Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 3 Topic

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
kai poios sou pe esena oti egw eimai edw gia na apodeiksw kati???

h' oti me enoxlei me kapoio tropo to torrent h' to otidhpote sxetiko???

apla to na se xtupaei hlektriko reuma otan diavazeis thn leksh download sthn epoxh pou olos o kosmos diktuaka etsi kinhtai aggizei ta oria ths grafikothtas....apopsh mou panta etsi??

eixa akousei gia to insomnia kala pragmata...kai sunanthsa alla bainontas edw....

ah kai kati allo....h pantelhs elleipsh xioumor...skotwnei ton egefalo......

akoma kai an antilavanesai diaforetika thn ennoia xioumor,,,,auto h' to xeis h' den toxeis....

moderator den t8a prepei na shmainei

(nomizw pws)askw eksousia epanw se users pou episkeptontai to forum gia kouventa kai diaskedash....

ekfulizetai to pragma meta.....

just try to free your minds for a little...

1. Pas kala?Mporeis na katalabeis to GIATI den peitrepetai h anafora se torrents se public forum?O paredwse pisteueis oti douleuei gia tin MRAA?

Re pousti moy,ti ston pout... mathimatika thelei na katalabeis ti sumbainei kai ti epitrepetai kai ti oxi?

2. Mporei na eisai kai o 1os anthrwpos pou me katigorei gia elleipsi xioumor stin zwi mou.An legetai auto xioumor (kai gia tin akribeia to asteio den eida pou einai)

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

OFF-TOPIC

Δυστυχώς δεν παρακολουθώ το topic τόσο συχνά όσο θα ήθελα. Σήμερα ανακάλυψα δύο μηνύματα που απευθύνονται σε εμένα και είπα να απαντήσω:

pare dwse me avatar to roadviller...

fantazomai auto den prosvallei tous kanones(sou?)...etsi.....

ps:to na svhneis munhmata apo topik h to na nomot8eteis se hdonizei??

apla rwtaw....

[...]

apla to na se xtupaei hlektriko reuma otan diavazeis thn leksh download sthn epoxh pou olos o kosmos diktuaka etsi kinhtai aggizei ta oria ths grafikothtas....apopsh mou panta etsi??

eixa akousei gia to insomnia kala pragmata...kai sunanthsa alla bainontas edw....

ah kai kati allo....h pantelhs elleipsh xioumor...skotwnei ton egefalo......

akoma kai an antilavanesai diaforetika thn ennoia xioumor,,,,auto h' to xeis h' den toxeis....

moderator den t8a prepei na shmainei

(nomizw pws)askw eksousia epanw se users pou episkeptontai to forum gia kouventa kai diaskedash....

ekfulizetai to pragma meta.....

just try to free your minds for a little...

1. Όταν αναφέρεσαι σε κανόνες (μου), προφανώς εννοείς τους Όρους Χρήσης του forum. Δεν είναι δικοί μου, είναι του forum. Και έχουν μπει για να προστατευτεί το forum. Το ότι τους διαμόρφωσα στην τελική τους μορφή (μετά από το αρχικό κείμενο του Duke και του Sean και σημαντική βοήθεια από τους υπόλοιπους moderators), δεν τους κάνει δικούς μου.

2. Αντιπαρέρχομαι το υφάκι που υιοθετείς και σου απαντώ ευθέως ότι αν δεν αναφέρονται sites ή links για downloading, καμία άλλη αναφορά δεν παραβαίνει τους Όρους Χρήσης.

3. Με ενοχλούν τα κουκιά, η ζέστη και οι ψευτόμαγκες επαναστάτες χωρίς αιτία. Αν ήταν δικό σου το forum, τότε θα είχαμε πεδίο δόξης λαμπρό για τη επαναστατικότητά σου.

4. Το να σβήνω μηνύματα από topic είναι η δουλειά μου εδώ. Η δουλειά δεν είναι πάντα ηδονιστική. Αλλά είναι δουλειά.

Αν δεν σ'αρέσει ο τρόπος που λειτουργεί το παρόν forum, το κουβαδάκι σου και σ'άλλη παραλία. Κι αν έχεις παράπονα για τον τρόπο που ασκώ το moderation εδώ, μπορείς να απευθυνθείς στον Administrator.

5. Δεν έχω φτάσει να νομοθετώ ακόμα, όταν εκλεγώ στη Βουλή θα σε ειδοποιήσω να μου δώσεις τις, πολύτιμες απ' ότι φαίνεται (λόγω συσσωρευμένης επαναστατικότητάς), συμβουλές σου.

6. Last but not least, το σκυλί στο avatar μου που τόσο εντύπωση σου έκανε δεν είναι roadviller, είναι rottweiler (από την πόλη Rottweil στην νοτιοδυτική Γερμανία).

Ακόμα κι εμείς οι εξουσιομανείς φαίνεται ότι έχουμε να διδάξουμε κάτι σ' εσένα τον "επαναστάτη"...

Δημοσ.

Εστειλα e-mail στη NOVA και μου ειπαν οτι ο νεος κυκλος επεισοδιων του LOST θα μεταδιδεται στα καναλια του filmnet απο το 2007...

Και κατι αλλο παιδια, επειδη δυστυχως ADSL δε παιζει ακομα για μενα,(εδω που ειμαι δεν ειναι τοσο διαδεδομενο το ADSL) αν καποιος προτιθεται να μου στειλει ενα CD με το πρωτο επεισοδιο που προβαλλεται σημερα στην Αμερικη, ας στειλει pm να το κανονισουμε...

Δημοσ.

να ρωτησω εγω κανενα σχετικο.

Κατα τι ωρα θα μπορουμε να κατεβασουμε το επεισοδιο και τι ωρα περιπου τους υποτιτλους?thx

Δημοσ.

Υποτιτλοι θα ανεβουν οσο πιο συντομα γινεται.ΛΟΓΙΚΑ,Παρασκευη πρωι(μπορει και βραδυ Πεμπτης) να ανεβουν,δεδομενης της μεγαλης ζητησης...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...