Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 3 Topic

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά ολα αυτά αλλά ας πούμε και κάτι άσχετο. Ένα καλό ανέκδοτο.

Πείτε οτι πέσαν διαφημίσεις......

ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΥΡΕΙΟ, ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ

ΤΟΝ ΚΟΥΡΕΑ:

«ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΟΥΡΕΨΕΙΣ?»

Ο ΚΟΥΡΕΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ.. «ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ»

Ο ΤΥΠΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ..

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, Ο ΙΔΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΞΑΝΑΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ

ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΕΑ:

«ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΟΥΡΕΨΕΙΣ?»

Ο ΚΟΥΡΕΑΣ ΚΟΙΤΑ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ.. «ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΡΕΣ»

Ο ΤΥΠΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ..

ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ, Ο ΤΥΠΟΣ ΡΩΤΑΓΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΕΑ, Ο

ΚΟΥΡΕΑΣ ΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΦΕΥΓΕ ΓΙΑ ΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ..

ΜΙΑ ΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΤΥΠΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ, Ο ΚΟΥΡΕΑΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟΡΙΑ

ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΒΟΗΘΟ ΤΟΥ..

«ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΝ.. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ..»

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ, Ο ΒΟΗΘΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΕΙΟ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ

ΓΕΛΙΑ..

«ΕΜΑΘΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ?» ΡΩΤΑΕΙ Ο ΚΟΥΡΕΑΣ..

ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑ?

«ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ..»

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και κάτι άλλο. Το ερώτημα πώς τα νούμερα που κέντρισε ο χοντρός το Λόττο είναι τα ίδια με αυτά που πληκτρολογούν στο κομπιούτερ απαντήθηκε; Μου φάνηκε ότι προσπάθησαν να το συνδέσουν με τις παραισθήσεις που είχε και το τρελάδικο, δηλαδή ότι και ότι κέρδισε στο Λόττο ήταν και αυτό παραίσθηση...

Δημοσ.

Δεν απαντηθηκε αν εχουν κατι "μαγικο" οι αριθμοι αλλα υπαρχουν ολοκληρα φλασμπακς που τον δειχνουν απεξω.Δηλαδη πλεον αν ο τυπος δεν εχει κερδισει σημαινει οτι βλεπαμε ολοκληρα φλασμπακς χωρις λογο που θα τα κανει ακομα πιο ηλιθια

Εχω πληροφορια μυστικη μην το πειτε σε κανενα,στο 3χ4 ΔΕΝ θα μαθουμε τι ειναι το τερας...σσσσσσσσσσστ!

• Moderators
Δημοσ.

Απο τα δύο trailer φαίνεται ότι δεν θα μάθουμε τίποτα για τίποτα. Εκτός και αν μετράει το τι θα βγει απ'το "he loves me he loves me not" ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΟ δίλλημα της Kate...

Δημοσ.
Απο τα δύο trailer φαίνεται ότι δεν θα μάθουμε τίποτα για τίποτα. Εκτός και αν μετράει το τι θα βγει απ'το "he loves me he loves me not" ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΟ δίλλημα της Kate...

to opoio tha einai PARA poly shmantiko stoixeio & gia mia akomh fora tha kanei to epeisodio TROMERO FOVERO SYGLONISTIKO :D :D

mages proteino to ekshs, toulaxiston emeis pou griniazoume: na kopsoume na vlepoume to lost, toulaxiston gia 1 xrono, & otan mpei sthn teleytaia xronia na arxizoume na to ksanavlepoume gia na paroume kamia ekshghsh. etsi kai allios oi ekselikseis pou tha exoume xasei tha einai ragdees, tou styl "eklase anapoda h kate to opoio shmainei oti synomothse me tous others oi opoioi meta apo 2 xronia den exoume katalavei an einai good h bad"

sto metaksy proteino na kseskistoume sto "juanita" toulaxiston ekei ta cliffhanger einai pragmatika tromera (o theios me thn koumpara tou anipsiou klpklp)...

Δημοσ.

mages proteino to ekshs, toulaxiston emeis pou griniazoume: na kopsoume na vlepoume to lost, toulaxiston gia 1 xrono, & otan mpei sthn teleytaia xronia na arxizoume na to ksanavlepoume gia na paroume kamia ekshghsh.

To les psiloeirwnika alla einai ORTHOTATI LYSI apo tin stigmi pou sou tin spaei kati-kai einai sevasto auto-kai afou to vlepeis kai to xereis oti etsi tha paei!Afou exeisafierwsei kapoio xrono kai thes na matheis to telos,min deis tin 3,desthn mazemeni to kalokairi,kai des meta tin 4 opou tha exei tis apantiseis,logiko den einai?

Δημοσ.

πρόταση:

γιατί δεν κάνετε ένα τόπικ "Θάψτε το Lost" να βγάλετε τα σώψυχά σας;

μπαίνω να διαβάσω κάτι ενδιαφέρον και το 90% είναι γκρίνιες! αμάν πια!

και στην τελική ΜΑΚΑΡΙ να κάνετε αυτό που προτάθηκε παραπάνω, να τα δείτε μαζεμένα μπας και σας αρέσει και δεν μπείτε μετά μέσα να γκρινιάξετε για το χάσιμο χρόνου και τα ανούσια επεισόδεια που μεσολάβησαν μέχρι το τελευταίο.

τουλάχιστον τότε θα μπορείτε να κάνετε σκιπ κάποιο από αυτά

και θα γλυτώσουμε κι εμείς την μίρλα.

Δημοσ.

στο περίπου είχε γινει και κατα τη διάρκεια της 2ης season η πρόταση για "θάψτε το lost" topic(βασικά η πρόταση ήταν για still-a-fan-topic και θάβειν-ανηλεώς-topic).

το επεισόδιο και σε μένα θύμησε 1η season.και μάλλον αυτό με χάλασε λιγάκι.το πιο αδιάφορο επεισόδιο απ'τα 3 της 3ης (και 3 τα δικά μου?:twisted: ). το όλο "ψυχάκικο" του επεισοδίου καλό σα σκέψη αλλά ελαφρά πρόχειρο σαν απόδοση.

ps: για ποιο λόγο οι της παραλίας να συνδέσουν το "φαινόμενο"-γιατί δεν ξέρουν αν είναι έκρηξη ή implode ή whatever- με το hatch? έχει μπόλικα παράξενα το νησί. και για την αναισθησία τους για την απουσία ορισμένων δεν τη βρίσκω περίεργη. η "κλίκα"(κατα Arzt) κάμποσες φορές έχει ενεργήσει αυτόνομα ή έχει αποκρύψει διάφορα. η συμπεριφορά του hobit όμως είναι(ήταν) περίεργη(μάλλον ακόμα παίρνει πρέζα:twisted: )

Δημοσ.
Και κάτι άλλο. Το ερώτημα πώς τα νούμερα που κέντρισε ο χοντρός το Λόττο είναι τα ίδια με αυτά που πληκτρολογούν στο κομπιούτερ απαντήθηκε; Μου φάνηκε ότι προσπάθησαν να το συνδέσουν με τις παραισθήσεις που είχε και το τρελάδικο, δηλαδή ότι και ότι κέρδισε στο Λόττο ήταν και αυτό παραίσθηση...

Οχι δεν θα απαντηθει διοτι σε περιπτωση που δεν το καταλαβες εχει ηδη απαντηθει.Ενας ανθρωπακος,ακουσε την μεταδοση απο το νησι στην οποια μεταδιδονταν οι αριθμοι.Ενας φιλος αυτουνου,ο Λεοναρντ οταν μπηκε στο ψυχιατρειο διαλαλουσε αυτους τους αριθμους.Ο Χερλυ τους ακουσε,και οταν βγηκε απο το τρελαδικο λεει "Ρε δεν παιζω ενα Λοττο"...

"Τι αριθμους να βαλω...?Ααααα,θα βαλω αυτοςυ που ελεγε ο Λεοναρντ.Απο τρελο και απο μικρο μαθαινεις την αληθεια αλλωστε".

Παιζει που λες τους αριθμους και κερδιζει το Λοττο.Απο κει και περα,ΟΥΤΕ καταραμενοι ειναι,ΟΥΤΕ εχουν καποια δυναμη.Ο Χερλυ το "συμπερανε" αυτο διοτι μολις κερδισε τα λεφτα,ολα του πηγαν στραβα.Συμφωνησε και η παλαβη η Ρουσω μαζι του,δεν θελει πολυ ο ανθρωπος.Ηταν ΤΥΧΑΙΟ το οτι κερδισε με αυτους τους αριθμους,οπως "τυχαιες" ειναι και πολλες εμφανισεις τους,π.χ σε φανελες μαζορετων που περναν απο τη καμερα για κλασματα δευτερολεπτων,σε αριθμους δωματιων ξενοδοχειων και θυριδων τραπεζω κλπ.Και λεω "τυχαιες" διοτι δεν σημαινουν κατι,απλα μπηκαν για εντυπωσιασμο αν θες,ή καλυτερα για να δειξουν οι παραγωγοι οτι ειναι σημαντικοι και δεν πρεπει να τους ξεχναμε.Διοτι αν απλα στο φλασμπακ του Χερλυ τον βλεπαμε να παιζει τους αριθμους και μετα δεν τους ξαναβλεπαμε πουθενα δεν θα ειχε και νοημα.Το φλασμπακ του Χερλυ ηταν ο τροπος εισαγωγης τους στη σειρα....

(η σημασια τους εξηγηθηκε στο Lost Experience Game,και μενει να εξηγηθει φυσικα και μεσα στη σειρα διοτι η πλειοψηφια των τηλεθεατων δεν ξερει καν τι ηταν το παιχνιδι)

• Moderators
Δημοσ.

lol. Αυτό το "ήταν τυχαίο" μάλλον χτυπάει κάπως άγρια όλους αυτούς που απο την αρχή του LOST είχαν αναπτύξει τρελές θεωρίες για τα "numbers" και το πως συνδέονται με τη μοίρα ατόμων που τους χρησιμοποιούν.

Και όλα αυτά τα τυχαία που συνέβηκαν στον Hurley, δεν ηταν κάπως απίθανα; Πόσο μάλλον όταν συνεβαιναν απανωτά!

ή μήπως ο πρώτος άνθρωπος που άκουσε τους αριθμούς (και που ο hurley επισκέφτηκε τη γυναίκα του), δεν είχε ΤΡΕΛΗ ΤΥΧΗ (είχε χρησιμοποιήσει τους αριθμούς για να μαντέψει κάτι σε ένα βάζο αν θυμάμαι καλά) αλλά και ΚΑΚΟΤΥΧΙΑ για τους δικούς του και τελικά αυτοκτόνησε; Προς τι όλο αυτό λοιπόν; Για να δοθεί εξήγηση του στυλ: "παιδιά, παίζαμε! το 70% αυτών που δείξαμε με τους αριθμούς ήταν καθαρή τύχη. Χα χα χα.... χααα".

Και που ακριβώς είναι το παράλογο στο να απογοητευτείς απο αυτή την απλούστατη εξήγηση;

Δημοσ.

Κοιτα εγω τουλαχιστον ετσι το σκεφτομαι και το "ειναι καταραμενοι οι αριθμοι?" δεν συγκαταλεγεται στις αποριες του Lost.

Και θα δεις οτι αυτο ειναι,καθαρη τυχη και συμπτωση.Δυο ανθρωποι που ασχοληθηκαν με αυτους,τους εφερε κακοτυχια και αυτο ειναι ολο.Δηλαδη αν το παμε ετσι,εσυ πιστευεις οτι ο Χερλυ εριξε το αεροπλανο?Διοτι ετσι ειχε πει στην Κεητ νομιζω.Οτι ειναι γκαντεμης και οτι αυτος φταιει που το αεροπλανο επεσε.Ελεος...

Στο κατω κατω,προτιμω αυτη τη λυση απο το να βγουν και καλα "καταραμενοι"...Δηλαδη εχω περιεργεια να δω τι ειδους εξηγηση θελεις.

EDIT: btw,ειδες το βιντεακι απο το Lost Experience Game...?

• Moderators
Δημοσ.

Για τους numbers... άλλο να είναι κάποια πράγματα σύμπτωση (πχ οι μαζορέττες) και άλλο να είναι όλα, ακόμα και αυτά που ουσιαστικά αποτελούσαν θέμα επεισοδίων και αφήναν υπονοούμενα για μεγάλες προεκτάσεις και μυστήρια που αγνοούμε.

Για να απαντήσω λοιπόν στο τι είδους εξήγηση θα με ικανοποιούσε: δεν είμαι εγώ ο σεναριογράφος. Ξέρω ότι δεν με ικανοποιεί το "ήταν τύχη" (και απο την άλλη να εχω τον Locke να εκστασιάζεται να βλέπει οράματα και να μιλάει περι faith και άλλων 'εξωκοσμικών' παρεμβάσεων). Γνώμη μου είναι, αλλά όταν ξεκινάς να χτίζεις ένα μυστήριο και το τροφοδοτείς συνεχώς φροντίζεις να μην είναι φούσκα.

Για το Lost Experience Game. Ναι το έχω δει το videaki. Δίνει μια αιτία για την εμφάνιση των αριθμών στα Dharma projects κλπ κλπ. (Καμια εξήγηση για τον πανικό που "σπέρνουν" και την κακοτυχία που συνεπάγονται)

Αναφορικα με αυτά που δείχνει το βιντεακι: H πρώτη αντίδραση ήταν wow, πω πω κλπ κλπ. Με έπιασε λίγο απροετοίμαστο και έλεγε έλεγε ένα σωρό (+άφηνε πολλά να πλανόνται). Ok, μετά βέβαια που το τριγύρισα λίγο στο μυαλό μου, κάπως έχασαν σε αξία όλα αυτά στο βίντεο. Σαν να ήταν μεν εντυπωσιακά αλλά να μην είχαν πολύ νοήμα- δεν μπορώ να το εξηγήσω παραπάνω. Περιμένω να δω πως θα το περάσουν μέσα στη σειρά αυτό για να σου πω πιο καλή γνώμη.

Δημοσ.

Σιγουρα κι εγω περιμενω να δω πως θα το περασουν στη σειρα,αλλα εξακολουθει να ακουγεται ωραιο οταν βλεπω τα βιντεακια.

Οσο για τον "πανικο" που λες και την κακοτυχια,ξαναλεω πως ηταν συμπτωση(δεν ηταν δα και σε κανα 100 ατομα.Χερλυ και αυτος που τους ακουσε επηρεαστηκαν).Προτιμω αυτο,παρα "Να,ηταν ενας psychic,συγκεντρωθηκε πανω τους και του εδωσε καταρα".

Εξαλλου,αριθμοι μιας εξισωσης ειναι,και γι'αυτο εμφανιζονται σε σχεδον ολα τα dharma projects.Διοτι ο σκοπος ηταν να αλλαχτουν οι παραγοντες της εξισωσης...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...