Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 3 Topic

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά την ταπεινή μου άποψη το τελευταίο επεισόδιο ήταν αρκετά καλό ειδικά αν λάβουμε υπόψην μας τα μουφοεπεισόδια τύπου "το-παιδί-είναι-του-τζιν-οέο?".

Πιστεύω ότι το flash forward του Jack είναι πραγματικότητα και όχι σκέψεις η παράλληλο σύμπαν και τέτοιες βλακίες.Τώρα το ποιος ήταν στο φέρετρο μπορεί να ταν απλώς κάποιος από τους υπόλοιπους επιζόντες και όχι απαραίτητα ένας από τους πρωταγωνιστές,αμφιβάλλω αν θα το μάθουμε βασικά.

Υ.Γ. Ελπίζω στις υπόλοιπες 3(!) σαιζόν που θ ακολουθήσουν να μν τραβήξουν τν σειρά από τα μαλλιά και στο τέλος καταντήσει σαπουνόπερα

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδια, καλα εκεινο με τις μπυρες, το αλλο με το ειν-το-παιδι-του-τζιν τι σας χαλασε;; Μαθαμε οτι

1. οι στειροι μπορουν να κανουν παιδια στο νησι

2. η σαν πιθανως θα πεθανει αφου συνελαβε στο νησι

Μονο εγω τα βρισκω ενδιαφεροντα, ε;

Δημοσ.

Ta exoume ksanapei..h seira einai mia kalogyrismenh seira h opoia mas karfose sthn proth xronia & etsi to mono pou mas exei meinei einai h periergeia gia to how the f@#ck tha ekshghsei ta akshghta..

.

Ναι αλλα μην γενικευεις.

Υπαρχουν και 20πλασια σε αριθμοι ατομα ακομα,που το παρακολουθουν με το ιδιο και περισσοτερο ενδιαφερον απο ποτε.

Δημοσ.

to oti san tha pethanei dn m ekplissei/sto katw katw dn exoun afisei kai kanenan orthio (paei kai o charlie re gamwto)/oso gia to gegonos oti to nisi kanei thavmata to dame otan mathame oti o locke an kai anapiros katafere na perpatisei/afto pou dn mporw na katalavw egw einai giati ekeinos o rwsos dn pethainei me tipota!!!!!!!!

Δημοσ.
how the f@#ck tha ekshghsei ta akshghta..

Θα ξυπνησει ο τζακ και θα πει "Τι εφιαλτη ειδα παλι ο που..ης"

Δημοσ.
Sigoura exeis 1 dikio, alla sthn amerikh den shmainei oti an kapoios einai ftoxos prepei ypoxreotika na einai kai mayros ;) yparxoun kai perioxes ftoxes leykon..

einai upoxrewtiko na se thapsoun mazi me ftwxous maurous an eisai maros, kai me ftwxous leukous an eisai leukos? Mallon oxi... opote ola paizoun, asxeta an tha mathoume pote poios itan sto feretro, asxeta an mas endiaferei i oxi...

Δημοσ.
Θα ξυπνησει ο τζακ και θα πει "Τι εφιαλτη ειδα παλι ο που..ης"

Αυτη θα ειναι η στιγμη που η τηλεοραση θα γινει παραναλωμα του πυρος.

Δημοσ.

τοσο λολ θα ειναι νομιζω και το τελος του λοστ.

εχω την εντυπωση οτι μας εχουν δημιουργησει τοσες πολλες αποριες που δε μπορουν να τις καλυψουν πλεον.

να σας δωσω να καταλαβετε ρε μαγκες το λοστ για μενα, ειναι μια σειρα που μου δινει μια στιγμη να γουσταρω και απο κει και περα βαρετα επεισοδια και πολλες πολλες αποριες που δεν παιρνουν απαντησεις ουτε με αιτηση στο θεο.

γνωμη μου παντα, μην αρχισουμε τωρα τα " αν δε σαρεσει μη το βλεπεις κοκ"

Δημοσ.

Πάντως εγώ πιστεύω ότι μέχρι το τέλος θα μας λύσουν όλες τις απορίες.Εκτός από κάποια μικροπράγματα τα είχαν όλα σεχδιασμένα απότην αρχή.Προστέθηκαν κάποιοι χαρακτήρες και υπο-σενάρια λόγο καναλιού για να τραβήξει παραπάνω σεζόν.¨ολα τα κομμάτια όλων το παζλ απότ αοποία αποτελείται το Λοστ στο τέλος θα έρθουν στη θέση τους.

Βέβαι με τόσες συζητήσεις και θεωρίες που κυκλοφορούν μπορεί αρκετοί να ξενερώσουν με το τέλος γιατί θα έχουν διαβάσει πιο τρελέ,απίθανα,ουαου τέλοι σε θεωρίες που θα τους άρεσαν πιο πολύ.

Δημοσ.

Λοιπον, ας μιλησω εχωντας κανει το απονενοημενο...Μολις τελειωσα των 3ο κυκλο, ΝΑΙ!!! καταφερα τα επισοδεια 3χ9-3χ23 ενω τα επερνα απο τον θειο να μην τα δω αλλα να τα δω μαζεμενα. ΠΡΟΦΑΝΩΣ εχω χασει καμια 100αρα ποστς οποτε λεω εξαρχης οτι θα μιλησω μονο δημιουργικα, δηλαδη το "τι εγινε ρε μαγκα μου" δεν θα το πιασω, θα μιλησω καθαρα σαν σειρα και εκ των προτερων σορρυ αν επαναλαμβανω πραγματα που ειπαν αλλοι, αμα κατσω να διαβασω 1 σελιδα θα πρεπει και την προηγουμενη και μετα και την προηγουμενη και θα διαβασω 150σελιδες ποστς

Εχωντας δει και τις 3 σεζον μαζεμενες(με την 3η να ειναι η μονη που την βλεπω μαζεμενη απο την πρωτη θέαση) μπορω να πω οτι η 3η σεζον ηταν μια παρα πολυ καλη σεζον μολις τελειωσε η φαση με το 2ο νησι, μολις περασε εκεινη η βλακεια των 7-8 πρωτων επισοδειων.

Ειχε αγωνια μυστηριο και δραση, χιουμορ και συγκινηση οπως στην 1η. Ειχε πααααρα πολλες απαντησεις και μαλιστα ακολουθησαν μια διαφορετικη οδο. Μεχρι τωρα μας δινανε μια μικρουλα απαντηση καθε ΑΠΑ(του Αγιου Π... ανημερα) και απο αυτη ξεπεταγωνταν αλλα 3-4 μικροερωτηματακια. Τωρα οπως την ειδα εγω περναμε μαζικες απαντησεις σε καιρια θεματα της σειρας ΑΛΛΑ και για καβατζα αφηνανε μεχρι τα επομενα επισοδεια ενα αλλο δρομο, μια εναλλακτικη. Αλλα ηταν συσσωρευση πληροφοριας επιτελους βρε αδελφε.

Απο την αλλη ομως το αρνητικο ηταν-και αυτο με κανει να πιστευω πως δεν το ειχαν σχεδιασει αλλα το κανανε επειδη πολυς κοσμος σταματησε να βλεπει την σειρα-οτι την δινανε πολυ φορα παρτιδα και μαζεμενη και ωμη.Πχ η ιστορια με την Ναομι, τις παλιες καλες εποχες του Μαικ και του Μπεν θα επιανε 10 επισοδεια μεχρι να δουμε προκοπη ή το θεμα αν ειναι καλη ή κακή η Τζουλιετ που μπορει να βγαζαμε ολοκληρη σεζον με στοιχεια κομματακι-κομματακι. Μην μιλησω για το οτι ειδαμε φλασμπακ του Μπεν που εξηγουσαν σε μεγαλο βαθμο τι γινεται και τι εγινε στο παρελθον στο νησι, πχ μεταξυ της ανακαλυψης του φορτηγου και της ιστοριας του φορτηγου με τον μπαμπα του Μπεν περασαν 5-6 επισοδεια ενω εγω πιστευα θα το μαθαιναμε στην 4η σεζον. Το λεω αυτο αρνητικο γιατι μου φανηκε καπως βιαστικο ρε παιδι μου. Αν τις ιδιες απαντησεις τις ειχανε απλωσει ομοιομορφα (πχ γιατι επρεπε να περασουν 60 επισοδεια για να μαθουμε για τις εγκυους) μεσα σε 3 σεζον και το ληγαμε το αθλημα τωρα πιστευω θα ηταν οτι καλύτερο-με μια παρατηρηση,να ειχε αλλο τελος, αν τελειωνε η σειρα τελικα οπως τελειωσαν την σεζον(που θα μπορουσαν) τοτε θα ειχα απογητευτει πολυ.

Ενα αλλο που παρατηρησα ειναι οτι τα φλασμπακς πλεον(εκτος απο το φλαςφοργουορντ του Τζακ) δεν ειχανε ιδιεταιρη σημασια για την ιστορια και δεν ειχαμε πολλυ interaction χαρακτηρων. Κατι θετικο για μενα, διοτι απο την στιγμη που ειπαν οτι δεν θα προκυψει καποια συνομωσια γιατι ειναι ολοι αυτοι μαζι και πως μπλεκονται και πως απλα θα ηταν these things happen ε καπου κουραζε να εχουμε 500 δεσμους μεταξυ τους και τελικα να ειναι απλο παιχνιδι της τυχης.Τωρα μεν τα φλασμπακς γινανε καπως περιττα και θα μπορουσαν καλλιστα να κοπουν ΟΜΩΣ σαν αυτουσιες ιστοριες που παραλληλιζαν μια ιστορια απο το παρελθον με αυτα που γινονταν στο νησι ηταν μια χαρα

Μπηκα σε προβληματισμο για του χρονου. Οι διακοπες, η ελλειψη απαντησεων με οδηγησε στην αποφαση να τα δω μαζεμενα στο τελος. Ομως με 16 επισοδεια την χρονια, χωρις διακοπες , το σκεφτομαι να επιστρεψω σε week to week basis για την σεζον 4

Δημοσ.

Από ένα event που έγινε και ήμουν παρών την προηγούμενη εβδομάδα θα σας εξηγήσω τα πάντα,είδαμε και το επεισόδιο 0 της 4ης σαιζόν.

Θα σας εξηγήσω τα πάντα και όσοι δεν θέλουν να τους χαλάσω την έκπληξη παρακαλώ να μην το διαβάσουν.Το βιντεάκι δεν κυκλοφορεί στο ίντερνετ απλά είμαι τυχερός που με πήρε μαζί του ένας ξάδερφος από αμερική.

1)Η 4η σαιζόν ξεκινάει με τον Σώγιερ και την Κέιτ,τους δείχνει παντρεμένους κι εκτός νησιού.

2)Στο φέρετρο βρίσκεται το άψυχο σώμα του Μπέν.Το πώς πέθανε θα σας το εξηγήσω παρακάτω.

3)Όταν ο Λοκ σκότωσε την Ινδή οι σύντροφοί της είχαν ήδη εντοπίσει το σήμα και κατευθύνονταν προς το μέρος τους.Με το που έφτασαν τα μέλη της KARMA(έτσι λέγονται)άρχισαν να σκοτώνουν τον κόσμο,πολλοί ξέφυγαν και η KARMA αιχμαλώτισε τους Τζάκ,Κέιτ,Σώγιερ,Κλαίρ με το μωρό και Μπέν,ανάμεσα σε αυτούς που πέθαναν ήταν ο Χιούγκο,η Ρουσσώ(έφαγε την σφαίρα που προοριζόταν για την κόρη της)και ο Τζίν με η γυναίκα του.Έτσι πήραν μαζί τους ως αιχμάλωτους τους Τζάκ,Κέιτ,Σώγιερ,Κλαίρ με το μωρό και Μπέν και γύρισαν στην πατρίδα.Τον Μπέν τον σκότωσαν γιατί ήταν ο μόνος που ήξερε την μυστική τοποθεσία του νησιού ενώ τους υπόλοιπους τους άφησαν ελεύθερους με έναν όρο,να μην πουν τίποτα,διαφορετικά θα γυρνούσαν στο νησί και θα σκότωναν ένα ένα τους φίλους τους.Αυτή η συμφωνία έγινε με τη βοήθεια ενός ατόμου που στο τέλος του επεισοδίου μαθαίνουμε ότι είναι ο πατέρας του Τζάκ(άφησαν να εννοηθεί ότι είναι μέλος της KARMA).

Αργότερα ο Τζάκ τρελαίνεται επειδή είχε υποσχεθεί ότι θα τους έσωζε όλους αλλά τους απογοήτευσε και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Αν κατάλαβα καλά εκτός από DHARMA/KARMA υπάρχει άλλη μια μυστική οργάνωση για την οποία είναι υπεύθυνος ο πατέρας της Penelope.

4)Στο τέλος του επεισοδίου δείχνει 2 Flashback,στο πρώτο δείχνει κάτι πειρατές στα παλιά χρόνια που φτάνουν στο νησί και ο καπετάνιος είναι ο Μικαέλ ο οποίος από τότε φορούσε ένα Eye Patch,θα ορκιζόμουν ότι το πλοίο είναι ολόιδιο με αυτό που βρίσκεται στο νησί.

Στο 2ο flashback μας δείχνει το σημείο όπου πνιγόταν το Χόμπιτ(Τσάρλι) και καθώς πνιγόταν μας δείχνει τον Ντέσμοντ να κολυμπαέι και να τον βγάζει από το παράθυρο το οποίο είχε ανατινάξει ο καπετάν Μικαέλ,πραγματικά χωρούσε και έπρεπε να βγεί από μόνος του την ώρα που το δωμάτιο ήταν γεμάτο νερό,ευτυχώς το Χόμπιτ δεν τα τινάζει καθώς τον δείχνει να ρίχνει μπουνίδια στον brotha επειδή τον έφερε πίσω στη ζωή.

Δυστυχώς άλλο επεισόδιο δεν μας έδειξαν,θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Φεβρουάριο.Όσοι καθίσατε και διαβάσατε τα παραπάνω θα πρέπει να καταλάβετε ότι έχω πολύ ζωηρή φαντασία...

Περιμένουμε με αγωνία λοιπόν το ξεκίνημα της 4ης season.

Δημοσ.
Από ένα event που έγινε και ήμουν παρών την προηγούμενη εβδομάδα θα σας εξηγήσω τα πάντα,είδαμε και το επεισόδιο 0 της 4ης σαιζόν.

Θα σας εξηγήσω τα πάντα και όσοι δεν θέλουν να τους χαλάσω την έκπληξη παρακαλώ να μην το διαβάσουν.Το βιντεάκι δεν κυκλοφορεί στο ίντερνετ απλά είμαι τυχερός που με πήρε μαζί του ένας ξάδερφος από αμερική.

1)Η 4η σαιζόν ξεκινάει με τον Σώγιερ και την Κέιτ,τους δείχνει παντρεμένους κι εκτός νησιού.

2)Στο φέρετρο βρίσκεται το άψυχο σώμα του Μπέν.Το πώς πέθανε θα σας το εξηγήσω παρακάτω.

3)Όταν ο Λοκ σκότωσε την Ινδή οι σύντροφοί της είχαν ήδη εντοπίσει το σήμα και κατευθύνονταν προς το μέρος τους.Με το που έφτασαν τα μέλη της KARMA(έτσι λέγονται)άρχισαν να σκοτώνουν τον κόσμο,πολλοί ξέφυγαν και η KARMA αιχμαλώτισε τους Τζάκ,Κέιτ,Σώγιερ,Κλαίρ με το μωρό και Μπέν,ανάμεσα σε αυτούς που πέθαναν ήταν ο Χιούγκο,η Ρουσσώ(έφαγε την σφαίρα που προοριζόταν για την κόρη της)και ο Τζίν με η γυναίκα του.Έτσι πήραν μαζί τους ως αιχμάλωτους τους Τζάκ,Κέιτ,Σώγιερ,Κλαίρ με το μωρό και Μπέν και γύρισαν στην πατρίδα.Τον Μπέν τον σκότωσαν γιατί ήταν ο μόνος που ήξερε την μυστική τοποθεσία του νησιού ενώ τους υπόλοιπους τους άφησαν ελεύθερους με έναν όρο,να μην πουν τίποτα,διαφορετικά θα γυρνούσαν στο νησί και θα σκότωναν ένα ένα τους φίλους τους.Αυτή η συμφωνία έγινε με τη βοήθεια ενός ατόμου που στο τέλος του επεισοδίου μαθαίνουμε ότι είναι ο πατέρας του Τζάκ(άφησαν να εννοηθεί ότι είναι μέλος της KARMA).

Αργότερα ο Τζάκ τρελαίνεται επειδή είχε υποσχεθεί ότι θα τους έσωζε όλους αλλά τους απογοήτευσε και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Αν κατάλαβα καλά εκτός από DHARMA/KARMA υπάρχει άλλη μια μυστική οργάνωση για την οποία είναι υπεύθυνος ο πατέρας της Penelope.

4)Στο τέλος του επεισοδίου δείχνει 2 Flashback,στο πρώτο δείχνει κάτι πειρατές στα παλιά χρόνια που φτάνουν στο νησί και ο καπετάνιος είναι ο Μικαέλ ο οποίος από τότε φορούσε ένα Eye Patch,θα ορκιζόμουν ότι το πλοίο είναι ολόιδιο με αυτό που βρίσκεται στο νησί.

Στο 2ο flashback μας δείχνει το σημείο όπου πνιγόταν το Χόμπιτ(Τσάρλι) και καθώς πνιγόταν μας δείχνει τον Ντέσμοντ να κολυμπαέι και να τον βγάζει από το παράθυρο το οποίο είχε ανατινάξει ο καπετάν Μικαέλ,πραγματικά χωρούσε και έπρεπε να βγεί από μόνος του την ώρα που το δωμάτιο ήταν γεμάτο νερό,ευτυχώς το Χόμπιτ δεν τα τινάζει καθώς τον δείχνει να ρίχνει μπουνίδια στον brotha επειδή τον έφερε πίσω στη ζωή.

Δυστυχώς άλλο επεισόδιο δεν μας έδειξαν,θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Φεβρουάριο.Όσοι καθίσατε και διαβάσατε τα παραπάνω θα πρέπει να καταλάβετε ότι έχω πολύ ζωηρή φαντασία...

Περιμένουμε με αγωνία λοιπόν το ξεκίνημα της 4ης season.

Po re filaraki fovero!!! Asxeto, o gousgounhs paizei san guest star?? Giati ego se 1 allo...event pou phga epaize, kai malista protagonistiko rolo!!!! :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...