Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 3 Topic

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα μου τα έστειλε πέρσι ο γνωστός θείος όλα μαζί (season 1 και 2) και δεν είχα τέτοιο πρόβλημα....Φέτος όμως.....:evil:

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά δεν πειράζει...Εξάλλου έχω και πολύ διάβασμα φέτος για τη σχολή οπότε δεν πρόκειται να καταλάβω την αναμονή....:mrgreen: :mrgreen:

Επιπλέον με την αναμονή μεγαλώνει και το ενδιαφέρον σου για τη συνέχεια του story.....:)

Δημοσ.

Pantos mhn eiste sigouroi oti o benden exei sxesh me ton seismo kai thn ptosh tou aeroplanou.

Anarotithike kaneis giati o ben den htan sthn omada tou vivliou ekeinh thn xronikh stigmh??

kai h teleytaia frash "nomizo oti den tha eimai pia sthn omada vivliou" pros thn juliet ti shmainei, mhpos oti "ekana kati pou den eprepe na kano kai tha me vgalete apo thn omada" h mhpos "telos gia mena h omada vivliou tha eimai apasxolhmenos me alla"

Sigoura einai kati parakseno...

Δημοσ.

Παιζει ο Μπεν να ειχε σχεση με την Τζουλιετ,οποτε γι'αυτο το ειπε αυτο.Ισως εχουν χωρισει και ψιλο ειναι στα μαχαιρια...

Δημοσ.

kala mas exoune trelanei, psaxnoume ta panta piso apo kathe ekfrash lol

Nai re sy etsi to pe, tous eide olous mazemenous kai thn julliet na krataei to bibilio kai tis leei "apo oti fenete me petaksete ekso apo to book club" dioti to kanane xoris auton. Kai mallon auto shmenei apla oti yparxei kapia kontra (mikrh h megalh, we dont know). Kai an parathrhses se kapoia shmeia h julliet ksynizei me ton ben, px sto tellos pou ths leei well done.

Δημοσ.

Εγω γιατι συμπερανα οτι Juliet και Ben ηταν ζευγαρι???εκει που λεει ο αλλος για το βιβλιο και τον Ben, μετα για τον οικοδεσποτη που δεν θα το διαβαζε ουτε στην τουαλετα?

Δημοσ.

Ετσι,Χενρυ Γκειλ απο τη Μινεσοτα!!!!

Ρε παιδια παντως,μην καθεστε κ αναλυετε την καθε φραση,η σειρα ειναι τελειως χαοτικη και what the fuck,οποτε εγω καλυτερα να περιμενουμε απο την ιδια τη σειρα απαντησεις!

Παντως,θα ειχε παει απατο η σειρα αν δεν ειχε τον "Μπεν" ή τον Zepp (!) αν θελετε.Ολα τα λεφτα ο τυπος!

Δημοσ.

Εδώ που τα λέμε,άμα καθόμαστε να κάνουμε συνεχώς υποθέσεις και να αναλύουμε το κάθε τι που γίνεται χαθήκαμε....:mrgreen:

Οι απαντήσεις θα έρθουν μόνες τους,ελπίζω σύντομα.....:)

Δημοσ.

Εννοειταο πως ο Μπεν ή Χενρυ ή Φενρυ ή My name is Henry Gale,I'm from Minessota ,ρουλαρει αγρια.

Πιθανως ο αγαπημενος μου χαρακτηρας στη 2η σαιζον και ισως και στη 3η,θα δειξει..

Pantws stin Ameriki exei xenerwsei polys kosmos me to Lost kai fainetai kai sta ratings(eidika pws epesan apo to 2x1 ws to telos tis 2,an kai osoi antexan mexri to telos tis 2 eidan kai to 3x1)

Τα ratings του 3χ01 ηταν πολυ καλα,στα ιδια επιπεδα με το πως κυμανθηκε η 2η σαιζον(που επεσε κατα 15-20 % σε σχεση με τη πρωτη)...

18μιση μυρια ειχε η πρεμιερα μεσο ορο,οχι ασχημα,αλλα αρκετα πεσμενα.

Περιμενουν να δουν πως θα εξελιχθει οι περισσοτεροι,ασε που οι πιο πολλοι παραπονιουνται για τις υπερβολικα πολλες διαφημισεις που τους ξενερωνουν...

Εγω παντως,καλα κρατω!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...