the_end Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Auti i synwmosia tha eixe plaka kai mou tairiazei kai gia ton xaraktira tis Kate pou einai ligo partakias alla mexri stigmis den exei tethei thema. ακριβώς η σκέψη μου. αλλά ξαναλέω. είναι απλά μια υπόθεση.
firegarden Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 tzinos, κι εγω real time την εχω δει τη σειρα (εκτος του 101-105 αν θυμαμαι καλα).Δε γκρινιαζω,απλα πιστευω οτι το θεμα με τις κοιλιες εχει παραγινει.Και στην 1η σεζον ειχαμε κοιλιες αλλα οχι σε τετοιο βαθμο. Τεσπα,οσο για το θεμα με τις φραουλες:Πιστευω οτι σε καποια αλλη σειρα ισως απλως να επροκειτο για συμπτωση.Εδω ομως δε μπορουμε να αποκλεισουμε το ενδεχομενο οτι κατι συμβαινει.Μπορει να μην ειναι συνομωσια της Κεητ με τους αλλους για εναν "κακο" σκοπο απαραιτητα.Μπορει να της ειπαν οτι αν συνεργαστει,θα τους ελευθερωσουν (οπως ειπαν στον Τζακ).Κι αυτο διοτι ο αρχηγος των Αλλων της ειπε στην παραλια (στο 301) οτι οι επομενες δυο εβδομαδες θα ειναι δυσαρεστες.Αρα το γεγονος οτι οριοθετει χρονικα το δυσαρεστο διαστημα,δειχνει κατι.Επισης,γιατι να πανε την Κεητ σε κλουβι ενω στην αρχη της φερονταν πιο καλα;Και γιατι να την συναντησει ο αρχηγος πριν συναντησει καν τον Τζακ;Ισως για να συμφωνησει κατι μαζι της; Επισης,γιατι ο Τζακ εμεινε μ@λ@κας οταν ειδε οτι οι Αλλοι εχουν επαφη με τον εξω κοσμο;Το καλωδιο στη θαλασσα που εδινε ρευμα στο hatch δεν θα μπορουσε να υποδηλωνει οτι υπαρχει μια πιθανοτητα να ειναι εφικτη η επαφη με τον πολιτισμο; Παντως,μολις ο αρχηγος ειπε οτι βρισκεται στο νησι ολη του τη ζωη,μου περασε απο το μυαλο καποιο σεναριο σε στυλ ¨Σκοτεινο χωριο" του Σιαμαλαν.Οτι δλδ αυτοι μενουν εκει γιατι "σνομπαρουν" τον εξω κοσμο. Επισης,μπορει να ειναι εκει γιατι ειναι αρρωστοι και εκμεταλλευονται τις θεραπευτικες ιδιοτητες του νησιου. Τεσπα,θα δειξει...
sheik Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Κανω paste κατι που ειπα λιγες σελιδες πριν : "Οσο για την αργη εξελιξη,μα παιδια,ετσι ηταν παντα το Lost,ας μη κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.Για θυμηθειτε λιγακι οσοι βλεπατε την σειρα απο την 1η σαιζον βδομαδα-βδομαδα πως ηταν οι ρυθμοι.Μη τρελαθουμε.Οι ρυθμοι ειδικα στα τελευταια επεισοδια της 2ης,ηταν σε fast forward σε σχεση με την 1η.Μη σας μπερδευει οτι τα ειδατε ολα μονοκοπανια.Αυτοι ειναι οι ρυθμοι του Lost,ας το παρουμε χαμπαρι.Το οτι φαινονται πιο αργοι απο οτι ειναι,φταινε τα φλασμπακς και ειδικα αυτα των Κορεατων που ειναι πιο αργα και απο το θανατο.Αργοι διαλογοι,αργη εξελιξη,ολα αργα. Αν σε κατι εχει αρχισει να παρακμαζει το Lost ειναι τα φλασμπακς ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ.(σε αντιθεση με την 1η,που οντας υπερβολικα αργοι οι ρυθμοι σε πολλα επεισοδια,η κατασταση σωζοταν απο φλασμπακς) Προσωπικη μου γνωμη φυσικα,δεν την επιβαλλω σε κανεναν." Εγω βλεποντας σε "επαναληψη" τις 2 πρωτες σαιζον,κατεληξα στο οτι η 2η ειναι πολυ πιο γρηγορη σε ρυθμους απο την 1η.Δηλαδη δεν θυμοσαστε τα επεισοδια στα οποια το μονο που γινοταν ηταν να ψαχνουν για νερο,αγριογουρουνα κλπ,ενω στη μυθολογια και το σεναριο δεν γινοταν καμια εξελιξη?Το μεγαλειωδες σεναριο που τοσοι πολλοι αναφερατε,αρχισε να ανπτυσεται στην 2η σαιζον και οχι στην 1η,οπου δεν ξεραμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.Ειχαμε δει εναν Ηθαν,μια Γαλλιδα και μια καταπακτη.Οταν στη 2η σαιζον αρχισαν να τα ηετυλιγουν αυτα,παραπονιεστε για τους ρυθμους,για τις απαντησεις και για το σεναριο με αποκορυφωμα τωρα.Βρειτε ενα επεισοδιο της 1ης που να ειχε τοσες εξελιξεις οσο το περσινο φιναλε ή ακομα και το Lockdown ή το 3 Minutes και τοσα αλλα(χωρις βεβαια να λεω οτι δεν ειχαμε filler episodes του στυλ Fire+Water).. Για μενα,ξαναλεω,το μοναδικο στοιχειο που "χαλαει" τη σειρα,ειναι τα φλασμπακς.Τα ιδια που ανυψωσαν τη σειρα στη 1η σαιζον.Πλεον ειναι ανουσιο να βλεπω το οτι ο Τζακ εχει father issues,η ο Τσαρλυ και τα ναρκωτικα του.Το σεναριο εξακολουθει να συναρπαζει,να κρατα σε αγωνια και να ειναι το ιδιο καθηλωτικο.Αν ειχαμε πιο ενδιαφεροντα φλασμπακς,ολα θα ηταν τελεια...
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Εγώ πάλι βρίσκω ότι η season 1 του LOST είχε τη μαγική συνταγή που έχασε στη season 2. Μπορεί οι ρυθμοί να ανέβηκαν οπως λέτε (αν και δεν βλέπω κάτι τέτοιο εγώ), αλλά η season 1 είχε το ατού της α) πρωτοτυπίας, β) καλύτερο μυστήριο γ) καλύτερα flashbacks (όχι όλα βεβαια). Την season 1 λοιπόν την έχω δει πολλές φορες. Η season 2 (που δεν την ξαναβλέπω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ) ξεκίνησε με απαντήσεις. Μισες ναι, αλλά άρχισε να δινει απαντήσεις (το στοίχημα της 1ης season). Εμένα λοιπόν απο την αρχή δεν μου άρεσε το σενάριο με την Dharma, ούτε το όλο εξαφανίζεται ο Desmond και εμφανίζεται στο τελευταίο επεισόδιο υποσενάριο. Τη βρήκα πολύ άθλια/υπεραπλουστευμένη λύση σε σχέση με άλλες θεωρίες που είχα διαβάσει. Αλλά αυτό επέλεξαν (και δε με πειθει κανείς ότι αυτό ήταν και το αρχικό σχεδιο) και αυτό έκαναν. ok. Ομως στη season 2 είχαμε και πολλά άλλα ατοπήματα. Χαρακτήρες που ήταν δυναμικοί κάηκαν ολοκληρωτικά (locke, γαλλίδα, kate), χαρακτήρες που αντιπαθούσες γίναν εντελώς ανυπόφοροι (michael, walt, ...jack), τα flashbacks υποβαθμίστηκαν, οι νέοι χαρακτήρες (tailies) δεν "έπιασαν", πολλά επεισόδια τελείωναν με ένα ακατανόητο "they lived happily ever after". Σε κάποια φάση δε με χαλούσε να περιμένω και 3 βδομάδες ή παραπάνω για να δω τρια επεισόδια μαζί... Αυτό το βλέπω ως μια μικρή παρακμή της σειράς. Το χειρότερο όλων imho είναι ότι μυστήρια που στην 1η season έλεγες "ουαου" ή "πω ρε γμτ κορυφαίο"... τώρα έχεις την αμυδρη ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ότι a) δε θα απαντηθούν ΠΟΤΕ θα τα εξηγήσουν σε μια πρόταση και έξω απο την πόρτα c) θα μπουν στο όλο "σύμπτωση /πίστη /μαγεία" συμπλεγμα που άρχισε να υιοθετείται σοβαρά. Δεν ήταν πάντως εντελώς βατερλό. Υπήρχαν επεισόδια και φάσεις που μου άρεσαν, είχαμε αρκετές ανατροπές και νέα μυστήρια που κάπως με κράτησαν... Και ακόμα θέλω να δω που καταλήγει όλο αυτό. Πάντως συμφωνώ ότι άλλες σειρές που ξεκίνησαν πολυ δυναμικά (ίσως και περισσότερο απο το LOST) στην 1η season, στην 2η καταστράφηκαν ανεπανόρθωτα (yep... Prison Break). Και μπαίνουμε στην 3η season. Αν κάτι μάθαμε απο τη 2η season είναι να μην έχουμε υψηλές προσδοκίες. Ή τουλάχιστο όχι υψηλότερες απο την προηγούμενη. Ομολογώ ότι ο σχολιασμός των επεισοδίων που κάνω πλέον έχει διαμορφωθεί στο "αυτά τα λίγα θετικά και αυτά τα -υπόλοιπα- αρνητικά", ενώ προσπαθω να δώσω και μια χουμοριστική νότα (sic) στα σχόλια που κάνω. Βλέπω ότι είναι και άλλων παρόμοια η κριτική οπότε τουλάχιστο δεν είμαι ο τρελός του χωριού. Εγώ θα συνεχίσω έτσι και ας με διαψεύσει η σειρά.
sheik Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Εγω απλα βρισκω "ειρωνικο" το να λεμε "η 1η σαιζον ειχε καλυτερο μυστηριο και ανατροπες"... Ωραια,ειχε μυστηριο,δεν αντιλεγω,αλλα ΜΟΝΟ αυτο.Μυστηριο και τιποτε αλλο.Δεν ηταν τυχαιο οτι μεχρι και εξωγηινους ειχαν σκεφτει οτι μπορει να ειχε η καταπακτη.Το θεμα ειναι δηλαδη οτι δεν ξερουμε τι θελουμε(μερικοι).Απο τη μια λοιπον το ΜΥΣΤΗΡΙΟ και η καμια απαντηση στη 1η σαιζον,απο την αλλη ηρθαν μερικες απαντησεις στη 2η,και τωρα λεμε για τις απαντησεις.Προφανως,ΔΕΝ αρεσουν οι απαντησεις...δηλαδη το ολο Dharma story ισως μερικους δεν τους πειθει.Εμενα παντως με εξιταρει... Συμφωνω για την "καταστροφη" χαρακτηρων.Σκεχου ομως οτι οι ιδιοι οι writers τους κατεστρεψαν,τουλαχιστον τον Λοκ.Οπως ειπε και στο 3x00,ο Λοκ,του οποιου η πιστη ειχε χαθει,πιστεψε με ολη του τη καρδια,οτι μεσα στη καταπακτη θα εβρισκε τις απαντησεις.Οτι ηταν προορισμενος για αυτο.Αντιθετα,βρηκε το ολο Νταρμα στορυ μεσα,πραγμα που τον κατεστρεψε ψυχολογικα και ολες οι πραξεις του εξαρτωνταν απο ενα κουμπι.Προφανως αυτη η "καταστροφη" χαρακτηρα ηταν σχεδιασμενη να γινει,απλα δεν τους βγηκε.Πολλοι που γουσταραν τον Λοκ,πλεον τους αφηνε αδιαφορους.Ομως τωρα,απαλλαγμενος απο κουμπια και μλκς,πιστευω θα επανελθει στον Λοκ της 1ης σαιζον(ελπιζω τουλαχιστον)... Οριστε και αποσπασμα απο ενα review ξενου site για το Glass Ballerina: "Yes, it's sad that Jin and Sun have suffered through some painful relationship problems, but if it's not going to have a direct impact on events, there is no reason it should be in the episode. The biggest complaint that Lost garners from its audience is that the show utilizes plenty of filler and very little substance. An episode like this reinforces that argument. As the series progresses, it is going to become important that the flashback sequences play a larger part in what is actually happening on the island or it might be time to start abandoning them altogether. Flashbacks can be an exceptional tool when used properly, but as seen in "Ballerina", they can just as easily distract from the story. που επιβεβαιωνει το οτι,αυτο που χαλαει τη σειρα,ειναι τα φλασμπακς. Ευτυχως εχουμε 3-4 νεους χαρακτηρες και ισως δουμε λιγακι φως,καθως φλασμπακς της Τζουλιετ,του Ντεσμοντ και ειδικα του Μπεν(που ζει στο νησι απο τοτε που γεννηθηκε),αναμενονται ενδιαφεροντα.Αντε και κανενα φλασμπακ της Ρουσσω αμα δουμε καλα θα ειναι.Δεν αντεχω αλλο Τζακ και Jin/Sun...λυπηθειτε μας.
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 (Καλύτερο μυστήριο είχε η πρώτη, καλύτερες ανατροπές όχι πολύ, αλλά είχε και απο αυτές) Για το flashback στο 3x02, συγκριτικά, το θεωρώ ως το καλύτερο των κορεατών σε σχέση με άλλα απο αυτούς στη 2η season. Και πολύ καλύτερο από ΚΑΘΕ ένα απο τα flashback του Tζακ, αν μπορεί κάτι τέτοιο να σταθεί ως σύγκριση.
tzinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 agree 100% with praetorian @sheik auto pou les gia th s2 oti einai kalyterh apo th s1 einai entelos akyro kata thn dikh mou optikh gonia (enoeitai o kathenas to blepei diaforetika). Sthn 1th sezon exoume to element of surprise, exoume thn prototypia, exoume thn gnorimia me tous xarakthres kai to nhsi, exoume ta mysthria pou geniountai synexos, exoume ta flashbacks pou mathenoume thn istoria toys, exoume ta anthematismena ta numb3rs.... einai tosa polla pou se apasxoloune pou kai na mhn htan grhgoroi oi rythmoi den to katalabenes. Sthn s2 perimeneis na arxisoun oi apokalypseis, kai mhn ksexname oti ta erothmata htan ektontades, ara risko na sou teliosoun oi apanthseis syntoma den yphrxe. Ant autou gnorisame tous entelos adiaforous tailies, akougamai gia others kai blepame mono ta podia tous, blepame xazoromanca, epnalambonemena flashbacks me to idio resume, ton laxanokhpo ths sun, to batraxaki tou hurley, to fai tou hurley...ktlp. Sthn 1th sezon htan mia synexhs maxh gia survival, na mathoume to nhsi, terata apo do, arkoudes apo kei, ethan na tous kataskopeuei ktlp bgenane synexos stoixeia sthn epifaneia. Den mporo na katalabo pos briskeis perisotero action sthn 2rh sezon. Den eixe isoropia h 2rh sezon kai to kako einai oti ta fylaksane ola gia to telos Telika kseries pia einai h diafora, oti esy exeis ikanopoihthei apo to olo dharma/others/desmond story, me to ti htan mesa sto hatch, me to rolo ton teraton sto nhsh ...ktlp kai to briskeis os ena apo ta kalytera senaria gia na proxorhsei h s1. Eno poloi alloi(px kai ego) isos perimename kati diaforetiko, isos to toso xaodes mysthrio pou afhsane na aioreitai sthn s1 pisteuame oti tha eixe mia entelos synarpastikh ekshghsh, den mporo na po kati sygkekrimeno, den leo oti ithela eksogihnous re paidi mou alla kati diaforetiko apo auto pou mou parousiasane. Apo auto kyrios phgazoun ta parapona gia thn s2, eno esy me to na goustareis thn troph pou exei parei to story den ephreazesai. Makes sence? anyway, eipame o kathenas to blepei opos goustarei. as sygkentro8oume sth s3. Einai nwris akoma gia na bgaloume symperasmata, mporei na kanei strofh kai na piasei se poiothta thn 1th
sheik Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Κοιτα απλα μου αρεσε ΠΟΛΥ το ολο Dharma story,οι Others και ο (όποιος) σκοπος τους κλπ.Νομιζω πως δραση υπηρχε αφθονη,αρκετα περισσοτερη απο την 1η σαιζον.Εκει που συμφωνουμε ειναι ,ξαναλεω και ας γινομαι κουραστικος,στα ΑΔΙΑΦΟΡΑ φλασμπακς και στην ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ που αναφερεις.Υπηρχαν επεισοδια που εμοιαζαν αυτοτελη,που δεν προωθουσαν ΤΙΠΟΤΑ και σαν να μην εφτανε αυτο,ειχαν και αδιαφορα φλασμπακς(Fire+Water,S.O.S,Everybody Hates Hugo,..and Found) Παρ'ολα αυτα,μου αρεσε οπως ειπα η επεκταση του σεναριου,οη εισαγωγη της Νταρμα και των Others.Τα βρηκα πολυ πιο ενδιαφεροντα απο το "πως θα επιζησουμε.Χρειαζομαστε νερο.Ας κυνηγησουμε αγριογουρουνα κλπ.Αν ηθελα survivor,εβαζα MEGA.Φυσικα συμφωνω και σε αυτο :"Sthn 1th sezon htan mia synexhs maxh gia survival, na mathoume to nhsi, terata apo do, arkoudes apo kei, ethan na tous kataskopeuei ktlp bgenane synexos stoixeia sthn epifaneia".. Τελος παντ και πολλα ειπαμε.Ας δουμε πως θα παει και η 3η σαιζον και ξανα συζηταμε.Μεχρι στιγμης ειχαμε,πιστευω,ενα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ start για αρχη της σαιζον,μια ψιλοαδιαφορη συνεχεια και αναμενουμε το 3ο,οπου εφοσον ειναι Λοκ-centric,εχω υψηλες προσδοκιες διοτι κανενα δεν με απογοητευσε.
mixos77 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 molis eida to 2. metria pragmata....dhladh pisteuw twra tha me parei grigora o ypnos xwris na me balei se polles skepseis. ---thelw omws na pw kati stous griniarides k genikos se autous pou milan san "kritis ton NY TIMES". pisteuw pws oloi mas to lost to blepoume TSAMPA.dhladh den dinoume frago. me pio dikaioma filoi mou tha katsoume na thn kseskisoume thn seira. apla apolauste thn.de to paizw antigriniaris....eimai megalos griniaris...alla se themata pou aforoun thn zwh mou k oxi mia seira thn opoia thn koitaw gia na pernaw kala. tha katalabaina mono grinia an perimenes san NOMOTAGIS politis to DVD set....edines 100 euro k eblepes kati pou de sou aresei....ekei nai re file exeis to dikaioma na grinizeis. einai kapws san na sou dinei enas ena lada dwro k esy na ton brizeis epeidh de mporeis na kontrareis ferrari. thelw na tonisw oti den to ennow me kakia.apla prokitai gia seira k etsi pws to pame tha tsakothoume kiolas. ------- ithela na pw thn gnwmh mou oson afora to HEALING ISLAND ---->o karkinos, k to adynato sperma exoun sxesh me ton genetiko kwdika k me kutara.k efoson kanoun piramata me DNA sto nisi yparxei mia sxesh metaksy tous. episis mia sfaira pou sou tripaei ta organa den exei sxesh me dna. edw diaferei giatriki me giatriki. allo dna k allo exw sfaira sto kefali mou.
Harkon Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 καλημέρα σας, ο mixos77 έχει ένα point για το DNA. επίσης να θυμίσω πως ότι φαίνετα να γιατρεύτηκε ήταν "παθήσεις" της πριν-το-νησί ζωής τους. από κει και πέρα δεν έχουμε δει κάτι πολύ healing για ότι έπαθαν πάνω στο νησί (παρά αυτό, ο Hurley αν θεωρήσουμε πως ήταν-είναι τρελός συνέχισε στο νησί να βλέπει τον "φανταστικό του φίλο" πράγμα που ίσως δείχνει πως το νησί δε φέρθηκε το ίδιο "καλά" σε όλους) όσο για την γκρίνια, το έχω ξαναπεί. καταντάει κουραστικό. όσοι δεν θέλουν να την δουν, σίγουρα έχουν καλύτερα πράγματα να κάνουν από το να μπαίνουν και να την κατακρίνουν συγκρίνοντας με 1η,2η,..Ν-η σεζόν. φιλικά πάντα
nontasg Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 όσο για την γκρίνια, το έχω ξαναπεί. καταντάει κουραστικό. όσοι δεν θέλουν να την δουν, σίγουρα έχουν καλύτερα πράγματα να κάνουν από το να μπαίνουν και να την κατακρίνουν συγκρίνοντας με 1η,2η,..Ν-η σεζόν. φιλικά πάντα +1 από μένα σε αυτό.....Έχω βαρεθεί να διαβάζω συνέχεια επικρίσεις........
Jastonas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Το οτι ο λοκ μπόρεσε να ξαναπερπατήσει ήτν θέμα DNA? Και όταν σε κάποια φάση αν θυμάμαι καλά άρχισε να χάνει την πίστη του παραλίγο να ξαναμείνει ανάπηρος! Αυτό πως εξηγείται; Και κάτι τελευταίο, έχουμε μάθει πως έφαγε τα μούτρα του ο Λοκ και έμεινε ανάπηρος;
mixos77 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Το οτι ο λοκ μπόρεσε να ξαναπερπατήσει ήτν θέμα DNA? Και όταν σε κάποια φάση αν θυμάμαι καλά άρχισε να χάνει την πίστη του παραλίγο να ξαναμείνει ανάπηρος! Αυτό πως εξηγείται; Και κάτι τελευταίο, έχουμε μάθει πως έφαγε τα μούτρα του ο Λοκ και έμεινε ανάπηρος; nai bre paidi mou alla auto pou ennow einai oti htan eswterika problimata tou swmatos. mia sfaira pou se tripaei pws tha bgei?tha thn ftisei to swma?k tha kleisei h pligi?
tzinos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 εχχμμ sorry dhladh alla to senario na giatreuete anaphria, karkinos, sperma kai den ksero go ti allo fantazei os logiko, alla to na bgenei h sfaira kai na epoulonei h plhgh fantazei os episthmonikh fantasia?? Katalabeno ti prospatheis na peis, alla an dexese to a senario, prepei na mhn aporipteis to b! Tora pou to skeftomai okai o charlie otan eixe kremastei eixe sxedon pethanei kai ksanagyrise. Kai auto pou pote den katalaba otan palebe o jack me ton ethan (tote pou kremase ton charlie) o ethan htan sxedon anikhtos san na eixe super powers. Pote den ekshgi8hke auto, oute kan mia endeiskh.
nontasg Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Εγώ πάλι απλά παρακολουθώ τη ροή των επεισοδίων χωρίς να υποθέτω,γιατί έτσι γίνεται κουραστκό....Οι απορίες αργά ή γρήγορα θα λυθούν εξάλλου......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.