Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 3 Topic

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία.

Κανείς δεν νοιάστηκε να εξερευνήσει όλο το νησί? Καθίσαν σε ένα μέρος και περιμέναν. Λογικά δεν θα έπρπε να το εξερευνήσουν να δουν πόσο είναι? Στο κάτω κάτω μπορεί καν να μην ήταν νησί και απο την άλλη μεριά να ήταν μια πόλη. (Όπως και είναι οι others)

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

H πολη δεν ειναι απο την αλλη μερια,αλλα οπως ειδαμε στη μεση μιας κοιλαδας(που μοιαζει με κρατηρα) αρκετα μεσα στην ενδοχωρα του νησιου.Αν αποφασιζαν να το εξερευνησουν,θα πηγαιναν οπως ειναι φυσικο παραλια-παραλια οποτε την πολη δεν νομιζω να την εβρισκαν.Βεβαια ναι ειναι παραλειψη να μην αποφασισουν να κανουν την εξερευνηση,αλλα ακομα και αν το εκαναν,θα απογοητευοντουσαν διοτι το νησι ειναι ειναι απελπιστικα μεγαλο...

• Members
Δημοσ.

Εμένα αυτό που με ενοχλεί είναι ότι σε κάποια επεισόδια ξεπετάγονται κάτι καινούριες φάτσες που υποτίθεται ότι είναι από την αρχή στο νησί μαζί με τους υπόλοιπους (κι εμείς τους βλέπουμε για πρώτη φορά μετά από δύο σαιζόν)...

Κατά τα άλλα προτιμώ τα αναπάντητα ερωτήματα, φτάνει να είναι ενδιαφέροντα και να "δένουν" μεταξύ τους (π.χ. η νέα ικανότητα του Ντέσμοντ φάνηκε κάπως ξεκάρφωτη - αλλά θα δείξει στη συνέχεια).

edit: Πιστεύω πως αποθαρρύνθηκαν από το να εξερευνήσουν το νησί γιατί φοβόταν το "τέρας".

Δημοσ.

Καλα σιγουρα αυτο το ξεπεταγμα χαρακτηρων ειναι καπως ακομψο αλλα σκεψου οτι υπαρχουν 40+ ατομα στο νησι απο τους οποιους βλεπουμε μονο τους 15.Υποτιθεται οτι και οι αλλοι ζουν και γνωριζουν σχεδον ολα οσα συμβαινουν και οποτε χρειαζονται νεους χαρακτηρες...τσουπ,ξεπεταγονται(π.χ Αρζτ)

Βεβαια δεν ειναι απαιραιτητα κακο,ισα ισα,το να βλεπεις φλασμπακς απο νεους χαρακτηρες ειναι πλεον πολυ πιο ενδιαφερον και διασκεδαστικο απο το να βλεπεις (κι'αλλα) φλασμπακς του Τζακ :(

• Members
Δημοσ.

Καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίο εμφανίζονται οι καινούριοι, αλλά πιστεύω πως θα έπρεπε να είχαν προνοήσει και να τους εμφάνιζαν από την πρώτη σαιζόν, έστω και ως κομπάρσους που δεν μιλάνε καν. Να ξέρουμε δηλαδή ότι υπάρχουν τουλάχιστον :)

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω απόλυτα το γιατί σας ενοχλεί που δεν μας έχουν απαντηθεί πολλά ερωτήματα και πως πολλές νέες απορίες μας δημιουργούνται.

Είναι μια τηλεοπτική σειρά όπου πρέπει να εξελίσσεται μέσα σε 24-25 επεισόδια. Μέσα σε αυτά πρέπει να μας παρουσιαστούν κάποιες ιστορίες, να μας απαντηθούν 1-2 ερωτήματα και να μας δημιουργηθούν άλλα 1000...αλλιώς άμα μας απαντηθούν όλα σε 3-4 επεισόδια μέσα, ποιός τότε ο λόγος να έχουμε ολόκληρη season και ποιός ο λόγος να υπάρχουν 4χρονα και 5χρονα συμβόλαια για παραγωγούς και cast? ΟΚ και εγώ θέλω και καίγομαι να μάθω τι στο καλό πραγματικά συμβαίνει αλλά αφήστε την σειρά να σας μπερδέψει και να σας κάνει να στίψετε το μυαλό σας και να σας ταξιδέψει. Αλλιώς θα το είχαμε κάνει μια μίνι σειρά όπου τσακ μπαμ πάει το αεροπλάνο, τσακ μπαμ οι Άλλοι, τσακ μπαμ ΝΑ το τι συμβαίνει με το νησί και τέλος σε 10 επεισόδια. Δεν νομίζω να το θέλατε έτσι ε?

Δημοσ.

To mono pou me enoxlei stous kainourious einai oti antimetwpistikan me arketi oikeiotita apo tous prwtagwnistes,akoma kai apo ton Locke enw kanonika den tha eprepe kan na xerei pws legontai...Toulaxiston o Artz eskase san "agnwstos" kai tous tin eipe kiolas "Exete kanei tin klika sas"

Δημοσ.
Δεν μπορώ να καταλάβω απόλυτα το γιατί σας ενοχλεί που δεν μας έχουν απαντηθεί πολλά ερωτήματα και πως πολλές νέες απορίες μας δημιουργούνται.

Είναι μια τηλεοπτική σειρά όπου πρέπει να εξελίσσεται μέσα σε 24-25 επεισόδια. Μέσα σε αυτά πρέπει να μας παρουσιαστούν κάποιες ιστορίες, να μας απαντηθούν 1-2 ερωτήματα και να μας δημιουργηθούν άλλα 1000...αλλιώς άμα μας απαντηθούν όλα σε 3-4 επεισόδια μέσα, ποιός τότε ο λόγος να έχουμε ολόκληρη season και ποιός ο λόγος να υπάρχουν 4χρονα και 5χρονα συμβόλαια για παραγωγούς και cast? ΟΚ και εγώ θέλω και καίγομαι να μάθω τι στο καλό πραγματικά συμβαίνει αλλά αφήστε την σειρά να σας μπερδέψει και να σας κάνει να στίψετε το μυαλό σας και να σας ταξιδέψει. Αλλιώς θα το είχαμε κάνει μια μίνι σειρά όπου τσακ μπαμ πάει το αεροπλάνο, τσακ μπαμ οι Άλλοι, τσακ μπαμ ΝΑ το τι συμβαίνει με το νησί και τέλος σε 10 επεισόδια. Δεν νομίζω να το θέλατε έτσι ε?

katse vre agori mou ti les tora??

dld an kathisoume kai mazepsoume ola ta erothmata pou exoume apo ayth thn seira xalara tha mazepsoume pano apo 50, ta opoia einai anapanthta & oso pernane ta epeisodia toso ligosteyoun oi eykairies gia na eksigithoune..

kai posa apo ayta ta erothmata exoun eksigithei??elaxista!! kai prosekste eimaste hdh sthn trith xronia, pano apo thn mesh ths seiras..

pao stoixhma oti tha teleiosei h seira, tha meinoume m@@@@es mia & den tha exoun eksigithei ta panta kai sto telos tha vrizoume tous karagiozhdes..

btw to nhsi les kai einai h sikelia ,toso megalo, alla kaneis den exei trakarei pano

P.S. kaizer o ethan ton kanei ton jack tsonta, me pragmatika yperfysikh dynamh, to thimamai poly kala...alla kai ayto ksexastike opos ta alla...ela more, na vlepoume ton lock na kanei xasisofyteies kai ta alla xesta...

a re 1 heroes pou sas xreiazete....

• Members
Δημοσ.

Η εμφάνιση του Αρζτ δεν με ενόχλησε για αυτόν ακριβώς τον λόγο... είχε γίνει και αναφορά αν θυμάμαι καλά σε εκείνα τα επεισόδια απο τον Χέρλι νομίζω σε στυλ: "είμαστε τόσον καιρό στο νησί και υπάρχουν ακόμη άτομα που δεν ξέρω".

Γενικά με τον Αρτζτ φάνηκε ότι προβληματίστηκαν λίγο οι συντελεστές στο πως θα τον παρουσιάσουν χωρίς να ξενίσουν τον θεατή. Με τους καινούριους όμως δεν έγινε κάτι τέτοιο. Άντε να πιστέψεις τώρα ότι η ξανθιά ήταν δυο μήνες στο νησί και δεν την είχε προσέξει κανένας.

Δημοσ.

Rε συ,δες σκηνες ας πουμε απο το φιναλε οταν επιστρεφει ο Τσαρλυ,ή απο το Three Minutes, οταν επιστρεφει ο Μαικλ με τον Τζακ στην παραλια,που ειναι καμια 4-5 γυναικες που με το που τον βλεπουν φωναοζυν "Μαικλ" και τρεχουν σαν τρελες να δουν τι επαθε και που ηταν.Υποτιθεται οτι αυτοι οι 2,ειναι καποιοι απο τους υπολοιπους 40,που τους βλεπουμε μαζεμενους στη παραλια,να αναβουν φωτιες,περπατανε κλπ κλπ.Ειναι φυσικο μετα απο 70 μερες στο νησι να γνωριζονται ΟΛΟΙ μεταξυ τους και να εχουν μια καποια οικειοτητα.Παντως ναι,μπορουσε να γινει πιο ομαλη εισαγωγη.Να τους βλεπαμε σε ενα προηγουμενο επεισοδιο ας πουμε,και να πεταγαν 1-2 ατακες

Δημοσ.

dld an kathisoume kai mazepsoume ola ta erothmata pou exoume apo ayth thn seira xalara tha mazepsoume pano apo 50, ta opoia einai anapanthta & oso pernane ta epeisodia toso ligosteyoun oi eykairies gia na eksigithoune..

kai posa apo ayta ta erothmata exoun eksigithei??elaxista!! kai prosekste eimaste hdh sthn trith xronia, pano apo thn mesh ths seiras..

pao stoixhma oti tha teleiosei h seira, tha meinoume m@@@@es mia & den tha exoun eksigithei ta panta kai sto telos tha vrizoume tous karagiozhdes..

btw to nhsi les kai einai h sikelia ,toso megalo, alla kaneis den exei trakarei pano

P.S. kaizer o ethan ton kanei ton jack tsonta, me pragmatika yperfysikh dynamh, to thimamai poly kala...alla kai ayto ksexastike opos ta alla...ela more, na vlepoume ton lock na kanei xasisofyteies kai ta alla xesta...

Κάτσε βρε αγόρι μου γιατί μου άλλαξες και το φύλο.

Και ποιός σου είπε εσένα οτι δεν θα σου κάνουν μια 4η season στην οποία θα σου δώσουν απαντητά ερωτήματα σε όλες σου τις απορίες?

Anyway, απο ότι φαίνεται μειοψηφία είμαι οποτε σταματάω.

Δημοσ.

Μα εφοσον λεμε οτι τα ερωτηματα ειναι τοσο αλληλενδετα τα περισσοτερα μεταξυ τους,δεν μπορουν και δεν θελουν να τα εξηγησουν,διοτι εξηγοντας το ενα,θα πρεπει να εξηγηθει(η θα εξηγειται αυτοματα) και το αλλο,και το αλλο,και το αλλο κ.ο.κ.

Τελος παντων,αρκετα το εχουμε κουρασει το θεμα με τα ερωτηματα.Αν γινεται να συζηταμε μοναχα για το τι μας αρεσε και το τι δεν μας αρεσε σε καθε επεισοδιο θα ηταν πολυ καλυτερα.Δηλαδη αν εστω ενας περιμενει να δει το επομενο επεισοδιο μονο και μονο επειδη θελει να δει τι συμβαινει στο νησι,ποιοι ειναι οι Αλλοι,τι ειναι οι αριθμοι, μπλα μπλα μπλα....ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ :twisted:

p.s επισης που την ειδατε πια την ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΗ δυναμη?Εβγαζε φωτιες απο τα ματια καιτα χερια?Ή μηπως ο Ηθαν δεν τις εφαγε κι αυτος(ειδικα την 2η φορα)?Επειδη ο Τζακ ηταν ψοφιος και τον εκανε τοπι ανετα ο Ηθαν,δεν κανει αυτοματα τον δευτερο Σουπερμαν...

Δημοσ.

Και επειδη είσαι μειοψηφία δηλ γιατί να μη μιλας; Τι έχουμε εδώ; Η γνώμη της πλειοψηφίας επικρατεί και οι υπόλοιποι δεν μιλάνε;

Τέσπα, όντως πρώτο κύκλο μου θύμισε η σειρά, καλό το μυστήριο αλλά ρε γαμώτο σε κάθε τέλος επεισοδίου αισθάνομαι ακριβώς όπως κάποιος που γ@μ@ει και ακριβώς πριν τελειώσει (μάλλον αρκετά πριν τελειώσει!) η άλλη σηκώνεται και φεύγει και μένει με το ..... στο χέρι. Κάτι τέτοιο τελοσπάντων. Εντάξει ξέρω ότι 5 σεζόν σίγουρα η σειρά αλλά ρε γαμώτο ΕΛΕΟΣ με αυτά τα flashback δεν μπορώ άλλο. Το 90% αυτών είναι άχρηστα, ότι είχαμε να μαθουμε το μάθαμε δώστε κάτι άλλο. Πολύ φοβάμαι ότι μπήκανε αυτοι οι καινούριοι χαρακτήρες για να μας δώσουν και άλλα ανούσια φλάσμπακ και να γεμίσουν και άλλα επεισόδια.

Καλό το γ@μήσι αλλά είναι ακόμα καλύτερο όταν τελειώνει !

Σορρυ για τα μπινελίκια.Αυτά!

Και ένα άσχετο. Υπάρχει καμιά xml σελίδα για το official lost podcast; Μόνο με το itunes μπορούμε να το ακούμε; Είμαι με linux γι αυτο

Δημοσ.

LOOOL!

Γι'αυτο λεμε ρε συ.Απο τα να βλεπουμε τα ιδια και τα ιδια φλασμπακς και απο τη στιγμη που δεν μπορουμε να τα αποφυγουμε,καλυτερα νεοι χαρακτηρες με νεα φλασμπακ...

Δημοσ.

pantos den tha symfonhso se ayto.p.x. den exoume mathei pos emeine o lock anaphros, ti sxesh eixe to trelladiko tou herly me thn allh thn ksanxthia pou pethane..

kai an ontos ekshghthoune ola mazi giati einai allhlendeta tote h teleytaia xronia tha einai h kalyterh xronia olon ton epoxon olon ton thleoptikon seiron hahaha

greekcharmed sorry gia thn allagh filou & to oti eisai meiopshfia den sou aferei ton logo, apla kanei pio dyskolo na peiseis tous allous ;)

keep trying me liga logia :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...