nontasg Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Nice start for season 3.....To be continued....:twisted: :twisted:
sheik Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 paidia peftei trelo doulem,eipe h kate se mia sinentefksi oti otan epaize h prwti season eixan grapsei hdh 6 season!egw to kovw tha kseperasei ta filarakia paidia Oτι να'ναι.Ειπαμε παει για 4,το πολυ 5 σαιζον συφωνα με τους παραγωγους και το τελος τους ειναι ηδη γνωστο,απλα δεν εχει γραφτει διοτι σιγουρα μεχρι τοτε παιζονται πολλα.Η Κεητ δεν νομιζω να ειπε κατι τετοιο σε συνεντευξη.Θα την ειχαν βγαλει τα μεγαλα site.Αν εχεις link να το διαβασουμε οκ,αλλιως σε ραδιο αρβυλα παει το θεμα!
psyhakias Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Αν συνεχιστουν αυτες οι τηλεθεασεις βλεπω τον τζακ να πεθαινει απο βαθια γηρατεια στην σειρα και το μωρο της κλαιρ να πηγαινει στο πανεπιστημιο
nontasg Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Αν συνεχιστουν αυτες οι τηλεθεασεις βλεπω τον τζακ να πεθαινει απο βαθια γηρατεια στην σειρα και το μωρο της κλαιρ να πηγαινει στο πανεπιστημιο Χαχαχαχα.Σωστός.....Και πλάκα θα έχει να ρίξουν και άλλο αεροπλάνο στη νησί..... :mrgreen:
stranger_77x Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Katarxin na pw kai egw oti to epeisodio me psilo apogoitepse, den kserw alla perimena kati perissotero meta kai tis apokalipseis gia tous arithmous sto lost interactive...pantos ksekinise poly dynata kai meta se kapoia fasi epiasa to eauto mou na barietai...anyway tha ithela na prosthesw kati se ola osa eipate pistebw pleon pws einai ksekatharo pws oi others exoun epoikinwnia me ton ekso kosmo kai oti fysika den irhe to telos tou kosmou opws ypostirize o Dezmont, Afto to katalabainoume apo to cd pou akouei i Juliet kai genika to monterno spiti sto opoio zei, se antithesi me to hatch kai to pws zousan ekei o Desmont kai oi alloi, kai episeis apo to fakelo pou eixan gia ton Jack..diki pou gnomi einai pws exoun akomi epikoinwnia me to Hanso foundation i me kapoies apo tis ypoloipes eteries pou synergazetai afto. Toulaxiston egw den mporw na diakiologisw alios to pws kseroun tosa polla gia ton Jack alla kai gia tous ypoloipous logika. Telos mou fanike oti tis Juliet apo tin arxiki antidrasi tis ekei otan ebale na peksei mousikei pws den tis aresei kai poly pou briskete sto nisi.
looperx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 htan to paidi pou eftiaxne ta ydraylika ligo prin pesei to aeroplano Ο Ήθαν έφτιαχνε τα υδραυλικά
vlachaquito Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Ο Ήθαν έφτιαχνε τα υδραυλικά kala re ti vlakeies lete, pio paidi eftiaxne ta ydraylika, o ithan eftiaxne ta idraylika hahahaha (sorry gia thn aproseksia, htan arga..) alitheia pio vivlio tou stephen king diavazei h kopelia? ksexithite lagonikaaa :D
Innersense Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Αν και δεν είδα ακόμα ολόκληρο το πρώτο επεισόδιο του 3ου κύκλου, είδα στην πρώτη σκηνή κάτι το οποίο μου έκανε τρομερή εντύπωση. Η Τζούλια που εμφανίζεται στην αρχή, την ώρα που κοιτάει τον εαυτό της στον καθρέφτη, είναι φτυστή η Πηνελόπη! Και καλά, δεν θα το πολυπαιδέψω αν είναι το ίδιο άτομο, αν υπάρχει συσχετισμός κλπ, είναι δυνατόν όμως η παραγωγή να επιλέγει ΤΟΣΟ όμοια φυσιογνωμικά άτομα για δυο διαφορετικούς ρόλους; Συνέχεια προσπαθούν να μας μπερδέψουν...
Konnosgeros Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Το βιβλίο που διαβάζει είναι το "Carrie" του Stephen King. Τώρα αν έχει κάποια σχέση με τη σείρα θα το δούμε αργότερα και δεν θα μου φανεί διόλου απίθανο.
JiKL Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 htan to paidi pou eftiaxne ta ydraylika ligo prin pesei to aeroplano αν δεν κανω λαθος αυτος που εφτιαχνε τα υδραυλικα ειναι ο Ethan
tzinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 ti ydraulika kai mamakies re paidia lete, o kousgkounhs ta eftiaxne auta panta re sy moiazei h pnelope me thn julia, alla oxi pali 100%, eksepithdes to kanoun oi keratades. Emena pantos otan thn eida proth fora mou thymise thn gkomena apo to greys anatomy. An thymasai kai me tous anthropous sta xionia merikoi legane oti o enas emoiaze tou john, kai ontos tou eferne poly.
mamatecuba Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 του jack θέλεις να πεις και είναι διαφορετικός ηθοποιός..
anthony_88 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Καλα ρε σεις, ποσες ξενες σειρες βλεπετε???? :D Exoyme kai leme(Spoilers): Tο γεγονος οτι η Juliet ηταν κοντα στο κλουβι του Sawyer οφειλεται στο οτι το μερος που κρατουν και τους τρεις ειναι το zoology station της Dharma, το λεγομενο Hydra...Επισης, εγω μεχρι τη μεση του επεισοδιου, νομιζα οτι η Juliet ειναι η Πηνελοπη. Οποτε σταματω την "προβολη" και παιζω την τελευταια σκηνη του 2ου κυκλου για να τα ξεδιαλυνω....Τριτον, ο Ben προσφερει στην K8 την απαλλαγη απο τις 2 δυσκολες εβδομαδες. Και εξηγουμαι...Κατα τη διαρκεια του γευματος, της εξηγει τι την περιμενει. Η Κ8 τρομαζει τοσο που δεχεται να κανει οτι της πουν. Σκηνοθετουν λοιπον τα τραυματα της απο τις χειροπεδες, την κανουν να φαινεται στεναχωρημενη και ταλαιπωρημενη, ωστε να προσελκυσει το ενδιαφερον του Saywer(Για αυτο τρωει ενω ειναι χορτατη)...Με λιγα λογια ο Μπεν της ειπε: Για να γλιτωσεις την τιμωρια θα τα φτιαξεις με τον Sawyer. Ο σκοπος των αλλων ειναι ακριβως αυτος και απειλουν την K8 με ανυπαρκτα βασανιστηρια προκειμενου να την "τιθασευσουν". Οι αλλοι ειναι στο Dharma Initiative, αλλα πλεον δουλευουν για δικο τους οδελος το οποιο και δε γνωριζουμε ακομα. Αυτα προς το παρον, οταν παρατηρησω και αλλα τα ξαναλεμε Βy the way, xilia ευχαριστο στον φιλο JilK για το cd-ακι με το επεισοδιο και τον κοπο που εκανε να μου το στειλει
tzinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 syggnomh auta einai dika sou symperasmata h kati pou diabases allou h kapoio epishmo spoiler apo tis gnostes selides? Pantos me briskeis symfono sto oti oi others setaroun thn k8 na ta brei me ton sayer kai xonoun thn julia ston jack. Gi auto mpaniare kai stolisane thn k8 kai thn balane apenanti apo ton sayer. Apla ta peri apeilon, pseutikon basanistirion kai to oti hdh h k8 gnorizei ti tha ginei kai symfonei na peksei ton rolo den bgenei apo pouthena, mono theoria einai (pithanh men, alla panta apla theoria) . Ektos an einai bebaio spoiler apo ta eperxomena epeisodia.
anthony_88 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Φιλε μου πιστεψε με, εγω δεν κοιταω ποτε ουτε spoiler sites ουτε tv.com ουτε τιποτα...Απλως εγω το σκεφτηκα αυτο με το ερεθισμα να μου το δινει το γεγονος οτιη Κ8 εφαγε το μονο φαι του Sawyer ενω κανονκα θα επρεπε να ηταν χορτατη!! Τιποτε αλλο δεν ξερω ουτε εχω διαβασει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.