Toufas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 http://www.dumpalink.com/media/1151922636/Mad_TV_Lost_and_Survivor_Spoof edo tha deite ta panta
mxpert Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 α καλά θα αρχίσουμε τα ψυχοφάρμακα μου φαίνεται... ...να κανονίσουμε να κάνουμε ομαδικές παραγελλίες να μας έρθει φθηνότερα !!! :mrgreen:
mrFrodo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 awesome map not 56kfriendly http://mapgallery.esri.com/2006/414/85121816138512.jpg
KaizerSoze Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Κανεις δεν ειδε την ερωτηση Γ στην 1η σελιδα ή απλα δεν θυμαστε να απαντησετε?
mrFrodo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Έχω την εντύπωση πως δεν έχει δείξει ακόμα αυτή τη πτυχή kaizer.Να δείξει κ τπτ του χρόνου :Ρ
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Κανεις δεν ειδε την ερωτηση Γ στην 1η σελιδα ή απλα δεν θυμαστε να απαντησετε? Απο ό,τι θυμάμαι (και με μια σύντομη επανάληψη του επεισοδίου), η Kate αναρωτιέται αν τον έχει συναντήσει κάπου, ο Charlie λέει πως είναι απίθανο και ότι μάλλον τον ξέρει από το "you all everybody" (driveshaft band). Η Kate λέει ότι η συγκάτοικός της (???) είναι κολλημένη με αυτό το συγκρότημα κλπ κλπ (δεν λέει ότι δεν είναι απο εκει που τον θυμάται). Πολύ πιθανό λοιπόν να τον είχε δει σε καμμία γιγαντοαφίσα στο δωμάτιο πχ ή σε κανένα απο τα άλμπουμ της συγκατοίκου. Με άλλα λόγια δε νομίζω να είναι κάποιο απο τα "connnections" του Lost αυτό. -Στη 3η season οι παραγωγοί είπαν ότι θα δούμε flashback της Kate σχετικά με το γάμο της - how fun ... Αρχικές ερώτησεις: - Γιατί ο καπνός τράβαγε το Locke μέσα στη γη; είναι ο ίδιος καπνός με αυτό που είδε αρχικά ο Locke (και έπειτα ο Eco?) - Γιατί κανείς δεν πήγε να βρει τον πύργο αναμετάδοσης που χρησιμοποιήσε η Ρουσώ, (αν και ξέρουν που είναι) btw δεν είμαι σίγουρος πως θα δουλεύει αυτό. Λέμε έτσι χύμα ερωτήσεις ή τις παίρνουμε με τη σειρά ανα επεισόδιο?
KaizerSoze Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Απο ό' date='τι θυμάμαι (και με μια σύντομη επανάληψη του επεισοδίου), η Kate αναρωτιέται αν τον έχει συναντήσει κάπου, ο Charlie λέει πως είναι απίθανο και ότι μάλλον τον ξέρει από το "you all everybody" (driveshaft band). Η Kate λέει ότι η συγκάτοικός της (???) είναι κολλημένη με αυτό το συγκρότημα κλπ κλπ (δεν λέει ότι δεν είναι απο εκει που τον θυμάται). Πολύ πιθανό λοιπόν να τον είχε δει σε καμμία γιγαντοαφίσα στο δωμάτιο πχ ή σε κανένα απο τα άλμπουμ της συγκατοίκου. Με άλλα λόγια δε νομίζω να είναι κάποιο απο τα "connnections" του Lost αυτό. [/quote']Αν ομως τον ηξερε απο κει δεν θα ελεγε "ΑΑΑΑΑ,ναι ρε συ,αποκει..." Δηλαδη ακομα και οταν της ειπε απο που ισως,και αυτη καταλαβε τι εννοουσε και παλι αντεδρασε σαν να μην ειναι αποκει Αρχικές ερώτησεις: - Γιατί ο καπνός τράβαγε το Locke μέσα στη γη; είναι ο ίδιος καπνός με αυτό που είδε αρχικά ο Locke (και έπειτα ο Eco?) - Γιατί κανείς δεν πήγε να βρει τον πύργο αναμετάδοσης που χρησιμοποιήσε η Ρουσώ, (αν και ξέρουν που είναι) btw δεν είμαι σίγουρος πως θα δουλεύει αυτό. Λέμε έτσι χύμα ερωτήσεις ή τις παίρνουμε με τη σειρά ανα επεισόδιο? Θα τις βαζω πρωτη σελιδα.Τωρα χυμα ξεχυμα,κατι σαν ατυπο FAQ θα ειναι.Χρονο να ασχοληθω περισσοτερο δεν εχω.Αν θελει καποιος αλλος,παρακαλω.... Προς το παρον προσθεσα της ερωτησεις σου στο αρχικο μου ποστ
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δηλαδη ακομα και οταν της ειπε απο που ισως' date='και αυτη καταλαβε τι εννοουσε και παλι αντεδρασε σαν να μην ειναι αποκει [/quote'] δε ξέρω. Ας πάρουμε το παράδειγμα με την γιγαντοαφίσα. Την έβλεπε (αδιάφορα αλλά αναγκαστικά) σε καθημερινή βάση, η εικόνα αποτυπώθηκε στο μυαλό τής. Μπορεί να μην καταλάβαινε καν τι έβλεπε (πχ το συγκρότημα Driveshaft). Τέσπα, η αντίδραση της μου φάνηκε φυσιολογική. Αν δεν ήταν απο εκεί δε θα μπορούσε να πει, "χμ ναι ναι, αλλά δεν είναι απο εκεί που σε θυμάμαι";
KaizerSoze Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Aλλαξε ομως την κουβεντα αμεσως γιατι θυμηθηκε ποσο φαν ηταν η συγκατοικος της και μετα κοπηκε η κουβεντα.Επισης αποκει φαινεται οτι ηξερε ποιοι ειναι οι Ντραιβσαφτ αρα δεν νομιζω να μην ηξερε τι βλεπει στην αφισα Ειναι σαν να σου θυμιζει καποιος κατι και να μαθεις οτι επαιζε στην αγαπημενη ομαδα ενος φιλους σου.Γυρνας την κουβεντα χωρις να κολλησεις απο που τον ηξερες
sheik Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Αρχικές ερώτησεις:- Γιατί ο καπνός τράβαγε το Locke μέσα στη γη; είναι ο ίδιος καπνός με αυτό που είδε αρχικά ο Locke (και έπειτα ο Eco?) - Γιατί κανείς δεν πήγε να βρει τον πύργο αναμετάδοσης που χρησιμοποιήσε η Ρουσώ' date=' (αν και ξέρουν που είναι) [/quote'] - Απο εδω συμπεραινω εγω πως ο καπνος ειναι απλα ενα μερος του τερατος και οχι ολο το τερας.Οπως ειδαμε,το τερας τραβουσε τον Λοκ μεσα στη γη και μαλλον τον ειχε πιασει καπως απο το ποδι.Κατι τετοιο ο καπνος δεν μπορει να κανει.Εν συνεχεια,η Κεητ εριξε την νιτρογλυκερινη μεσα στη τρυπα,εγινε εκρηξη και ειδαμε και λιγακι καπνο(η πρωτη φορα που ειδαμε τον καπνο στη σειρα) -Οντως,αυτο ειναι νομιζω "τρυπα" στο σεναριο-πλοκη.Η Ρουσω ειχε πει καποτε πως ο πυργος ειναι "up,on the Black Rock",αλλα κανεις δεν ενδιαφερθηκε ποτε γι'αυτον(ασχετα αν πηγαν κιολας στον Μαυρο Βραχο)
Innersense Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 awesome mapnot 56kfriendly http://mapgallery.esri.com/2006/414/85121816138512.jpg wow… καταρχήν mrFrodo ευχαριστούμε για το link όσον αφορά το χάρτη θεωρώ έλλειψη ότι δεν έχει σημειωμένες κατ’ εκτίμηση τις θέσεις των Hatch (έστω των ήδη γνωστών – έχουν αρχίσει και μαζεύονται πολλά πλέον). Επίσης δεν μας δείχνει και την τοποθεσία των Others ή κάνω λάθος; Όσον αφορά την παραγωγή... Γίνεται να κοπεί ένα σκάφος σε τρία κομμάτια και να πέσει κατά σειρά πρώτα η ουρά, μετά το κόκπιτ και ΜΕΤΑ το μεσαίο τμήμα; Καλά τι ψάχνω τώρα θα μου πείτε...
KaizerSoze Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Ερωτηση Επισοδειο 1χ4 Ο Λοκ παει να πιασει αγριογουρουνα και βλεπει κατι.Τι ήταν?Ο καπνος?Στο 1χ5 μιλαει στον Τζακ και του λεει οτι "κοιταξε το ματι του νησιου και ηταν ομορο".Γιατι απεφυγε να το πει στον Μαικλ αλλα το ειπε στον Τζακ οτι ειδε κατι??
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Αρχικά ακουγόταν το τέρας... και ο Locke βλέπει κάτι να βγαίνει μέσα απο τα δένδρα και να τον πλησιάζει απο κάποιο σχετικό ύψος... Παρά αυτή την σκηνοθετική άποψη, αποκλείω να είδε το ίδιο το (φημολογούμενα) γιγαντιαίο τέρας. Μάλλον τον καπνό είδε και αυτός μόνο (όπως ο Eco). "κοιταξα στο μάτι του νησιού και ήταν όμορφο", προφανώς ο καπνός (που περιέχει όλα τα flashbacks) δείχνει (υποσυνείδητα) κάτι σε όποιον κοιτάει μέσα σε αυτόν (πέρα απο φωτογραφίες απο τη ζωή του). (Μετά είχε και αυτός όπως αργότερα και ο Eco το σχετικό όνειρο που το νησί του δείχνει το '?' hatch. ) O Locke είναι ηδη υποψιασμένος περισσότερο απο τους υπόλοιπους ότι το νησί είναι special (γιατί τα πόδια του έχουν γιατρευτεί). Και γενικά φαίνεται επιρρεπής στη θεωρία μεταφυσικά πράγματα συμβαίνουν, το νησί θέλει να κάνουμε κάτι, είναι το πεπρωμένο μας κλπ κλπ. Οπότε το σχετικά ακατανόητο της φράσης του εντάσσεται στη γενική κοσμοθεωρία του. Μιλάει στο Τζακ (αν και αινιγματικά) για το τι είδε, γιατί και ο Τζακ είναι σε παρόμοιο τριπάκι με παραισθήσεις και "οδηγίες απο το νησί". Στο μαλάκα το Μάικλ δε θα είχε νόημα να του πει κάτι τέτοιο (επίσης με το Μάικλ απο την αρχή δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις/όταν του είπε ότι ο γιος σου είναι special ο Μάικλ αφήνιασε) Ερώτηση: - Ποια ακριβώς είναι η special "δυνάμη" του Walt? (εννοώ όλο αυτό έχει ένα όνομα ή είναι σε στυλ μπορεί να κάνει αυτο αυτο και αυτό γιατι έτσι γουστάρουμε). Τον απήγαγαν για αυτή τη "δύναμη" ή επειδή γενικά μαζεύουν παιδιά και τους ήρθαν ως bonus οι δυνάμεις του; - Πως οι other ξέραν όλα τα ονόματα (βλέπε χαρτί με λίστα απο tailies) + ποιος είναι good guy και ποιος bad guy? - Τι είναι η sickness που αναφέρει η Dannielle και γιατί κανείς δεν αρρώστησε ακόμα απο αυτή; - Γιατί η βλαμμένη η Claire κάνει αμέσως το εμβόλιο στο μωρό, (ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να είναι αυτό που θα το αρρωστήσει ή θα το σκοτώσει).
Blackjim Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Στο μαλάκα[/b'] το Μάικλ δε θα είχε νόημα να του πει κάτι τέτοιο (επίσης με το Μάικλ απο την αρχή δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις/όταν του είπε ότι ο γιος σου είναι special ο Μάικλ αφήνιασε) ετσι μπραβο. πες τα! Αυτος ο φουστης ο μαικλ επρεπε να εχει φαει σουτ απο νωρις. Πραγματικα αν ειμουν στην θεση των αλλων ( που τους πουλησε ολους για τον γιο του ) θα τον ειχα τουλαχιστον βασανισει ( α λα σαγιντ ). sry για το off topic αλλα επειδη ειδα προσφατα ολα τα επεισοδια σερι , μου την βιδωσε πολυ ο μιχαλακης και ηθελα να τονισω ποσο μ@λακας ειναι... ελπιζω στην, πολυαναμενομενη, συνεχεια να παθει καμια πλακα ο μαικλ να ησυχασουμε @mrFrodo , ωραιος ο χαρτης!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.