Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 3 Topic

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αυτό είναι...

Πρόσεχε όμως γιατί κάποιο ζώο έχει ανεβάσει επεισόδιο με τίτλο S03E01 και είναι απλά ένα επεισόδιο της δεύτερης σεζον και όλοι πάνε και το καταβάζουν σαν τα πρόβατα... Μαζί και εγώ...

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι ο "Χενρυ" και ο Ντεσμοντ γινονται regular χαρακτηρες(που σημαινει περισσοτερο Others,γουσταρω)...

Επισης ερχονται 2 νεοι χαρακτηρες,ο ενας σιγουρα απο τους Others,ο αλλος δεν ξερω...

Μια απο αυτους ειναι γυναικα και θα γουσταρει τον Τζακ..

Δημοσ.

Παιδια ο Σογιερ εχασε εκεινα τα γυαλια στη σχεδια οταν πηραν το Γουολτ και βρηκε αλλα ακριβως που να του ταιριαζουν...

Φιλε sheik, δε νομιζω οτι το hatch ανατιναχτηκε με την εννοια που νομιζουμε..Αλλωστε γυρνωντας απο εκει ο Charlie ειπε στην Claire οτι τελικα δεν εγινε τιποτα και εμεινε εκπληκτος οταν του ειπαν οτι ακομα δε γυρισαν ο Desmond, o Locke και ο Eco...

Ο ενας νεος χαρακτηρας θα ειναι μεσα απο τους επιζωντες της πτησης, τους αρχικους 47, θα εχει ηγετικες ικανοτητες και απο οτι λενε ειναι λατινος..

Δημοσ.
Εγω το παρηγγειλα απο τον θειο μου....
pare dwse me avatar to roadviller...

fantazomai auto den prosvallei tous kanones(sou?)...etsi.....

ps:to na svhneis munhmata apo topik h to na nomot8eteis se hdonizei??

apla rwtaw....

Δημοσ.
Παιδια ο Σογιερ εχασε εκεινα τα γυαλια στη σχεδια οταν πηραν το Γουολτ και βρηκε αλλα ακριβως που να του ταιριαζουν...

Φιλε sheik, δε νομιζω οτι το hatch ανατιναχτηκε με την εννοια που νομιζουμε..Αλλωστε γυρνωντας απο εκει ο Charlie ειπε στην Claire οτι τελικα δεν εγινε τιποτα και εμεινε εκπληκτος οταν του ειπαν οτι ακομα δε γυρισαν ο Desmond, o Locke και ο Eco...

Ο ενας νεος χαρακτηρας θα ειναι μεσα απο τους επιζωντες της πτησης, τους αρχικους 47, θα εχει ηγετικες ικανοτητες και απο οτι λενε ειναι λατινος..

Καλα σιγουρα δεν ανατιναχθηκε,κατι σαν ηλεκτρομαγνητικη εκρηξη εγινε.Τελος παντων θα το μαθουμε σε λιγες βδομαδες..

paolo coehlio δεν σε επιασα.Τι θες να πεις?

Δημοσ.
Den katalaba,giati na tous prosvalei?

Apo ton theio tou eipe to paidi oxi apo kanena torrentadiko....(unless you can prove otherwise)

kai poios sou pe esena oti egw eimai edw gia na apodeiksw kati???

h' oti me enoxlei me kapoio tropo to torrent h' to otidhpote sxetiko???

apla to na se xtupaei hlektriko reuma otan diavazeis thn leksh download sthn epoxh pou olos o kosmos diktuaka etsi kinhtai aggizei ta oria ths grafikothtas....apopsh mou panta etsi??

eixa akousei gia to insomnia kala pragmata...kai sunanthsa alla bainontas edw....

ah kai kati allo....h pantelhs elleipsh xioumor...skotwnei ton egefalo......

akoma kai an antilavanesai diaforetika thn ennoia xioumor,,,,auto h' to xeis h' den toxeis....

moderator den t8a prepei na shmainei

(nomizw pws)askw eksousia epanw se users pou episkeptontai to forum gia kouventa kai diaskedash....

ekfulizetai to pragma meta.....

just try to free your minds for a little...

Δημοσ.

Ρε παιδια,συγγνωμη δηλαδη,ΕΓΩ τι σχεση εχω με ολα αυτα?

Εκτος κι αν δεν εχω καμια και απλα καταλαβα αλλα αντι αλλων...

Εξηγηστε μου καποιος,πριν τα παρω....

No offence φυσικα,αν εχει γινει παρεξηγηση..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...