Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 3 Topic

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιατί ρε γαμώτο δε σιγούρεψαν ότι πέθανε ο Μπακούνιν; Εγώ με το που είδα να τον βαράει με το ψαροντούφεκο λέω "χώσ' του και μια σφαίρα στο κεφάλι, αλλιώς δεν καταλαβαίνει αυτός, θα ξαναζωντανέψει". Δεν καταλαβαίνουν αυτοί οι άνθρωποι ρε σεις... Όσον αφορά την ατάκα του Τζακ, περίεργα τα πράγματα. Ίσως ζει, ίσως υπονοείται πως την είπε σε φάση "όταν ζούσε αν τον έφερνες εδώ" κτλ κτλ. Στην άλλη με τη συνταγή πολύ πιθανόν να είπε απλά ψέμματα για να του δώσει τα χάπια.

Δε μπορώ να πω ότι μου άρεσε που πέθανε ο Τσάρλι. Έναν μουσικό είχε το νησί και πάει... Ας ελπίσουμε να επιστρέψει (όπως και τόσοι άλλοι άλλωστε).

Α! Αυτό με τον κωδικό με σόκαρε κάπως γιατί αρκετοί από τους κωδικούς μου είναι νότες από κομμάτια που έχω γράψει! Ευτυχώς που δε βάζω από γνωστά κομμάτια, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος.

Ξετρελάθηκα πάντως με το not-so-much-flashback! Κορυφαίο! Μου θύμισε πρώτο επεισόδιο δεύτερης σεζόν (you know, Desmond, μουσικούλα, ενέσεις και <μπουμ> ξαναγυρνάμε στο νησί με τους Locke και σία να κοιτάνε στην καταπακτή)

Άντε να περάσει τώρα το καλοκαίρι, να έρθει και ο Φεβρουάριος... ουφ... Ευτυχώς βγήκαν οι πειρατές και έχω να δω και το Carnivale.

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.

Ρε παιδιά, αυτός ο

Μπακούνιν πρέπει να είναι ίδια περίπτωση με τον τύπο που δεν γερνάει και δεν μπορεί για κάποιο λόγο να πεθάνει - δεν μπορεί να είναι σύμπτωση δεύτερη φορά να δέχεται θανάσιμο χτύπημα και να τη γλιτώνει (ειδικά στο σημερινό επεισόδιο δεν φαινόταν καν σε κακή κατάσταση - έκανε και πλακίτσα στον Τσάρλι)

Όντως βλακεία πάντως που ο Τσάρλι δεν βγήκε έξω - δεν κέρδισε τίποτα.

Συμφωνώ με όσους υποστηρίζουν πως κάτι άλλο γίνεται με τον πατέρα του Τζακ και πως δεν είπε τυχαία την ατάκα στο νοσοκομείο.

Όσο για τον νεκρό στο φέρετρο, κι εγώ τον Σώγιερ σκέφτηκα, αλλά δεν το πήρε πολύ ψυχρά η Κέιτ;

Και σχετικά με τον Γουολτ, δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται με τέτοιο τρόπο - νομίζω πως είχε εμφανιστεί και στην Σάνον, στο επεισόδιο που εκείνη τελικά πέθανε.

Αν όντως ισχύει αυτό που είπε κάποιος πιο πάνω, ότι σύμφωνα με τους παραγωγούς δεν φεύγουν από το νησί, τότε το σημερινό φλας - μπακ (ή όπως αλλιώς λέγεται) γίνεται ακόμα πιο μπερδεμένο (ίσως και παραπλανητικό)

Δημοσ.
Το επεισόδιο ΤΕΛΕΙΟ ! ! !

Στο φέρετρο πιστεύω οτι ήταν ο sawyer.Όσο για αυτο που έιπε ο jack στον γιατρό φέρε μου τον πατέρα μου και αν είναι πιο μεθυσμένος κλπ κλπ ήταν καθαρά μεταφορά.

Δεν αντέχω να περιμένω ως τον Φεβρουάριο για 16 επεισόδια μόνο...

Μπα δεν νομιζω να ειτανε ο sawyer γιατι ειπε οτι πρεπει να φυγει η keit και οτι την περιμενει. Μαλλον θα συζει με τον sawyer γιατι δεν νομιζω να ειναι κανενας αλλος (αποψη μου ολα αυτα) :-D

Δημοσ.

ο μονος τροπος για να πεθανει κάποιος ειναι να του ακυρώσει το συμβόλαιο η παραγωγή.

εως τότε θα βλεπουμε πολλες νεκραναστάσεις.

Δημοσ.

re seis...eno to episodeio itan poli porotiko exase se ena megalo vathmo...sto vathmo pou arxika to voithise na ginei pragmatika ethistiko,k afto pou enoo ine sto oti panta opoio xaraktira ke na deixne taftizosoun apo plevras apopseon ke oti ke na ekane isoun mazi tou,pisteves pos ine oti akrivos tha ekanes k esi...aftos ine ke o logos pou to lost ixe ke exei toso megali prosoxi stin leptomereia...giati thelei akrivos na dikeologei ta panta gia an taftizese apolita,ke akoma ke to senario ine etsi grammeno oste na ginonte ta pragmata etsi akrivos opos tha ta ekanes k esi an isoun enas apo tous xaraktires...sto simerino episodeio ksenerosa apistefta me ton charlie o opoios antidrontas "grigora" klistike mesa anti na klistei ekso apo to domatio pou plimirize,ke to opoio mporouse na apomonothei apo ton ipoloipo stathmo kathos ine emfanes oti iparxei strifga stin eksoteriki plevra tis portas.ksenerosa me ton lok opou ipotithete oti opos erxete etsi ton afinoun ke na sikothei na figei.ksenerosa me ton desmont pou den skotose ton bakounin eno sto deftero kiklo pirovolouse adiakritos mesa ston swan.ke fisika me ton athanato mikael o opoios den katalavenei tipota.

min ta parete arnitika ke mi nevriasete osoi iste apolita pistoi stin istoria..den tha stamatiso na vlepo ti seira ke pragmatika i evrimatikotita ton senariografon itan apistefti g akoma mia fora.omos distixos gia kapio logo epireastikan apo to gegonos oti prepi na dosoun mia megali sinexeia etsi g na xoume na vlepoume stin epomeni sezon..epireazomenoi pithanotata apo tin terastia epitixia...elpizo na epistrepsoume sta prota episodeia pou skalosame oloi.

cheers lost friends..cu in the greeces flooded beaches

Δημοσ.

Εξηγειται διοτι ηθελε να σωθει η κλαιρ και συμφωνα με το οραμα του ντεσμοντ επρεπε να πεθανει με τον ιδιο ακριβως τροπο...

και επίσης νομίζω πως η πόρτα κλείδωνε μόνο από μέσα...

Δημοσ.

Φιλε themis, εγω νομιζω οτι τα πρωτα επεισοδια ηταν τα χειροτερα του lost. Λιγες σειρες εχουν ανοδικη πορεια οπως το lost. Ο,τι εγινε σημερα στο finale εγινε σε ολη την 1η σεζον ;)

Δημοσ.

Παιδιά το πρόβλημα

δεν είναι η πόρτα αλλά η κοπελιά το Ντέσμον και γιατί

1)Πρώτα την χρησιμοποιεί η Μαβρούλα στην φωτογραφία και

2)Το βασικότερο κλείνουν τις παρεμβολές και το πρώτο άτομο που εμφανίζεται η Πένι στο γραφείο της γιατί πως και το κυριότερο ποιος είναι ο Ντέσμον και γιατί είναι λες και ψάχνουν μόνο για αυτόν ;;;;;;;;;

Δημοσ.

απλά απίστευτο τέλος...

ο charlie κλειδώθηκε μέσα για να πεθάνει άσχετα με το αν προλάβαινε για να μην χαλάσει το series of events του οράματος του desmond γιατί έτσι θα έσωνε την claire, ήταν αυτό που έπρεπε να κάνει.

το flash forward με τον jack είχε ειπωθεί από κάποιον εδώ πριν από μερικά επεισόδεια ως mega spoiler απορώ πως & που κυκλοφορούν αυτά :)

πιστεύω πως ο jack προσπαθεί να ξαναγυρίσει στο νησί γιατί υπάρχει προφανώς κάποιος τρόπος να κάνει undo τα πράγματα, γιατί μην ξεχνάμε είναι καλός στο να fix things, αλλιώς γιατί να θέλει να γυρίσει. ο ben λέει ότι ο jack θα ειναι υπεύθυνος για τον θάνατο πολλών και ίσως αυτό να θέλει να αναστρέψει.

ο γουωλτ σαν πολύ μεγαλωμένος δεν εμφανίστηκε; μήπως παίζει και αυτός με το χρόνο όπως ο richard ;

όντως ξενέρα ο μίκαελ που δεν καταλαβαίνει τίποτα από θάνατο

ο Σαγίντ είναι πολύ τούμπανο :D παλικάρι με την ποδαράτη λαβή που έκανε

ο Χέρλυ είναι ο most improved χαρακτήρας :D :D :D

καλά κουράγια μέχρι το 2008 που ξαναξεκινάει ή καλύτερα μέχρι το 2010 που τελειώνει 8)

Δημοσ.
Παιδιά το πρόβλημα δεν είναι

η πόρτα αλλά η κοπελιά το Ντέσμον και γιατί

1)Πρώτα την χρησιμοποιεί η Μαβρούλα στην φωτογραφία και

2)Το βασικότερο κλείνουν τις παρεμβολές και το πρώτο άτομο που εμφανίζεται η Πένι στο γραφείο της γιατί πως και το κυριότερο ποιος είναι ο Ντέσμον και γιατί είναι λες και ψάχνουν μόνο για αυτόν ;;;;;;;;;

Μα τους αλλους αναφεθηκε οτι βρήκανε τα συντριμια της πτησης και τα πτωματα τους, οποτε τους εχουν για νεκρους, οπότε δεν υπαρχει λογος να τους ψαξουν. Η Peny ειναι η μονη που κανει δικια της-αυτόνομη ερευνα για να τον βρει, οπως ειχε αναφεθει αμα εχεις τα λεφτα δεν υπαρχη προβλημα.

Δημοσ.

Merika comments se auta pou graftikan stis 3is proigoumenes selides:

1.MIN VAZETE SPOILER APO LEAKED PRAGMATA.

2.morkostas kalosirthes sto forum, vaze se parakalw se spoiler tag auta pou grafeis, ena koubaki einai.

3.O Charlie mallon ithele na pethanei san iroas kai pistepse oti o monadikos tropos na simvoun ta gegonota swsta itan na pethanei kai o idios. To ixe pei o Desmond oti prepei PRWTA na epalitheftoun ta arxika komatia tou oramatos, oste na katali3oume sto apotelesma.

4.Auto pou ipe o Jack sto nosokomeio gia ton patera tou tha borouse na ermineutei i ipothetika ( an borouses na mou fereis to patera...) h na xrisimopiithei san dikeologia mias kai o pateras tou itan alkoolikos h apla epidi itan psilokommatia na... berdeutike.

5.1.MIN VAZETE SPOILER APO LEAKED PRAGMATA. (giati mporei autos pou kanei arxika post na prosexei kai na proetimasei alla oi epomenoi sxoliazoun averta xwris proidopoiisi gia to ti krivei to spoiler tous).

Δημοσ.

για την ηλικία

του Γουώλτερ: ψήλωσε "φυσικά" καθώς είναι μικρό παιδί στην ανάπτυξη και η σειρά παίζεται εδώ και 3 χρόνια :-) . Απλώς προσπαθήσανε να μην το δείξουνε προβάλλοντάς τον από "γωνία"...δεν νομίζω ότι παίζει κάτι με το νησί...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...