KaizerSoze Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Perimene Kala se sxesi me to 2o miso tis 2is season Giati i persyni premiera mazepse konta sta 24 ekatomyria,ptwsi 25% diladi!!! I alithia einai pantws oti osoi epestrepsan tha meinoun logika,diladi den nomizw oti mporoun na kanoun polla akoma gia na xenerwsoun kosmo(oxi oti einai kaki i season,apla osoi itan na xenerwsoun me ta anapantita erwtimata i tin ypervoliki dosi Others xenerwsan,oi ypoloipoi mallon tha meinoun)
mixos77 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 sxetika me tous skinothetes kai tous pollous kuklous. ekana teleutaia mia sizitisi me ena paidi apo new york k mou eipe oti diabase arthro tis TIMES opou leei mesa oti oi skinothetes polles fores "ekbiazontai" apo ta kanalia na ksezoumisoun ta perithoria tis seiras...o logos einai $.$$$.$$$ opote arxizw na pauw na brizw tous writter ktl k tha brizw apo edw k pera ta kanalia. giati an to skefteis kala ta kanalia exoun megalh eksousia k den einai apithano na katastrepsoun karieres. auta...
tzinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 des kai ligo studio 60 on the sunset strip na deis ti pezei me ta megala tv netwroks (an kai drama me arketa comedy stoixeia, leei arketa gia to pos leitourgoun oi execs kai ti pieseis askoun gia na kerdisoun ratings)
sheik Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Ακριβως.Αυτο που οι ιδιοι δηλωσαν ειναι οτι μεχρι 4(το πολυ 5) σαιζον μπορει να τραβηξει το γενικο σεναριο που εχουν για το Lost απο την αρχη.Απο κει και περα θα πρεπει να αρχισουν να ξεχειλωνουν και ειπαν πως αν το abc τους αναγκασει να το συνεχισουν,αυτο θα γινει χωρις αυτους,δηλαδη θα αποχωρησουν και θα αφησουν σε ξενα χερια το "δημιουργημα" τους.Ο Cuse χαρακτηριστικα δηλωσε "ΜΗΝ βλεπετε εν αναγκη την 4 και τελευταια σαιζον,ωστε το abc να μην δωσει ΟΚ για 5η.Μετα νοικιαστε το σε dvd και δειτε το"
nontasg Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Παλιότερα λέγανε ότι η φετινή θα είναι η last season.Πάντως και μέχρι 5η να πάει πολύ είναι.....Καλύτερα να μην το τραβήξουν περαιτέρω.....
sheik Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Οχι ρε συ,ΠΟΤΕ δεν ειπανε οτι παει μεχρι 3ο κυκλο.Ηδη απο την αρχη ειχαν πει οτι εφοσον εχει επιτυχια η σειρα θα παει για 4,και απο τη στιγμη που ειχε επιτυχια...
anthony_88 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Loipon, Mia aκομα παρατηρηση Το καταποσον οι others ειναι ουσιαστικα good guys εξαρταται απο το δικο τους point of view. Συμφωνω οτι λογικες του τυπου σκοτωνουμε 100000 για ενα φαρμακο δεν ειναι σωστες. Απλα δυσκολευομαι να βρω λογο που να δικαιολογει τα βασανιστηρια της Κ8...Βεβαια μπορει οντως να την πεθανουν στο ξυλο και εγω να καθομαι και να λεω μαλακιες...Απλα κανω υποθεσεις... Οντως δεν παει στα ratings οσο καλα πηγαν τα υπολοιπα season premieres & finales...! Στο tv.com οπου κοιτω μονο τα ratings των θεατων εχει μολις 8.8 τη στιγμη που τα υπολοιπα αντιστοιχα επεισοδια εχουν 9+
Members gsarig Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Members Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 ... Πάντως δεν είπαν ότι θα την βασανίσουν αλλά ότι θα είναι δυσάρεστες οι επόμενες τρεις βδομάδες - ίσως να υπάρχει διαφορά. Όσο για την Ρουσώ, κι εμένα μου κάνει εντύπωση που ο αρχηγός (όπως φαίνεται) των άλλων πιάστηκε τόσο εύκολα στην παγίδα της και που η ίδια φώναξε τον σαγίντ (ή τον τζακ, δεν θυμάμαι καλά) αντί να προσπαθήσει να τον κάνει να της πει για την κόρη της. Επίσης εντύπωση μου κάνει που άφησαν τον walt να φύγει. Όσο για αυτό που είπε ο Μπεν, ότι είναι οι καλοί, μήπως το είπε σε σχέση όχι με τους δικούς μας αλλά με κάποιους άλλους others που επίσης κατοικούν στο νησί; Πάντως εμένα μου φάνηκε σημαντικό αυτό που φώναξε ο walt στον πατέρα του για τους άλλους, ότι "προσποιούνται".
anthony_88 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Και τι εννοει οτι προσποιουνται? Προσποιουνται τους κακους? τους καλους?( η τους ασχημους...?lol Den ξερουμε αν αφησαν τον Walt και Michael να φυγουν...Μπορει απλως να κανουν κυκλους... Εχεις δικιο...Τα βασανιστηρια ειναι υποθεση δικη μου, βλεποντας την ταλαιπωριμενη, πεινασμενη(αν ηταν πραγματικα πεινασμενη) και με σημαδια στα χερια(δε νομιζω οτι προκαλουνται μονο και μονο απο το να τις φορας τις χειροπεδες)
sheik Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Στο προσφατο podcast ενας φαν ρωτησε για το αν υπαρχουν περισσοτερες απο 1 φατριες των Others και οι παραγωγοι ειπαν ναι...
forester Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Pantos mhn eiste sigouroi oti o benden exei sxesh me ton seismo kai thn ptosh tou aeroplanou.Anarotithike kaneis giati o ben den htan sthn omada tou vivliou ekeinh thn xronikh stigmh?? kai h teleytaia frash "nomizo oti den tha eimai pia sthn omada vivliou" pros thn juliet ti shmainei, mhpos oti "ekana kati pou den eprepe na kano kai tha me vgalete apo thn omada" h mhpos "telos gia mena h omada vivliou tha eimai apasxolhmenos me alla" Sigoura einai kati parakseno... Λοπόν, τι πιστεύω: 1.Βασικά νομίζω ότι ο Μπεν είναι ο άντρας της και αυτός είναι ξαπλωμένος κάτω και φτιάχνει τα υδραυλικά. 2. Ο σεισμός φυσικά και σχετίζεται με την πτώση. Ο Ντέμιαν δεν πατάει το κουμπί, έχουμε "μαγνητικό πρόβλημα", με αποτέλεσμα σεισμούς, πτώσεις και θα δούμε τι άλλο. 3. Δε νομίζω ότι τη βασάνισαν ακόμη. Επίσης ήταν ενδιαφέρον ότι σε καθένα είχαν διαφορετική ψυχολογική συμπεριφορά για να τους σπάσουν το τσαμπουκά. 4. Στο Τζακ είπαν ψέματα για τη ζωή του? Τι προσπαθούν να κάνουν? 5. Σε συνδυασμό με αυτό το 6λεπτο βιντεάκι, είναι φανερό τι παίζει με τους other. Είναι αυτοί που άρχισαν το πείραμα (η Ντάρμα) και είναι αυτοί που το σταμάτησαν και τώρα δοκιμάζουν νέες τακτικές (εμβόλια και ιστορίες) Αυτά. Ακούω σχόλια... :?
georgeadams Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Λοπόν, τι πιστεύω:1.Βασικά νομίζω ότι ο Μπεν είναι ο άντρας της και αυτός είναι ξαπλωμένος κάτω και φτιάχνει τα υδραυλικά. Αυτά. Ακούω σχόλια... :? Ξεκαθαρίσαμε πως ο Ήθαν έφτιαχνε τα υδραυλικά. Ωστόσω, μιας και κατά τη συζήτηση για το βιβλίο αναφέρεται ο Μπεν ως οικοδεσπότης, πρέπει να είναι όντως ο άντρας της Τζούλι.
sheik Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Και τι εννοει οτι προσποιουνται? Προσποιουνται τους κακους? τους καλους?( η τους ασχημους...?lolDen ξερουμε αν αφησαν τον Walt και Michael να φυγουν...Μπορει απλως να κανουν κυκλους... Mα φυσικα εννοουσε οτι δεν ειναι αυτο που δειχνουν.Οτι προσποιουνται οτι ζουν πρωτογονα και ζουν σε καλυβες,ενω στη πραγματικοτητα εχουν τρελες εγκαταστασεις και ζουν και μεσα στη χλιδα.
JiKL Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Ξεκαθαρίσαμε πως ο Ήθαν έφτιαχνε τα υδραυλικά. Ωστόσω, μιας και κατά τη συζήτηση για το βιβλίο αναφέρεται ο Μπεν ως οικοδεσπότης, πρέπει να είναι όντως ο άντρας της Τζούλι. Eιμαι πολυ υπερηφανος που συμφωνεις με την εικασια μου :P:P:P
tzinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 sta spoilers pantos lene oti tha gnorisoume thn x wife tou henry gale. mallon prin premier exei graftei auto kai pithanon na anaferete sthn julliet, alla den mou kanei tairiasto zeugari, isos kai na xoume ekplhksh se auto.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.