Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 3 Topic

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποτε θα μπορουμε να κατεβασουμε την 3η σεζον απο νετ ? αφου εχει προβληθει στην τηλ. ή και νωριτερα ??

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λίγες ώρες μετά την επίσημη προβολή στο Αμέρικα, το επεισόδιο διαρρέει στο ίντερνετ.....

(καμιά φορά και λίγες ώρες πριν...)

..καλώς μας ήρθες !

Δημοσ.
Το παιδι για μενα δεν ειναι του Τζιν στανταρ.Δεν την ειχα γενικως για τετοια την Σαν αλλα το βλεμα της οταν αγκαλιαζει τον Τζιν τα λεει ολα.Προκειμενου να μην κανει παιδι,σου λεει,θα παω με τον καραφλο και θα πω στον Τζιν οτι εγινε θαυμα.

diafonw mazi sou...basika to paidi prepei na einai tou tzin giati opws giatreftikan ta podia tou Locke kai o karkinos tis mauris pou mou diafebgei to onoma afti tin stigmi den einai katholou apithano na giatreftike kai i San apo to problima tis...Twra to pws eksigounte afta kai to nisi mporei kai giatrebei ton kosmo afto menei na to doume...

• Moderators
Δημοσ.
Ποτε θα μπορουμε να κατεβασουμε την 3η σεζον απο νετ ? αφου εχει προβληθει στην τηλ. ή και νωριτερα ??

Nomizw oti to ABC pleon meta thn probolh dia8etei NOMIMA to ka8e epeisodio mesw stream probolhs...

De lew oti AYTO 8a doume oloi... apla lew oti yparxei kai h nomimh odos pleon - xe xe

• Moderators
Δημοσ.
diafonw mazi sou...basika to paidi prepei na einai tou tzin giati opws giatreftikan ta podia tou Locke kai o karkinos tis mauris pou mou diafebgei to onoma afti tin stigmi den einai katholou apithano na giatreftike kai i San apo to problima tis...Twra to pws eksigounte afta kai to nisi mporei kai giatrebei ton kosmo afto menei na to doume...

Αν και εγώ αυτης της θεωρίας είμαι... ο Τζιν και η Σαν γενικα ήταν συνέχεια σε φάση τσακωμου/ψυχραμένοι/χωρισμένοι εκτός απο τις τελευταίες μέρες (πόσες ? ) και τις πρώτες (...σύμφωνα με το φλασμπακ πάλι στα πρόθυρα διαζυγίου ήταν, ασε που με το ατύχημα και τις μετακινήσεις που καιρός για φίκι φίκι). Συνολικά στο νησί έχουν 48+23 μέρες (season 1 και season 2 αντίστοιχα i think) = 71 μέρες.

Αποκλείοντας όλη την 1η season και τις πρώτες μέρες της 2ης ...πότε σκατά πρόλαβαν και πνίξαν τον κούνελο και έμεινε και έγκυος η Σαν σε σημείο που να μπορεί να το ανιχνεύσει (νομιζω θέλει τουλάχιστο 20 μέρες μετά το... πνίξιμο)

Δημοσ.

hi! kala ola me to lost alla egw exw ena allo problima.

kserei kaneis pws mporw na netatrepsw subtitles gia divx se subtitles gia dvd,wste na blepw lost se epitrapezia siskevi dvd player? an kserei kapoios as apantisei.thanks prokatabolika.kai sorry poy bazw asxeto thema sto forum alla exw pelagwsei.

Δημοσ.

stranger σιγουρα,μπορει να παιζει κι αυτο,αλλα θυμησου οτι ο Τζιν εχει το προβλημα στειροτητας και οχι η Σαν....

babisch7 με το VSOConvertXtoDVD μπορεις να μετατρεψεις avi σε φορμα DVD και να ενσωματωσεις και υποτιτλους...

Δημοσ.

Εγω θα πονταρα οτι το παιδι ειναι του καραφλα αλλα αυτο που με κραταει ειναι οτι ειπε στον Τζιν οτι αυτος δεν μπορουσε να κανει παιδια.Αν δεν ηταν δικο του ΓΙΑΤΙ να το πει?

Ειναι πολυ ευκολο να πιστεψει ενας αντρας οτι η γυναικα του "γιατρευτηκε" ή εγινε το "θαυμα" και εκει που δεν μπορουσε,εμεινε εγκυος,παρα να πιστεψει οτι αυτος δεν μπορουσε και ξαφνικα μπορει.Σιγουρα θα νομιζει οτι εφαγε κερατο.

Δεν θαταν πιο απλο αν τον ειχε κερατωσει να του πει "Ξερεις,δεν ξερω πως αλλα κανω παιδια" παρα "Κοιτα,δεν μπορεις να κανεις παιδια αλλα με τον κρινο εμεινα εγκυος"

• Moderators
Δημοσ.

Ε ρε και να βγει μαυράκι το παιδι... γλέντια που θα κάνει ο Jin (που είχε γίνει και κολλητάρια με τον παπάρα τον Michael)

Δημοσ.

:twisted: Λοιπόν τωρα τελευταία ξεκίνησα να βλέπω την σειρά εχω δεί και την δεύτερη σεζόν ολοι. ΤΕΣΠΑ ας μπούμε στο θέμα εκει που έπαιζα για 666τη φορα το FEAR ειδα κατι στην LOADING SCREEN που με παρεξένευσε:twisted: Δείτε και εσείς........[ http://i8.tinypic.com/25gwiew.jpg ] τον κόκκινο κύκλο..

ΛΕΤΕ????????

Δημοσ.

hi!

blepontas to poster tou season 3 sto lost.com stin palioparea ektos tou desmont poy fainete pws tha peksei kathoristiko rolo sti synexeia yparxei kai i photo tou.....................Henry Gale!!!!!! ti ypotheseis kanete gi afto?????

afto kai an einai periergo.

Telika aftos o typos tha einai i apokalipsi tou season 3.

eidomen..........

Δημοσ.

Γιατι ο Χενρυ λεει "σκοτωσατε 2 απο μας" οταν τσιμπαει την Ανα-Λουσια???Ενας ο Ηθαν,ενας ο Γκουντγουην...οι 2 που σκοτωσε ο Εκο?Δεν ηταν δικοι του?

Δημοσ.

Α,και κοντευοντας να τελειωσω την επαναληψη μου,βλεποντας πλεον και τις 2 σεζον σε μεγαλα πακετα 3 και 4 επισοδειων ανα μερα μπορω να ομολογησω...

Πως η 2η σε μεγαλα κβαντα επισοδειων δειχνει καλυτερο ρυθμο!!ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ!!!

Και για να το λεει αυτο ενας που ειχε σκυλιασει για την 2η κατι σημαινει

Λοιπον,περα απο το προσωπικο γουστο,πχ εγω γουσταρα το μυστηριο σε φαση "Τι παιζει εδω" της 1ης που ηταν λιγοτερο μπερδεμενο απο το "τι στο διαολο συνομωσια εχει συμβει και ποιοι ειναι ολοι αυτοι" της 2ης,στην 1η ειχε να κανει με το τι συμβαινει στο νησι και στην 2η με το ΓΙΑΤΙ και ΠΟΙΟΣ.Λογικο θα μου πεις.Παντως το ιδιο το νησι και το περιβαλλον του δεν πρωταγωνιστουν πολυ στην 2η.Η 2η ειναι πιο ανθρωποκεντρικη αλλα οχι τοσο πιο μελο και ασχετη με την υποθεση οσο νομιζαμε μεσα στην σεζον

Τελικα τα τζιμανια στο ΑΒC πρεπει να απολυθουν,ο προγραμματισμος με επαναληψεις και διακοπες της 2ης σεζον τα κατεστρεψε ολα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...