Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 3 Topic

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Από ένα event που έγινε και ήμουν παρών την προηγούμενη εβδομάδα θα σας εξηγήσω τα πάντα,είδαμε και το επεισόδιο 0 της 4ης σαιζόν.

Θα σας εξηγήσω τα πάντα και όσοι δεν θέλουν να τους χαλάσω την έκπληξη παρακαλώ να μην το διαβάσουν.Το βιντεάκι δεν κυκλοφορεί στο ίντερνετ απλά είμαι τυχερός που με πήρε μαζί του ένας ξάδερφος από αμερική.

1)Η 4η σαιζόν ξεκινάει με τον Σώγιερ και την Κέιτ,τους δείχνει παντρεμένους κι εκτός νησιού.

2)Στο φέρετρο βρίσκεται το άψυχο σώμα του Μπέν.Το πώς πέθανε θα σας το εξηγήσω παρακάτω.

3)Όταν ο Λοκ σκότωσε την Ινδή οι σύντροφοί της είχαν ήδη εντοπίσει το σήμα και κατευθύνονταν προς το μέρος τους.Με το που έφτασαν τα μέλη της KARMA(έτσι λέγονται)άρχισαν να σκοτώνουν τον κόσμο,πολλοί ξέφυγαν και η KARMA αιχμαλώτισε τους Τζάκ,Κέιτ,Σώγιερ,Κλαίρ με το μωρό και Μπέν,ανάμεσα σε αυτούς που πέθαναν ήταν ο Χιούγκο,η Ρουσσώ(έφαγε την σφαίρα που προοριζόταν για την κόρη της)και ο Τζίν με η γυναίκα του.Έτσι πήραν μαζί τους ως αιχμάλωτους τους Τζάκ,Κέιτ,Σώγιερ,Κλαίρ με το μωρό και Μπέν και γύρισαν στην πατρίδα.Τον Μπέν τον σκότωσαν γιατί ήταν ο μόνος που ήξερε την μυστική τοποθεσία του νησιού ενώ τους υπόλοιπους τους άφησαν ελεύθερους με έναν όρο,να μην πουν τίποτα,διαφορετικά θα γυρνούσαν στο νησί και θα σκότωναν ένα ένα τους φίλους τους.Αυτή η συμφωνία έγινε με τη βοήθεια ενός ατόμου που στο τέλος του επεισοδίου μαθαίνουμε ότι είναι ο πατέρας του Τζάκ(άφησαν να εννοηθεί ότι είναι μέλος της KARMA).

Αργότερα ο Τζάκ τρελαίνεται επειδή είχε υποσχεθεί ότι θα τους έσωζε όλους αλλά τους απογοήτευσε και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Αν κατάλαβα καλά εκτός από DHARMA/KARMA υπάρχει άλλη μια μυστική οργάνωση για την οποία είναι υπεύθυνος ο πατέρας της Penelope.

4)Στο τέλος του επεισοδίου δείχνει 2 Flashback,στο πρώτο δείχνει κάτι πειρατές στα παλιά χρόνια που φτάνουν στο νησί και ο καπετάνιος είναι ο Μικαέλ ο οποίος από τότε φορούσε ένα Eye Patch,θα ορκιζόμουν ότι το πλοίο είναι ολόιδιο με αυτό που βρίσκεται στο νησί.

Στο 2ο flashback μας δείχνει το σημείο όπου πνιγόταν το Χόμπιτ(Τσάρλι) και καθώς πνιγόταν μας δείχνει τον Ντέσμοντ να κολυμπαέι και να τον βγάζει από το παράθυρο το οποίο είχε ανατινάξει ο καπετάν Μικαέλ,πραγματικά χωρούσε και έπρεπε να βγεί από μόνος του την ώρα που το δωμάτιο ήταν γεμάτο νερό,ευτυχώς το Χόμπιτ δεν τα τινάζει καθώς τον δείχνει να ρίχνει μπουνίδια στον brotha επειδή τον έφερε πίσω στη ζωή.

Δυστυχώς άλλο επεισόδιο δεν μας έδειξαν,θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Φεβρουάριο.Όσοι καθίσατε και διαβάσατε τα παραπάνω θα πρέπει να καταλάβετε ότι έχω πολύ ζωηρή φαντασία...

Περιμένουμε με αγωνία λοιπόν το ξεκίνημα της 4ης season.

Έξυπνο αυτό που έκανες...συγχαρητήρια...

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

gsarig από οτι είχα διαβάσει κάπου θέλανε να το κλείσουν σε 4 σεζόν.Βέβαια τώρα θα φτάσει λόω πιέσεων του καναλιού τις 6.Όμως καθώς οι 3 επόμενες θα έχουν από 16 επεισόδια άμα βάλεις κάτω τον συνολικό αριθμό επεισοδίων ,αντιστοιχούν σε 5 γεμάτες σεζόν.Άρα μόνο μια σεζόν παραπάνω από ότι θέλανε.

Δημοσ.
Από ένα event που έγινε και ήμουν παρών την προηγούμενη εβδομάδα θα σας εξηγήσω τα πάντα,είδαμε και το επεισόδιο 0 της 4ης σαιζόν.

Θα σας εξηγήσω τα πάντα και όσοι δεν θέλουν να τους χαλάσω την έκπληξη παρακαλώ να μην το διαβάσουν.Το βιντεάκι δεν κυκλοφορεί στο ίντερνετ απλά είμαι τυχερός που με πήρε μαζί του ένας ξάδερφος από αμερική.

1)Η 4η σαιζόν ξεκινάει με τον Σώγιερ και την Κέιτ,τους δείχνει παντρεμένους κι εκτός νησιού.

2)Στο φέρετρο βρίσκεται το άψυχο σώμα του Μπέν.Το πώς πέθανε θα σας το εξηγήσω παρακάτω.

3)Όταν ο Λοκ σκότωσε την Ινδή οι σύντροφοί της είχαν ήδη εντοπίσει το σήμα και κατευθύνονταν προς το μέρος τους.Με το που έφτασαν τα μέλη της KARMA(έτσι λέγονται)άρχισαν να σκοτώνουν τον κόσμο,πολλοί ξέφυγαν και η KARMA αιχμαλώτισε τους Τζάκ,Κέιτ,Σώγιερ,Κλαίρ με το μωρό και Μπέν,ανάμεσα σε αυτούς που πέθαναν ήταν ο Χιούγκο,η Ρουσσώ(έφαγε την σφαίρα που προοριζόταν για την κόρη της)και ο Τζίν με η γυναίκα του.Έτσι πήραν μαζί τους ως αιχμάλωτους τους Τζάκ,Κέιτ,Σώγιερ,Κλαίρ με το μωρό και Μπέν και γύρισαν στην πατρίδα.Τον Μπέν τον σκότωσαν γιατί ήταν ο μόνος που ήξερε την μυστική τοποθεσία του νησιού ενώ τους υπόλοιπους τους άφησαν ελεύθερους με έναν όρο,να μην πουν τίποτα,διαφορετικά θα γυρνούσαν στο νησί και θα σκότωναν ένα ένα τους φίλους τους.Αυτή η συμφωνία έγινε με τη βοήθεια ενός ατόμου που στο τέλος του επεισοδίου μαθαίνουμε ότι είναι ο πατέρας του Τζάκ(άφησαν να εννοηθεί ότι είναι μέλος της KARMA).

Αργότερα ο Τζάκ τρελαίνεται επειδή είχε υποσχεθεί ότι θα τους έσωζε όλους αλλά τους απογοήτευσε και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Αν κατάλαβα καλά εκτός από DHARMA/KARMA υπάρχει άλλη μια μυστική οργάνωση για την οποία είναι υπεύθυνος ο πατέρας της Penelope.

4)Στο τέλος του επεισοδίου δείχνει 2 Flashback,στο πρώτο δείχνει κάτι πειρατές στα παλιά χρόνια που φτάνουν στο νησί και ο καπετάνιος είναι ο Μικαέλ ο οποίος από τότε φορούσε ένα Eye Patch,θα ορκιζόμουν ότι το πλοίο είναι ολόιδιο με αυτό που βρίσκεται στο νησί.

Στο 2ο flashback μας δείχνει το σημείο όπου πνιγόταν το Χόμπιτ(Τσάρλι) και καθώς πνιγόταν μας δείχνει τον Ντέσμοντ να κολυμπαέι και να τον βγάζει από το παράθυρο το οποίο είχε ανατινάξει ο καπετάν Μικαέλ,πραγματικά χωρούσε και έπρεπε να βγεί από μόνος του την ώρα που το δωμάτιο ήταν γεμάτο νερό,ευτυχώς το Χόμπιτ δεν τα τινάζει καθώς τον δείχνει να ρίχνει μπουνίδια στον brotha επειδή τον έφερε πίσω στη ζωή.

Δυστυχώς άλλο επεισόδιο δεν μας έδειξαν,θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Φεβρουάριο.Όσοι καθίσατε και διαβάσατε τα παραπάνω θα πρέπει να καταλάβετε ότι έχω πολύ ζωηρή φαντασία...

Περιμένουμε με αγωνία λοιπόν το ξεκίνημα της 4ης season.

Και μετά το Χόμπιτ σήκωσε το βλέμα ψηλά και αναφώνησε...

This is KARMA.........

Brotha..... tonight we dine in hell.........

Δημοσ.

ωραίο το lost αλλά εγώ κατάλαβα περίπου τι γίνετε...:twisted:

...ola 3ekinhsan apo to peiratiko ploio pou prosara3e sto nhsi an thumamai kala leei o Locke oti prepei na htan sklavoi pou epsaxnan gia xryso; kati tetoio telospanton (giati edwse e3hghsh?) pi8anotata na htan oi prwtoi Alloii, anemesa tous o omorfonios me thn poukamisia kai mallon o rossos pou kata kapoio tropo eginan a8anatoi giati kati anakalypsan, den kanei kra oti kalyvei to mati tou san peiraths o rossos?

Deuteron to mellon einai alh8eia alla den nomizw na fygoun twra apo to nhsi, o ben leei alh8eia autoi pou erxontai den einai gia kalo kai mallon anti gia flashback 8a deixnei fast forward twra stis zwes tous gia na ma8oume siga siga pws efigan apo to nhsi kai mallon 5h-6h season 8a ma8oume pws efigan, pros to parron einai sto nhsi akoma ...

Triton sto mellon h Kate pantreuete ton Sawyer , einai poly e3upnos kai mono autos 8a katalavaine pou einai h kate vradiatika, epishs einai o monos pou 3erei ton Jack alliws 8a to koukoulwne h e3upnh Kate...epishs zoun me ta klemmena lefta tou pou einai polla gia auto kai h Kyria Kate :P

Tetarton o Jack mallon efige viastika apo to nhsi (opote efige) kai afhse kosmo pisw gia auto einai etsi, yposxe8ike na tous boh8hsei olous... kai h Kate kolwnei na paei pisw, enw sto feretro einai kapoios mauros pou ma8ainoume meta (oi amerikanoi deixnoun emfanestata kati genika stis tainies tous... kai sto LOST oti prokeite gia mauro, ti 8elate na vapsoun kai to feretro mauro? )

Pempton h phneloph epsaxne ton Desmond giati kapws epikoinonoun -epikoinwnisan autoi oi 2(hte tote me to orama h kapws alliws h dies8anete apla oti einai zwntanos) kai etsi to ema8e to forthgo ploio kai phge sto nhsi e3allou eri3an to elikoptero ths pragmatikhs diaswshs kai esteilan dikia tous ;) ;) ;) (epishs fainete oti oi amerikanoi ton kako sunh8ws ton kanoun san gyfto me mpadana, 3ereis kakos...)

Ekton To mauraki mallon pe8ane apo autous sto forthgo ploio me ton mpampa toy gi auto emfanistike htan teleutaia dior8wsh twn senariografwn gia auto kai den proevlepsan thn proorh anaptyksh :P (san ton skoltsianidh 8a ginei to mauraki, xontrine k h fwnh toy :P)

Evdomon O Ben htan kati san eklektos alla mallon ekanan la8os oi alloi kai o pragmatikos eklektos htan o Locke opote kai o Ben fovi8ike mhn xasei thn thesh tou gia auto ton voh8ise o morfonios me thn poukamisia ton locke kai ystera ton sfouri3e o Ben alla to nhsi ton voh8aei ton Lockouli...

Ogdoon Xiougko Sayid Locke kai Sawyer einai ola ta lefta.. an fygoun 8a katastrafei to sirial opote mhn fovaste an pe8anoun :P

πιστεύω να σας λύσει πολλές απορίες...πού ξέρετε μπορεί να έπεσα και μέσα ;)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετα το χθεσινοβραδυνο μου εχουν μεινει αλλα 2 για το τελος της 3ης σεζον...

αλλα μου την εσπασε που πυροβολησε ο ποντικομουρης τον ηρωα μου και εχω αγωνια....

(και που να διαβαζω 147 σελιδες για να βρω αν υπαρχει απαντηση...ρρρΡρρρ)

Δημοσ.

Κατι μου ειπαν και περιμενω με ενδιαφερον και να τα δω.. (σχετικα με τον Ηρωα μου Τζον Λοκ..)

Αλλα 5 η 6 σεζον και με μεγαλα κενα διαστηματα ειναι πολλες..

Ελπιζω να κανουν κατι και να μην σταματησουμε να την βλεπουμε..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...