Konnosgeros Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Ο πατέρας του Τζακ είναι νεκρός ρε παιδιά.Το έχουν πει και οι παραγωγοί.Πόσες φορές θα το πούμε... Δεν νομίζω να τους δείχνει στον έξω κόσμο ,Δεν πιστεύω να σωθούν από τώρα.Μια ίδεα είναι ότι μπορεί να δείχνει την επόμενη σεζόν φλασ-φοργουορντ και όχι φλασ-μπακ.Έτσι ναι,ίσως να τους δούμε έξω από το νησί μετά από όταν θα έχουν σωθεί. Για θεωρίες και σκέψεις για την επόμενη σεζόν http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=194670 .Μιλάμε και ελεύθερα χωρίς σποίλερ.¨οποιος μπαίνει να έχει δει και το φινάλε της 3ής σεζόν.
seniorita_gr Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 ρε παιδιά τι να πω..μόλις το είδα και έχω μείνει άφωνος... δεν πιστεύω ότι αυτά που έβλεπε ο tzak ήταν εναλλακτική πραγματικότητα ή καμιά τέτοια βλακεία, μάλλον ήταν αλήθεια.λέτε η επόμενη σεζόν να μας τους δείχνει στον πραγματικό κόσμο?ελπίζω όχι Mpa. Alliws den tha einai allo lost kai den tha exei noima i seira.
Freakster Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Το μονο που θελω ειναι να δωσουν ενα ευτυχισμενο τελος.. Αν το τελος το γενικο συμπιπτει με το τελος που ειδαμε στην τριτη σεζον θα σκασω..
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Εμένα μου φάνηκε πως το φινάλε στήθηκε κυρίως για το πανέξυπνο "game change" που ομολογώ με βρήκε απροετοίμαστο - ίσως βέβαια κάτι έπρεπε να καταλάβω, αφού επέλεξαν να βάλουν σε διπλό επεισόδιο-φινάλε flashes από καταστρεμμένο χαρακτήρα που κατα κανόνα παράγει καμμένα επεισόδια , και για άλλες 2-3 εξελίξεις. Έδωσε αρκετή τροφή για να οργιάσουν θεωρίες, αλλά νομίζω ότι χάριν του εντυπωσιασμού στο season finale γειώσαν άλλες πιθανές θεωρίες και ίσως αφαίρεσαν ένα σημαντικό κομμάτι μυστηρίου από τη σειρά. Επίσης δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με αυτό που είδα από το μέλλον του Τζακ, αν ταυτόχρονα είναι ενδεικτικό του φινάλε της όλης ιστορίας -παρά το ότι όντως προτιμώ ένα dark ending. Αλλά "I want to die?" "I want to go back?", "I want the plane to crash?". Χμμμ Ως διπλό επεισόδιο-φινάλε δεν το βρήκα υπέροχο, ούτε χωρίς λάθη. Δηλαδή για μένα το 22 ήταν κάπως κακό. Το 23 από την άλλη σώζεται. Υπήρχαν αρκετά σημεία που δείχνουν είτε προχειρότητα στο σενάριο, είτε κακές επιλογές σεναριακών "νημάτων", ενώ ήταν παραπάνω από εμφανής ο δισταγμός να μην αποκαλυφθεί κάτι παραπάνω από την ιστορία -σε σημείο να εμποδίζει διαλόγους να διεξαχθούν φυσιολογικά!!! Σημαντικός παράγοντας δυσαρέσκειας και η σουρρεαλιστική εμφάνιση του -υπο-γωνία-αφύσικα-πλεον-ψηλότερου-αλλά-εξίσου-ατάλαντου- Walt (ή του φαντάσματός του -whatever) Δεν ξέρω πως θα συνεχισει η σειρά και αν θα υιοθετηθεί η νέα τεχνική με τα flash forwards και στο μέλλον, και δε θα βιαστώ να κρίνω το πόσο καλά θα δουλέψει αυτό. Είμαι επιφυλακτικός ωστόσο γιατί αυτό το παιχνίδι με το πλέξιμο παρελθόντος και μέλλοντος το έχω δει να δουλεύει άψογα μόνο σε μία ταινία ... από τις πολλές απόπειρες που έγιναν να το χρησιμοποιήσουν
panos-volos Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Εμένα μου φάνηκε πως το φινάλε στήθηκε κυρίως για το πανέξυπνο "game change" που ομολογώ με βρήκε απροετοίμαστο - ίσως βέβαια κάτι έπρεπε να καταλάβω, αφού επέλεξαν να βάλουν σε διπλό επεισόδιο-φινάλε flashes από καταστρεμμένο χαρακτήρα που κατα κανόνα παράγει καμμένα επεισόδια , και για άλλες 2-3 εξελίξεις. Έδωσε αρκετή τροφή για να οργιάσουν θεωρίες, αλλά νομίζω ότι χάριν του εντυπωσιασμού στο season finale γειώσαν άλλες πιθανές θεωρίες και ίσως αφαίρεσαν ένα σημαντικό κομμάτι μυστηρίου από τη σειρά. Επίσης δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με αυτό που είδα από το μέλλον του Τζακ, αν ταυτόχρονα είναι ενδεικτικό του φινάλε της όλης ιστορίας -παρά το ότι όντως προτιμώ ένα dark ending. Αλλά "I want to die?" "I want to go back?", "I want the plane to crash?". Χμμμ Ως διπλό επεισόδιο-φινάλε δεν το βρήκα υπέροχο, ούτε χωρίς λάθη. Δηλαδή για μένα το 22 ήταν κάπως κακό. Το 23 από την άλλη σώζεται. Υπήρχαν αρκετά σημεία που δείχνουν είτε προχειρότητα στο σενάριο, είτε κακές επιλογές σεναριακών "νημάτων", ενώ ήταν παραπάνω από εμφανής ο δισταγμός να μην αποκαλυφθεί κάτι παραπάνω από την ιστορία -σε σημείο να εμποδίζει διαλόγους να διεξαχθούν φυσιολογικά!!! Σημαντικός παράγοντας δυσαρέσκειας και η σουρρεαλιστική εμφάνιση του -υπο-γωνία-αφύσικα-πλεον-ψηλότερου-αλλά-εξίσου-ατάλαντου- Walt (ή του φαντάσματός του -whatever) Δεν ξέρω πως θα συνεχισει η σειρά και αν θα υιοθετηθεί η νέα τεχνική με τα flash forwards και στο μέλλον, και δε θα βιαστώ να κρίνω το πόσο καλά θα δουλέψει αυτό. Είμαι επιφυλακτικός ωστόσο γιατί αυτό το παιχνίδι με το πλέξιμο παρελθόντος και μέλλοντος το έχω δει να δουλεύει άψογα μόνο σε μία ταινία ... από τις πολλές απόπειρες που έγιναν να το χρησιμοποιήσουν σε ποια ταινια;
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 mallon to Memento ennoei όχι μάλλον. Αυτό εννοώ. Είπα να το παραλείψω για να μη βγει εκτός θέματος η κουβεντα (μιλάμε για εντελώς διαφορετικό σκηνικό στην ταινία).
seniorita_gr Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Afti ti Golden Card pou tous edwsan kai mporoun na petaskoun se olo to kosmo emeis pws mporoume na tin apoltisoume???
panos-volos Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Afti ti Golden Card pou tous edwsan kai mporoun na petaskoun se olo to kosmo emeis pws mporoume na tin apoltisoume??? ριξε ενα αεροπλανο,επεζησε και μετα βλεπουμε..
vlachaquito Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Shmera kai ayth thn ora pou vlepete eida ta teleytaia epeisodia. Meta apo to tragika vareto ksekinhma ayths ths seiras, apofasisa na thn kopso giati den thn paleya allo, kai na thn ksanapiaso argotera otan tha phgainei pros to telos. Den tha sxoliaso ta TROMERA anousia epeisodia kai fillers ths seiras pou h monadikh tous xrhsh einai san therapia gia aypnies, & oute ayto to DRAMATIKA HLITHIO vareto anousio epanalamvanomeno senario kathe epeisodiou "41 lepta den ginete tpt,sto teleytaio kanoume cliffhanger" alla tha peraso kateytheian sta teleytaia epeisodia.. Katarxhn Kanei MPAM apo to proto lepto oti ayto tou tzak einai fast forward kai oxi flashback. Ton doctor den ton eixame dei se KAMIA allh tetoia katastash ths zohs tou, panta ton gnorisame san teleio giatro klpklp..ara apo pou ksephdhse ayto to mousaki?? Deyteron, se ayto to AKROS endiaferon ff, katanalosate 3 selides gia na vreite poios einai o nekros sto feretro, to opoio den exei KAMIA apolytos shmasia, gia ton aplo logo oti POTE den tha to mathoume (mia kai tha pethanei sto mellon, meta thn epistrofh tous).. Kai ektos ton allon, opos eipe 1 mono parathritikos filos h khdeia egine se geto mavron, den mou fainete na einai o asprouliarhs ben klpklp Oso gia thn kate klpklp xesthkame me poion exei pantreytei. Deyteron: Pername tora sthn TERASTIA agonia tou epeisodiou.. Tosa klise eixa na deo xronia se seira-tainia..Exoume kai leme, mhn mou pei kaneis oti pistepse oti tha skotosoune tous 3 sthn paralia giati htan anekdoto. Epishs oti o lock den tha pethanei---BORINGGGGG Ftiaxnei o charlie ton trasmitter, poios kanei call thn epomenh stigmh?? h peny kale, pou olh mera einai mprosta se mia othonh kai pernei thl sto underwater station...!!!Mhn mou peite oti den eisastan 100% SIGOUROI oti htan ayth... Proxorame sta kleise..Me to pou eipe o vlakohobit oti "phgaine esy na fereis tis mpoukales, ego tha to ftiakso" den katalavate AMESOS oti kati tha paei strava?? KALA RE ILITHIE, TOSA EXOUN TYXEI SE AYTO TO NHSI, DEN SKEFTESE PROTA NA PAREIS TIS MPOUKALES KAI META NA TO FTIAKSEIS??KALA NA PATHEIS TAPA!!! Fysika den tha sxoliaso ton roso highlander-superman klpklp o opoios exei kseperasei kata polh thn claire tou heroes.. Triton: Sthn kyria ypothesh ayton ton foveron epeisodion..Meta apo 1,5 ora katalavame oti h naomi tous epiase kotso..Logika h maxh tha einai tora losties-others me tous new kids on the island. Mia akomh aporia einai giati h naomi eixe thn foto tou desmond..gia na thn exei tha prepei logika na thn exei dosei h peny..fysika den vgazo akrh alla na mou peis pote vgalame me ayth thn seira.. Me liga logia, ta epeisodia htan gia mia akomh fora metria, kai mono to telos htan - elaxista - endiaferon, & ayto logo ths parapano drashs pou eixe.. Kai epeidh tha prepei na perimeno 1 xrono peripou, xilies fores na exo agonia gia to prison break pou provlepete TELEIA xronia h gia thn kalyterh - makran- seira ths xronias, to heroes.. A, kai tou xronou, idia katastash, vlepo to proto, kai meta ta alla oooola mazi sto telos
antreas18 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Gt den egrafes aptin arxi oti den saresei i seira kai ekatses kai egrapses olo auto?
Solmyr Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Παραβλεποντας το υποτιμητικο υφος και τις ατακες "γιατι ξοδευουμε σελιδες" (και καταστρεφουμε το τροπικο δασος ντε!) και γιατι ειναι χαζος ο Charlie και ο Λοκ ζει ενω θα επρεπε να ειναι αναποδα. Στην ουσια τωρα vlacha, το οτι ειναι γκετο δεν λεει τιποτα απολυτως. Αν δεν εχεις συγγενεις και φιλους που θα γινει η κηδεια; Στην μητροπολη μηπως; Ε στο φτηνοτερο μερος θα γινει και θα τα πληρωσει το δημοσιο Τωρα επειδη δεν ξερουμε απαντησεις για μερικα πραγματα δεν σημαινει οτι ειναι αυθαιρετα, ευκολα ή οτι υπαρχουν τρυπες. Κανε υπομονη, και στο παρελθον υπηρχε γκρινια για μερικα πραγματα και δωθηκαν οι απαντησεις.
bchris Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Ναι ρε φιλε. Αφου σε χαλαει η σειρα, γιατι χαλας το bandwidth σου και τον χρονο σου...
neox Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Giati re paidia tin pesate ston vlachaquito ?? Mipos to theads legete "Lost season 3 - austira mono omorfes,kales ,katholou austires kritikes gia tin seira" tin apopsi tou eipe kai malista arketa tekmiriomena. super seira to lost alla exei kai ta kaka tis pos na to kanoume....
vlachaquito Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Στην ουσια τωρα vlacha, το οτι ειναι γκετο δεν λεει τιποτα απολυτως. Αν δεν εχεις συγγενεις και φιλους που θα γινει η κηδεια; Στην μητροπολη μηπως; Ε στο φτηνοτερο μερος θα γινει και θα τα πληρωσει το δημοσιο Sigoura exeis 1 dikio, alla sthn amerikh den shmainei oti an kapoios einai ftoxos prepei ypoxreotika na einai kai mayros yparxoun kai perioxes ftoxes leykon.. Ναι ρε φιλε.Αφου σε χαλαει η σειρα, γιατι χαλας το bandwidth σου και τον χρονο σου... Ta exoume ksanapei..h seira einai mia kalogyrismenh seira h opoia mas karfose sthn proth xronia & etsi to mono pou mas exei meinei einai h periergeia gia to how the f@#ck tha ekshghsei ta akshghta.. Mhn ksexnas oti san kai emena dysarestimenos einai para poly kosmos, giayto kai ta noumera peftoun xrono me ton xrono...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.