Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 3 Topic

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολύ γέλιο η σκηνή με την

Ρουσσώ που το πρώτο πράγμα που λέει στην κόρη της μόλις τη βλέπει είναι: Will you help me tie him up? lol

πλακα κανει ρε ο lighter122 :mrgreen:

Παιδες αποκλειεται να ζει ο πατερας του τζακ...Απλα μεσα στη μαστουρα του το ειπε δλδ εννουσε οτι δεν ειναι τοσο μεθυσμενος οσο ηταν ο πατερας οταν ζουσε......Μην τα παιρνετε ολα τοις μετρητοις..

Μπα.. δε νομίζω. Νομίζω πως πράγματι στο μέλλον ο πατέρας του Jack θα ζει somehow. Δηλαδή γιατί να μας φαίνεται περίεργο; Τόσα και τόσα έχουν γίνει. Ο Wolt που ξεφύτρωσε πάλι;

Δημοσ.

O jack arxise na farmakwnetai meta to nisi swsta? Kai exei kai mia suntagi giatrou grammeni apo ton patera tou gia auta ta farmaka... entaksei den einai sigouro alla egw etsi to katalava apo tin suntagi kai apo to gegonos oti eipe ston allo giatro "get my father down here, right now, and if i am drunker than he is, you can fire me..."

P.S. Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalt.....

Δημοσ.

Μια πραγματικά μεγάλη απορία

Γιατί ο Charlie όταν είδε τον one-eye-willy με τη χειροβομβίδα, έτρεξε να κλείσει την πόρτα, και δε βγήκε από το δωμάτιο;;; Προλάβαινε μια χαρά να βγει.

Δημοσ.
Μια πραγματικά μεγάλη απορία

Γιατί ο Charlie όταν είδε τον one-eye-willy με τη χειροβομβίδα, έτρεξε να κλείσει την πόρτα, και δε βγήκε από το δωμάτιο;;; Προλάβαινε μια χαρά να βγει.

Giati einai vlakas....den eksigeitai alliws....

Δημοσ.

Εξηγειται διοτι ηθελε να σωθει η κλαιρ και συμφωνα με το οραμα του ντεσμοντ επρεπε να πεθανει με τον ιδιο ακριβως τροπο...

Δημοσ.

Ε, ναι.

Θα πλημμύριζε σιγά σιγά ο σταθμός. So what. Παίζει να το έκανε για να μην έρθει ο Des να μιλήσει στην Penny, αλλά και πάλι είναι μαλακία, γιατί θα μπορούσε και πάλι να της μιλήσει καθώς πλημμύριζε σιγά σιγά. (θα έβγαινε το νερό απ την πόρτα)

Δημοσ.

Παιδια ξερει κανεις ανα αναμενονται οι ελληνικοι υποτιτλοι για το 23 συντομα?

Επισης,αν μπορει καποιος ας ποσταρει αγγλικους.

Δημοσ.

Εξηγειται διοτι ηθελε να σωθει η κλαιρ και συμφωνα με το οραμα του ντεσμοντ επρεπε να πεθανει με τον ιδιο ακριβως τροπο...

Kai pali vlakeia tou... to olo thema itan na stamatisoun tis paremvoles... efoson to katafere, me ton thanato tou den kerdise tipota parapanw... H Claire tha efevge apo tin stigmi pou tha pernage to sima twn allwn sto ploio pou perimene...

Δημοσ.

Aπλα ειναι πραγμα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌ !!!

Μας περιμενει μια τελεια season (ΑΛΛΑ και ενα μεγαλο διαστημα μεχρι αυτην....)

Δημοσ.

Απιστευτο το τελος!!!!!!!!!!!!!!!!

Το επεισόδιο ήταν άψογο για εμένα!

- Δεν κατάλαβα πως εμφανίστηκε ο walt??? απο το πουθενα??? όραμα είναι????

- Επίσης, ποιοι μπορεί να ειναι αυτοι στο πλοίο ?? ? μήπως ο ben τελικα έλεγε αλήθεια για πρωτη φορα??????????

- Μου άρεσε που ο ben εφαγε τόσο ξύλο!biggrin.gif

- Γιατί ο charlie αντι να βγει έξω, κλειδώθηκε μέσα???( αν και ρωταει την τελευταια στιγμή στον ντεσμοντ εαν είδε κανένα καινουργιο όραμα.(μάλλον για να αλλάξει άποψη)

- Το μεταφυσικό κλαμμα του μωρου, όταν πέθανε ο charlie!!! Τραβηγμένο thumbdown0.gif

- O μπακουνιν μάλλον εχεις τις ιδιότητες της clair απο το heroes και θεραπευεται μονος του... tongue.gif tongue.gif lol.gif lol.gif

- Σιγουρα δεν θα φύγουν απο το νησί. όπως είπαν και στο επεισόδιο answers οι σεναριογράφοι," άμα φύγουν απο το νησι θα τελειώσει και η σειρα...wink.gif )

- Αυτος δεν σας μοιάζει με τον eko?? (epidose 23 - 1.55)

ekoyv6.jpg

- Ποιος ήταν στο φερετρο?????

Δημοσ.

Το επεισόδιο ΤΕΛΕΙΟ ! ! !

Στο φέρετρο πιστεύω οτι ήταν ο sawyer.Όσο για αυτο που έιπε ο jack στον γιατρό φέρε μου τον πατέρα μου και αν είναι πιο μεθυσμένος κλπ κλπ ήταν καθαρά μεταφορά.

Δεν αντέχω να περιμένω ως τον Φεβρουάριο για 16 επεισόδια μόνο...

Δημοσ.

WHAT THE FUCK HAVE I JUST WATCHED????

Τι ηταν αυτο το πραγμα ρε σεις...????

Η 3η σεζον ειναι by far η καλυτερη ολου του Lost!! Η μονη σειρα που οσο παει βελτιωνεται!!!!

Και καποιες αποριες:

1) Ο Walt να υποθεσουμε οτι ηταν οραμα του νησιου μιας και ακουστηκαν οι ψιθυροι?

2) Το επιστροφη στο μελλον του Jack να υποθεσουμε οτι δεν ηταν στις μνημες τους, αλλα μας την εδωσαν για να μας μπρηζωσουν οι παραγωγοι για τη συνεχεια?

3) Kαι εγω νομιζω οτι μεταφορικα ειπε αυτο για τον πατερα του... Γιατι και οταν πηγε να παρει φαρμακα ειπε οτι ειναι καπου μακρια!

Αυτα για τωρα!!! Α ρε LOST τι μας κανεις??? Πώς θα περιμενω τωρα μεχρι τον αλλο Φλεβαρη??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...