Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 3 Topic

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
το μεγαλο μυστικο του Lost ειναι οτι στο τελευταιο επεισοδειο της σειρας θα γραφει "Βased on a true story":mrgreen:

Αρκει να μην είναι 'Ha ha got you suckers!" :) :)

Δημοσ.

2 νέες version του trailer για το 3x03 Further Instructions

Ακόμα για το επεισόδιο 3x05 The Cost Of Living:

Ο Mr. Eko παραληρεί και παλεύει με δαίμονες του παρελθόντος του. Κάποιοι απο τους ναυαγούς πάνε στον σταθμό Pearl για να βρουν ένα κομπιούτερ που θα τους βοηθήσει να βρουν τον Jack, την Kate και τον Sawyer. Ο Jack δεν ξέρει ποιόν να εμπιστευτεί όταν δύο απο τους Άλλους βρίσκονται σε αντιπαράθεση.

Δημοσ.
Tora pou to skeftomai okai o charlie otan eixe kremastei eixe sxedon pethanei kai ksanagyrise. Kai auto pou pote den katalaba otan palebe o jack me ton ethan (tote pou kremase ton charlie) o ethan htan sxedon anikhtos san na eixe super powers. Pote den ekshgi8hke auto, oute kan mia endeiskh.

Αυτο γιατι δεν το θυμαμαι?Ουτε θυμαμαι να ανεφερθηκε και πολυ.Εννοω οτι ενταξει,απλα πιο δυνατος απο τον Τζακ φανηκε,οχι και σαν να ειχε υπερδυναμεις.Εξαλλου στη 2η φορα,οταν του εστησαν παγιδα,ο Τζακ τον ξυλοφορτωσε αγρια,ισως επειδη ειχε ηδη παλεψει μια φορα μαζι του και τον "εμαθε".Νομιζω ηταν καθαρα τυχαιο το οτι ο Ηθαν την πρωτη φορα εκανε τοπι στο ξυλο τοσο ευκολα τον Τζακ...

Δημοσ.

Εγώ πάλι φιλικά προτείνω να μην αναλύετε τόοοσο πολύ απλά γεγονότα.

Τα μεγάλα ερωτήματα είναι:

1) γιατί οι others να ζουν στο νησί αφού μπορούν και έχουν επικοινωνία με τον έξω κόσμο;;

2)πώς γνωρίζουν όλα αυτά για τον καθένα από τους επιζώντες όπως πχ για τον Jack;;

Δημοσ.

egrapses 2, sou loipoun ta ypoloipa 98 kai auta einai mono gia ta megala erothmata ths seiras lol. Gia ta mikra kai anousia xreiazomaste kamia bdomada na grafoume.

Sheik tha psakso na to ksanado to epeisodio, na sigoureuto, alla authn thn entyposh mou eixe dosei o ethan. San na ton eixe baresei o jack kai o ethan na mhn katalabene tipota kai thymamai kai ekplhksh sto prosopo tou jack.

Δημοσ.

Προτιμώ να ασχολούμαι με τα πολύ βασικά για να μη γράφω(όπως είπες)εδώ μέσα μια βδομάδα για το κάθε γεγονός πέρι lost...:mrgreen:

Άμα αρχίσουμε να αραδιάζουμε τα ερωτήματα που έχουν προκύψει χαθήκαμε.....:???:

Όσον αφορά αυτό:

alla authn thn entyposh mou eixe dosei o ethan. San na ton eixe baresei o jack kai o ethan na mhn katalabene tipota kai thymamai kai ekplhksh sto prosopo tou jack.

Όντως του είχε ρίξει δύο τρεις πολύ γερές ο Jack,αλλά ο Ethan τον κοίταζε λες και τον χάιδεψε και ο Jack τα είχε χάσει......

Δημοσ.
me tonBasika oloi stirizomaste oti sikwse ton Charlie me to ena xeri san ton Hulk kai oti etrwge polles alla den katalabene tipota Jack o opoios omws ton psilosapise stin synexeia

koita an einai oi writers tou lost san emena sthn ekthesh isos pigan na diksoun kati alla meta allaksan gnwmh.

dhladh bghke to episodio k meta eipan katse re gamoto tous dwsame kalasnikof ..syxrona systimata ..mh tous kanoume kai hulk......

k meta o enas stenaxorethike poly k tous eipe entaksei re apoxorw k kanw thn dikia mou seira....HEROES

lol sorry ipia kapoies retsines

Δημοσ.

Ειδα το τριτο επεισοδιο...Πολυ καλο, οχι breathtaking, αλλα σιγουρα πιο ευχαριστο απο το 3χ1

Εγω ειδα μαζεμενες τις 2 πρωτες σεζον και τωρα βδομαδα παρα βδομαδα την τριτη..Απορω γιατι η πρωτη σεζον θεωρειται απο πολλους η κορυφαια της σειρας. Tzino, κατηγορησες οτι πολλα επεισοδια της 2ης τελειωναν με το ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα. Θυμισου τα επεισοδια της 1ης με το walkman του Χερλι, την ευρεση του Vincent klp... Aν αυτα δεν ηταν τελειωματα σαπουνοπερας τοτε τι ηταν...

Anyway, θεωρω οτι η δευτερη ηταν μακραν καλυτερη της πρωτης γιατι δωθηκαν περισσοτερες απαντησεις και η τροπη που πηρε το πραγμα(με Dharma, Hatch klp) ειναι πολυ εξυπνη. Βεβαια οπως ειπατε, σε αλλους αρεσει το μυστηριο, σε αλλους αρεσουν οι απαντησεις! Την τριτη δεν την κρινω γιατι ειναι παρα πολυ νωρις ακομα, λεω ωστοσο οτι τα πρωτα 2 επεισοδια κυλησαν κατα τη γνωμη μου με ικανοποιητικο ρυθμο...

Δημοσ.
Ειδα το τριτο επεισοδιο...Πολυ καλο, οχι breathtaking, αλλα σιγουρα πιο ευχαριστο απο το 3χ1

Εγω ειδα μαζεμενες τις 2 πρωτες σεζον και τωρα βδομαδα παρα βδομαδα την τριτη..Απορω γιατι η πρωτη σεζον θεωρειται απο πολλους η κορυφαια της σειρας. Tzino, κατηγορησες οτι πολλα επεισοδια της 2ης τελειωναν με το ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα. Θυμισου τα επεισοδια της 1ης με το walkman του Χερλι, την ευρεση του Vincent klp... Aν αυτα δεν ηταν τελειωματα σαπουνοπερας τοτε τι ηταν...

Anyway, θεωρω οτι η δευτερη ηταν μακραν καλυτερη της πρωτης γιατι δωθηκαν περισσοτερες απαντησεις και η τροπη που πηρε το πραγμα(με Dharma, Hatch klp) ειναι πολυ εξυπνη. Βεβαια οπως ειπατε, σε αλλους αρεσει το μυστηριο, σε αλλους αρεσουν οι απαντησεις! Την τριτη δεν την κρινω γιατι ειναι παρα πολυ νωρις ακομα, λεω ωστοσο οτι τα πρωτα 2 επεισοδια κυλησαν κατα τη γνωμη μου με ικανοποιητικο ρυθμο...

Εεεεεε.....Το τρίτο επεισόδιο που λες πώς το είδες;;;;;:confused: :confused: :mrgreen:(αστειάκι ε;; )

Σε όλα τα άλλα πάνω κατω συμφωνούμε.....

Δημοσ.
Basika oloi stirizomaste oti sikwse ton Charlie me to ena xeri san ton Hulk kai oti etrwge polles alla den katalabene tipota me ton Jack o opoios omws ton psilosapise stin synexeia

Κοιτα,τον Τσαρλυ κι εγω τον σηκωνω με το ενα χερι,δεν ειναι τιποτα :mrgreen: :mrgreen:

Τωρα οσο για τα μικροερωτηματα και τα μεγαλα ερωτηματα πιστευω το εξης.Το σεναριο ειναι τοοοσο πολυπλοκο που αναγκαστικα δεν μπορουν να δωσουν απαντησεις συντομα.Για παραδειγμα αν τα ξεραμε σχεδον ολα,τοτε ΠΟΙΟΣ θα καθοταν να εβλεπε την σειρα?Ποιος θα νοιαζοταν για το πως επιβιωνουν απλα καποιοι ανθρωποι σε ενα νησι?Πολυ λιγοι νομιζω..

Επισης,η ερωτηση "Γιατι οι Others καθονται εκει ενω εχουν επικοινωνια με τον εξω κοσμο",αναγεται στην πιο γενικη ερωτηση "Ποιοι ειναι οι Others και ποιος ο σκοπος τους" η οποια παει στο "Τι ηταν η Νταρμα,ο σκοπος της και τι διαολο συμβαινω σε αυτο το κωλονησι?" ...και παει λεγοντας.Τα ερωτηματα ειναι τοσο αλληλενδετα,που το μονο που τους συμφερει να κανουν ειναι να δινουν hints(και αυτα με το σταγονομετρο),μεχρι που θα ερθει η στιγμη να τα εξηγουν,σιγα-σιγα ολα(αμην παναγια μου...)..

anthony,πως ειδες το 3χ03?Μαλλον το 3χ02 εννοεις...

Δημοσ.

Θα το είπε επίτηδες για το 3x03 για να ψαρώσουμε....:mrgreen: Ή έκανε λάθος.....

Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι όλα τα βασικά ερωτήματα θα απαντηθούν πολύ αργότερα,ίσως και προς το τέλος της σειράς.Μέχρι τότε θα μας τα πρήζουν κοινώς με αναδρομές για να γνωρίσουμε καλύτερα τους "losts" και με ψιλοhints....Γι'αυτό και εγώ σταματήσα να υποθέτω και απλά περιμένω την εξέλιξη του story.:-|

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...