to telos ths 1ths. Posoi exoun bgei kai lene sixathika ton klapsomounh jak, barethika ton eukolopisto locke, mou thn spei o adikoxamenos pateras micahel, h spastikia h claire, o prezakias o charlie....ktlp . oi perisoteroi pou blepoun thn seira se kapoio shmeio exoun pei auta ta logia gia pano apo enan basiko xarakthra. Araaaa kati den paei kala sto character development. Tora pos ginetai na yparxoun kapoia fanera arnhtika shmadia se mia seira kai na synexizei na se trabaei, einai kai ayto meros tou mysthriou tou lost lol.
KaizerSoze Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Gia tous arithmous Eipane pws den yparxei exigisi giati einai aytoi oi arithmoi kai oxi px 5,6,11,456,oxi oti den yparxei exigisi gia to ti symvolizoun
dimitris74 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 sto myalo mou eisai. kai ego kapos etsi to vlepo to telos. me tosa pou exoun deiksei sigoura i apantisi tha einai kapoia koufi kai profanis
Members gsarig Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Members Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Το Carnivale το ανακάλυψα χάρη σε ένα topic που είχε ανοιχτεί εδώ πέρα και το τελείωσα πριν από λίγες μέρες. Όντως φοβερή σειρά, ίσως η πιο προσεγμένη που έχω δει στο θέμα της ατμόσφαιρας και της φωτογραφίας. Κρίμα που έμεινε ημιτελής, αλλά από την άλλη, ίσως αυτό να βοηθάει στο να αποκτήσει "μυθικές" διαστάσεις. Όσο για τους χαρακτήρες του Lost, αυτό που πιστεύω πως έχει ενδιαφέρον είναι ότι κάποιοι από αυτούς (όχι όλοι) εμφανίζουν κάθε τόσο κάποιες διαφορετικές πτυχές και δεν είναι πάντα προβλέψιμοι στις αντιδράσεις τους. Επίσης μου αρέσει το ότι ένας ιρακινός έχει πρωταγωνιστικό ρόλο (και όχι απλά διακοσμητικό - καρικατούρα), και ότι γενικά δίνεται αρκετό βάρος στους μη-αμερικανούς χαρακτήρες (πιστεύω πως με τον τρόπο του συντελεί κι αυτό στην επιτυχία της σειράς). [Να επισημάνω βέβαια πως καθώς η σειρά βρίσκεται σε εξέλιξη (και δεν μπορώ να τη δω ακόμη ως κάτι ολοκληρωμένο) όλα μου τα σχόλια λέγονται με κάθε επιφύλαξη. Η συνέχειά της από εδώ και πέρα ως το τέλος της είναι αυτά που θα κρίνουν το κατά πόσο θα μείνει στην τηλεοπτική ιστορία ως κάτι αξιομνημόνευτο ή ως απλώς μια μόδα και τίποτα παραπάνω.]
sheik Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Oι χαρακτηρες ηταν πρωτοτυποι και cool θα ελεγα στην 1η σαιζον,οταν αρχισαμε να μαθαινουμε γι'αυτους και τα φλασμπακς ηταν πραγματικα ενδιαφεροντα.Απο τη 2η σαιζον αρχισαν να το κουραζουν,δειχνοντας μας 2 και 3 φορες τις ιδιες πτυχες του χαρακτηρα του καθενα.Ας ελπισουμε οτι αυτο θα αλλαξει και θα δουμε τον Τζακ σε αλλον ρολο εκτος απο το να κλαιει,τον Λοκ σε αλλον ρολο εκτος απο το να εξαπαταται κλπ κλπ...
anthony_88 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Loιπον, επειδη δεν εχω δει το 3χ3 και θελω να το δω σε λιγοτερο απο ενα μηνα που θα ενεργοπιηθει η ADSL..., οποιος ειναι Αθηνα και εχει τη δυνατοτητα να το κανει, ας μου γραψει το επεισοδιο σε ενα cd-ακι και να κνονισουμε σε καποιο σταθμο του μετρο ή καπως να το παραλαβω... Οποιος παρακαλω μπορει να το κανει ας μου στειλει pm να κανονισουμε...Στο thread δε θα ξαναμπω τουλαχιστον μεχρι να δω το 3χ3... Οποτε σας παρακαλω να με βοηθησετε...(Φοιτητης ειμαι ο καημενος, ελεηστε με!!)Ευχαριστω!! PS: Μενω στην περιοχη Γκυζη...
GreekCharmed Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Νέα spoiler για το 3x04 Every Man For Himself: An animal “dies” An Other dies Sawyer has a heart-wrenching storyline Sawyer finds his Westmoreland and someone else very close to him We find out Juliet and Jack have one very big thing in common Και συνεχίζω με κάτι περίεργο: Several hundred people showed up at the Louis Vuitton Hawaii International Film Festival for a "Lost" seminar in the Regal Dole Cannery Theaters. Amongst the guests were Jorge Garcia, Henry Ian Cusick, and Michael Emerson. Michael Emerson made some statements about the island that may indicate what is to come in the "Jump the Shark" moment. A key element that triggered much analysis was the island, which "looms large as a character on the show," said Emerson, who hinted at a metaphysical quality, and the possibility that the entire location is fabricated So is Emerson theorizing outloud or is he speaking from the experience of having already filmed the episode which is to totally twist our perception of what is goin on? Maybe the message that Locke finds in "I Do" is the words "Made in Tawain" inscribed on a cliff face.
forester Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Για το Lost Experience Game. Ναι το έχω δει το videaki. Δίνει μια αιτία για την εμφάνιση των αριθμών στα Dharma projects κλπ κλπ. (Καμια εξήγηση για τον πανικό που "σπέρνουν" και την κακοτυχία που συνεπάγονται) Αναφορικα με αυτά που δείχνει το βιντεακι: H πρώτη αντίδραση ήταν wow, πω πω κλπ κλπ. Με έπιασε λίγο απροετοίμαστο και έλεγε έλεγε ένα σωρό (+άφηνε πολλά να πλανόνται). Ok, μετά βέβαια που το τριγύρισα λίγο στο μυαλό μου, κάπως έχασαν σε αξία όλα αυτά στο βίντεο. QUOTE] ΄ Ναι και όχι. Εγώ έχω πειστεί ότι υπάρχουν 2 others: αυτοί που ξεκίνησαν το πείραμα και αυτοί που το συνέχισαν. Νομίζω ότι τώρα βλέπουμε τους πρώτους. Νομίζω ότι το Lost Exp. Game λειτουργεί και ως επεξήγηση της σειράς, σωστά? Μήπως η Πηνελόπη ανήκει στους β' others? Δε ψάχνει δηλαδή για τον καλό της, αλλά τους α' others? Τραβηγμένο το ξέρω, αλλά γιατί όχι? Γιατί μόνο ο Ντέσμοντ έχασε τα ρούχα του και δεν έχει τραύματα? Ουφ!
Members gsarig Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Members Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Άσχετο, που ίσως έχει αναφερθεί και από άλλους: Πολλές φορές σκέφτομαι, χωρίς να το στηρίζω κάπου, ότι μπορεί κάποια στιγμή να δούμε στο νησί ανθρώπους που σημάδεψαν τη ζωή των "δικών μας" στον έξω κόσμο (π.χ. τον πατέρα του Λοκ, τον "αυθεντικό" Σώγιερ, το μέντιουμ της Κλαιρ κλπ) - όχι ως οράματα αλλά ως Β' others.
GreekCharmed Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 νέα spoilers: Την επόμενη εβδομάδα ένας κεντρικός χαρακτήρας της σειράς θα συναντήσει τον Boone, την Shannon, την Ana Lucia και την Libby στο μεγάλο νησί στον ουρανό. Και δεν θα πιστέψετε με τίποτα ποιός θα είναι. (Φήμες λένε θα είναι ο χαρακτήρας του Mr. Eko Προσθέτω και ένα νέο spoiler για το επεισόδιο 3x06 I Do: Ο Jack παίρνει μια απόφαση σχετική με την προσφορά του Ben ενώ η Kate είναι αβοήθητη καθώς ο Pickett φαίνεται πως θα κάνει πραγματική την απειλή του να σκοτώσει τον . Ο Locke ανακαλύπτει ένα κρυμμένο μήνυμα που μπορεί να τον βοηθήσει να ξεκλειδώσει τα μυστικά του νησιού.
privateer Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Gamato episode. To kalytero ths fetinhs season
tzinos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 χμμ εμενα παλι μου εφερνε σαν απο τα χειροτερα ολου του λοστ. κοιτα ρε πουστη μου ειπα και εγο τι θα την χαρο την σειρα φετος, μου αρεσε το πρεμιερ αλλα απο κει και περα τιποτα. anway, δεν λεο τιποτα αλλο για να μη την σπαο σε οσους τους αρεσε.
Cue Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 κλασικό lost διχάζει κόσμο και κοσμάκι όσο δε πάει άλλο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.