dali13gr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Όπως το λέτε, τότε και τα υποβρύχια θα πλημμύριζαν σε μεγάλα βάθη. Αλλά δεν το κάνουν γιατί έχουν φτιαχτεί γι αυτόν ακριβώς το σκοπό. Μου φαίνεται δεν αντέχουμε άλλο να περιμένουμε και διυλίζουμε τον κώνωπα
georgepetrou Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Μου φαίνεται δεν αντέχουμε άλλο να περιμένουμε και διυλίζουμε τον κώνωπα Έχεις δίκιο, αλλα... η αναμονή σκοτώνει! Χειρότερη και από το κάπνισμα είναι!
KaizerSoze Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Koιτα, πρεπει απλα να δεχτουμε οτι οι Others βρηκαν ενα τροπο να διατηρησουν τον αερα οταν εφτιαχναν τον σταθμο(εξαλλου εφταξαν και μια δεξαμενη ωστε να ανεβει η σταθμη λιγο μεσα στον σταθμο) και οτι αντεχει στις πιεσεις (εξαλλου στην ουσια για το θεμα των πιεσεων δεν ξερουμε ποσο βαθια ειναι, δεν ειναι απαραιτητο να ειναι πιο βαθια αποτι ειναι η σταθμη του νερου πανω απο το Αντιρριο ή τις γεφυρες του Σαν Φρανσισκο που εχουν στην ουσια αεροστεγεις θαλαμους στα πεδιλα των πυλωνων τους) Θεωρητικα το "υπεδαφος" υπαρχει. Οκ, εχει καποια σημεια που σηκωνουν συζητηση αλλα γινεται ΥΓ. Οσο για το δωματιοπου πνιγηκε ο Τσαρλυ νομιζω το θεμα δεν ειναι οτι πλημμυρησε (αυτο θα γινοταν τελικα) αλλα οτι ισως παρα πλημμυρησε γρηγορα(ωστε να γινει πιο δραματικο,να μην προλαβουν να δωθουν εξηγησεις και αλλες Lost-ιες)
poihths Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 παιδια το δωματιο του τσαρλι θα πλημμυριζε ουτώς ή αλλως.. δε παιζει το θέμα αέρα εκει. ο αερας απ το δωματιο εφυγε (μεσω του νερου ) με μορφή μπουρμπουληθρας και ανεβηκε στην επιφανεια της θάλασσας..
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 παιδια το δωματιο του τσαρλι θα πλημμυριζε ουτώς ή αλλως.. δε παιζει το θέμα αέρα εκει.ο αερας απ το δωματιο εφυγε (μεσω του νερου ) με μορφή μπουρμπουληθρας και ανεβηκε στην επιφανεια της θάλασσας.. Για να φύγει όλος ο αέρας με μορφή μπουρμπουλήθρας από ένα "φινιστρίνι" που ήταν αρκετά πιο κάτω από το ταβάνι του δωματίου, θα χρειαζόνταν αρκετός χρόνος, και δεν είμαι σίγουρος αν θα γέμιζε ποτέ εντελώς το δωμάτιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.