Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 3 Topic

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η πλακα ειναι οτι εχουν πει οτι ολα θα εξηγηθουν επιστημονικα,αλλα αποτι βλεπω το επιστημονικο γιαυτους ειναι σε φαση "Ο καπνος ειναι οι ψυχες επιστημονων που ενωνονται με την Ζιντανοδυναμη,που δρα μεσω των β-Τερζονιων"

Βεεεεεεεβαια,τοσο επιστημονικα πραγματα

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ερώτηση:

- Ποια ακριβώς είναι η special "δυνάμη" του Walt? (εννοώ όλο αυτό έχει ένα όνομα ή είναι σε στυλ μπορεί να κάνει αυτο αυτο και αυτό γιατι έτσι γουστάρουμε). Τον απήγαγαν για αυτή τη "δύναμη" ή επειδή γενικά μαζεύουν παιδιά και τους ήρθαν ως bonus οι δυνάμεις του;

- Πως οι other ξέραν όλα τα ονόματα (βλέπε χαρτί με λίστα απο tailies) + ποιος είναι good guy και ποιος bad guy?

- Τι είναι η sickness που αναφέρει η Dannielle και γιατί κανείς δεν αρρώστησε ακόμα απο αυτή;

-H special δυναμη του Γουωλτ ειναι νομιζω η εντονη διαισθηση που εχει,οπως επισης και το γεγονος οτι μαλλον εχει τηλεπαθητικες ικανοτητες-δυναμεις(πραγμα σιγουρα οχι ακατορθωτο).

Επισης,απο τα λεγομενα της Μαυρης Γυναικας(το εγραψα ετσι γιατι δεν θυμαμαι ονομα,οποτε μπορουμε να την λεμε Μ.Γ) ο Γουωλτ μπορει να βρισκεται σε 2 μερη ταυτοχρονα.Αυτο εννοειται πως το επιτυγχανει μεσω της αστρικης προβολης.Για οσους δεν γνωριζουν τι ακριβως ειναι,ας googlaρουν "αστρικη προβολη" ή "astral projection"..

Προσωπικα,εχω γνωστο που εχει αναπτυξει αυτη τη τεχνικη και μπορει και "βγαινει" απο το σωμα του,με πολυ προσπαθεια και αυτοσυγκεντρωση ομως.

Φυσικα,ακομα δεν τον εχω δει σε αλλα μερη,αλλα που θα παει...:mrgreen:

-Τα ονοματα τα ηξεραν ειτε διοτι η πτωση ηταν σκηνοθετημενη(experiment theory) ειτε διοτι για πολυ καιρο,ο Ηθαν ηταν μαζι τους και εμαθε τα παντα.

-Η περιβοητη αρρωστια ειναι για μενα το πιο σπαστικο ερωτημα.Εκει που ολα δειχνουν πως υπαρχει(Ρουσω και η ομαδα της που ξεπαστρευτηκε) στο φιναλε ειδαμε πως ΙΣΩΣ ηταν φουμαρα.Δεν ξερω...

• Moderators
Δημοσ.
-H special δυναμη του Γουωλτ ειναι νομιζω η εντονη διαισθηση που εχει....εχει τηλεπαθητικες ικανοτητες-δυναμεις... "αστρικη προβολη" ή "astral projection"....

Συνεπώς βάλε πράμα μάστορα' date=' τώρα που γυρίζει. Χμ...Πόσο πιθανό είναι ένα γενικά τυχαίο άτομο να εμφανίσει όλες αυτές τις σπάνιες ιδιότητες μαζί;

Φυσικα,ακομα δεν τον εχω δει σε αλλα μερη,αλλα που θα παει...:mrgreen:

lol. Υπήρχε μια εποχή που έβλεπα άγνωστα πρόσωπα σε απίθανα μέρη (δε μιλούσαν), τα οποία είχαν την τάση να εξαφανίζονται (fade out) μερικά δευτερόλεπτα μετά. Ηταν πολύ μακάβριο γενικά.. νόμιζα ότι είναι νεκροι (...).

Έχει να συμβεί κάποια χρόνια τώρα...

-Τα ονοματα τα ηξεραν ειτε διοτι η πτωση ηταν σκηνοθετημενη(experiment theory) ειτε διοτι για πολυ καιρο,ο Ηθαν ηταν μαζι τους και εμαθε τα παντα.

Αναφερόμουν στους tailies κυρίως (μια και στους άλλους μόνο το Walt και την Claire πήρανε και μάλιστα μετά από αρκετό καιρό). Στους tailies δράσανε πολύ γρήγορα + βρέθηκε το χαρτί με τη λίστα. Νομίζω ότι είναι ισχυρή ένδειξη ότι πέρα απο τον Goodwin, η αεροσυνοδός είχε σχέση με το όλο σχέδιο (αν και αυτό κάπως έρχεται σε αντίθεση με το ότι ήταν πάνω στο αεροπλάνο που διαλύθηκε και πιθανότατα να μην επιζούσε απο κάτι τέτοιο).

Δημοσ.

ta onomata na tous ta eipan o Ethan i kapoios allos den stekei logo Sawyer, dioti para poly ligoi gnorizoun pws ton lene James, edw o Michael pou tous iksere olous otan tou dwsane na diabasei tin lista den anagnorise pios einai o James Ford aka as Sawyer. Ektos tis posxediasmenis ptosi to mono pou tha esteke tha itan mia lista epibatwn se syndiasmo me kapoion pliroforiodoti i tin aerosinodo apo tous tailes.

Δημοσ.

Εγώ θέλω να δω τώρα που μας τελείωσε μια και καλή το θέμα με τα 108 λεπτά τι θα σκαρφιστούν για τη συνέχεια...Πάντως το ευχαριστήθηκα που σταμάτησαν να πατάνε αυτό το κωλόκουμπο,γιατί μου την είχε σπάσει....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Επίσης κάτι έχω ακούσει για νέο cast ηθοποιών στην 3η season...Λέτε με τη νέα ηλεκτρομαγνητική ανωμαλία που δημιουργήθηκε να πέσει κανά νέο αεροσκάφος στο νησί??:mrgreen: :mrgreen: Φάση θα'χει.......

Και άραγε τι να συνέβη σε Λοκ και Έκο??Ο Τσάρλι προς το τέλος γέλαγε με την Κλαιρ λες και δε συνέβη τίποτα στην καταπακτή....Εκτός αν είχε κρατήσει καβάτζα καμμία παναγίτσα και μαστούρωσε και τα ξέχασε όλα....:mrgreen: :mrgreen:

Επίσης τι στα κομμάτια σημαίνουν αυτοί οι αριθμοί πια???:confused:

Και αυτό το "καπνοτέρας" παραμένει το μεγάλο ερωτηματικό και δε μας έχουν δώσει καμμία εξήγηση γι' αυτό....:evil: :evil:

Τι είναι η Ντάρμα και ποιος κρύβεται πίσω από αυτήν???

Και αυτά τα κομμάτια που πήραν τηλέφωνο στο τέλος εκείνη τη γκόμενα του Ντέσμοντ τι ρόλο βαράνε???

Για να δούμε,για να δούμε.Υπομονή μέχρι την έναρξη της νέας season η οποία έχω ακούσει ότι θα είναι και η τελευταία....

Δημοσ.
Ο Αδαμ και η Ευα,οι 2 σκελετοι που βρηκαν την πρωτη φορα στις σπηλιες,τελικα ποιοι ειναι?

Ο Αδάμ και η Εύα!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Sto Ultimate Theory se mia selida legan pws einai o Alvaro Hanso kai kapoios allos Schientist, oi opoioi pethanan sto prwto incident pou anaferetai stin tainioula pou briskoun sto hatch, pou tous leei oti prepei na patane to koumpi, afto bebaia einai mono mia ypothesi prws to paron, epeisimi eksigisi nomizw den exei dothei, an kai twra pou to skeftomai mporei na einai oi synadelfoi tis Rousseau, pou tous katharise i idia.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...