Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 3 Topic

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πω κατι,μπουρδα πιθανοτατα,αλλα μου ειχε κολλησει στο μυαλο΄οταν εβλεπα 1 κ 2 σεζον,καπου μεχρι τα μεσα,ημουν σκεπτικος,αν τελικα,ολα αυτα που συνεβαιναν,ηταν πραγματικοτητα η οχι!κ τοτε,μου καρφωσε,πως ισως το νησι,να βρισκεται στο τριγωνο των βερμουδων,που ολοι περιπου ξερουμε,πως ειναι ενα μερος αλα twillight zone,συμβαινουν τα παντα κ κανεισ δεν το εχει εξηγησει μεχρι σημερα....λετε να παιζει κατι με αυτο??μπορει να εμπλεκονται μυστικες υπηρεσιες,οργανισμοι,δεν ξερω γω,και μηπως υπαρχει κατι σαν εξερευνηση αυτου του μερους απο αυτες τις οργανωσεις,κ εχει δημιουργηθει μια τεραστια συνομωσια,με απωτερο στοχο τα μυστικα αυτου του τοπου??καλα λεω τωρα....

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι,το σκεφτηκα κ αυτο,αλλα μηπως θα επαιζε να τους ειχαν βγαλει τπτ εκτος πορειας η να τους οδηγησαν εκει,κατι τετοιο,δεν ξερω τωρα....χωροχρονος κ δεν συμαζευεται...ποπο,θα καουν φλατζες μεχρι το φλεβαλη...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ο Χένρυ ήταν πολύ καιρό στο νησί και φαίνεται να είναι ηγετικό στελεχος των "άλλων".Υποθέτω ότι θα είχε συναντήσει και αυτός τους αριθμούς αυτούς σε ένα μέρος του νησιού και θα τους έιχε στο μυαλό του.Αμα τους βλέπεις συνέχεια είναι εύκολο να τους μάθεις.

Ξέρει κανείς πότε θα βγει η 3η σεζόν με ελληνικούς υπότιτλους ??

ΕΝΤΙΤ : Αυτό ήταν απάντηση στο πρώτο μύνημα .. Δεν έχω δει κανένα επεισόδιο της τρίτης σεζόν και δεν κοίταξα ημερομηνίες οπότε είμαι λιγο άκυρος...

2 ΕΝΤΙΤ : Είδα καλά ??? Πήγα στη σελίδα της ΕΡΤ και έγραφε οτι θα δείξει τον δεύτερο κύκλο φέτος ! Ας μου πει κάποιος ότι είναι ψέματα γιατί δε θέλω να νοικιάσω πάλι όλα τα DVD με αγγλικούς υπότιτλους και μετά να τα αγοράζω παλι :(

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ta eida ola ta epeisodia apo tis 2 protes sezon k einai poli kali seira alla den to exw psaksei katholou k den kserw pote tha kukloforisei stin ellada i 3 sezon.

Gnorizete tpt ante gt den leei xoris tin 3i sezon ase pou mas afise sta krua tou loutrou to teleutaio epeisodio....blepame k blepame k mas tin eipe etsi opws teleiwse!!!!:twisted:

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδιά, δεν ξέρω αν δεν πρόσεξα κάτι πάντως πως γίνεται ένας υποθαλάσσιος σταθμός να μην πλημμυρίζει και ενώ έχει μια τεράστια ανοιχτή τρύπα από κάτω; Σε άλλες ταινείες ταινίες οι σταθμοί είχαν μπουκαπόρτες που άνοιγαν ή κάτι παρόμοιο…

Δημοσ.

Δεν ειμαι και φυσικος,αλλα νομιζω πως ενα παγιδεψεις αερα εκει μεσα,τοτε δεν θα πλημμυρισει...

Ας απαντησουν οι πιο σχετικοι..

Δημοσ.
Ρε παιδιά, δεν ξέρω αν δεν πρόσεξα κάτι πάντως πως γίνεται ένας υποθαλάσσιος σταθμός να μην πλημμυρίζει και ενώ έχει μια τεράστια ανοιχτή τρύπα από κάτω; Σε άλλες ταινείες ταινίες οι σταθμοί είχαν μπουκαπόρτες που άνοιγαν ή κάτι παρόμοιο…

οπως σου απαντησε και ο παραπανω..

σκεψου μια βαρκα αναποδα οι επιβατες αναπνεουν απ τον αερα που εχει κρατήσει η βαρκα ... κατι αντιστοιχο συμβαινει εκει.Βεβαια σε τετοιο βαθος εχει πιεση μεγαλη το νερο.Φαινεται λιγο κουλο εχεις δικιο

Δημοσ.

Έτσι όπως τα λέει ο sheik ειναι.Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο.Και άλλα έργα αν δεις που αναποδογυρίζουν καράβια,δεν πλυμμηρίζουν πάντου.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, βέβαια αν το πάμε με τη φυσική, μάλλον και το δωμάτιο που ήταν ο Charlie μέσα δεν έπρεπε να γεμίσει εντελώς με νερό, σίγουρα όχι τόσο γρήγορα.

Δημοσ.

Δεν ειναι το ίδιο με το αν αναποδογυρίσεις μια βάρκα γιατί τότε η κορυφή της είναι πάνω απο το επίπεδο της θάλασσας(της επιφάνειας).Ο σταθμός είναι σαν να βάζεις ενα ανοιχτό μπουκάλι ανάποδα ολο μεσα στο νερό...Όσο για τα καράβια που δεν πλυμμηρίζουν συνήθως είναι γιατί είχαν στεγανοποιήμενα δωμάτια.

• Moderators
Δημοσ.
Δεν ειναι το ίδιο με το αν αναποδογυρίσεις μια βάρκα γιατί τότε η κορυφή της είναι πάνω απο το επίπεδο της θάλασσας(της επιφάνειας).Ο σταθμός είναι σαν να βάζεις ενα ανοιχτό μπουκάλι ανάποδα ολο μεσα στο νερό...Όσο για τα καράβια που δεν πλυμμηρίζουν συνήθως είναι γιατί είχαν στεγανοποιήμενα δωμάτια.

Η λογικη είναι ίδια, σωστό είναι αυτό που είπε ο Sheik. Ακόμα και κάτω από την επιφάνεια της θάλλασας να ήταν η βάρκα ο αέρας εμποδίζει το νερό να γεμίσει όλη τη βάρκα. (Έχει χρησιμοποιηθεί πολλάκις σε ταινίες αυτό). Και ...ναι, αν βυθίσεις ένα μπουκάλι ανάποδα μέσα στο νερό, ΔΕΝ θα γεμίσει νερό.

Δημοσ.

Tα μπουκαλια, η βαρκα, ο σταθμος ακολουθουν την περιπλοκη επιστημονικη λογικη οτι δεν ειναι αδεια, ο αερας δεν ειναι ανυπαρκτος επειδη δεν τον βλεπεις, εχει ογκο και μαζα και ασκει πιεση

Αν δεν βγει ο αερας πως θα μπει το νερο?

Δημοσ.
Tα μπουκαλια, η βαρκα, ο σταθμος ακολουθουν την περιπλοκη επιστημονικη λογικη οτι δεν ειναι αδεια, ο αερας δεν ειναι ανυπαρκτος επειδη δεν τον βλεπεις, εχει ογκο και μαζα και ασκει πιεση

Αν δεν βγει ο αερας πως θα μπει το νερο?

Ψήνομαι πολύ να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου... Και θα τον κάνω! :devil:

Με τα μπουκάλια και την βάρκα το παράδειγμα είναι πολύ προφανές και αρκετά εύκολο γιατί δεν τα καταβαζεις σε μεγάλα βάθη για να δεις τι θα συμβεί... Ο σταθμός όμως είναι πιο πολύπλοκη ιστορία! Και εγώ συμφωνω εν μέρη ότι δεν φαίνεται και πολύ λογικό σπάζοντας ένα τζαμάκι να πλημμυρίζει ο θάλαμος, μιας και υπάρχει αέρας πάνω από το ύψος του "τζαμιου". Από την άλλη όμως πρέπει να σκεφτούμε και τις εξωτερικές πιέσεις που παίζουν, όπως και την αλλαγή στην ισορροπία του συστήματος "σταθμός". Αυτές οι αλλαγές κάλλιστα μπορεί να προκαλέσουν ρωγμές, από τις οποιες θα βγει ο εν λόγω αέρας! Και έτσι θα πλημμυρίσει ο θάλαμος...

Το έσωσα? :-D

Δημοσ.
Από την άλλη όμως πρέπει να σκεφτούμε και τις εξωτερικές πιέσεις που παίζουν, όπως και την αλλαγή στην ισορροπία του συστήματος "σταθμός". Αυτές οι αλλαγές κάλλιστα μπορεί να προκαλέσουν ρωγμές, από τις οποιες θα βγει ο εν λόγω αέρας! Και έτσι θα πλημμυρίσει ο θάλαμος...

Συμφωνώ.Διότι σε ενα τέτοιο βάθος οι εξωτερικές πιέσεις είναι τοσο ισχυρές οι οποίες θα συμπίεζαν τον αέρα στο εσωτερικο του σταθμού/μπουκαλιού με αποτέλεσμα οι συνθήκες υψηλής πίεσης να μην είναι βιώσιμες για τους "ενοίκους" του σταθμού(Τουλάχιστον απ οτι ξέρω).κάτι που θα έπρεπε να είχε σκοτώσει τον τσάρλυ,brotha στις βούτιές τους...με τα παρόντα επιχειρήματα,μου φαίνεται οτι το ξεχείλωσα το θέμα....:X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...