Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 aurio 8es na peis...giati to Lost provalete 21:00 sthn Amerikh...vale kai thn diafora wras...Pempth 3hmerwmata se emas
sheik Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Χμμ, εγώ έχω τις ενστάσεις μου γι' αυτή την προσέγγιση. Φανταστείτε π.χ. να μας δείξουν τώρα ένα επεισόδιο όπου όπως συνήθως θα μας αφήσουν ξεκρέμαστους, και το αμέσως επόμενο μετά από μισό χρόνο. Εντάξει, καλό είναι να χτίζεις σασπένς μέχρι το επόμενο επεισόδιο, αλλά αν είναι να το δείξεις μετά από μισό χρόνο ο κόσμος δεν θα 'χει ξεχάσει μόνο το προηγούμενο επεισόδιο αλλά και ολόκληρη τη σειρά. Θα μου πείτε εντάξει τώρα, θα βάλουνε ένα recap επεισόδιο και τελείωσε η υπόθεση. Το θέμα είναι ότι η σειρά απευθύνεται κατά βάση στο αμερικανικό κοινό, το οποίο άλλωστε και καθορίζει την τύχη της (και όχι εμείς που το κατεβάζουμε τσάμπα κάθε βδομάδα). Είναι διατεθημένο το αμερικανικό κοινό που έχει πιο μικρή μνήμη κι από Έλληνα ψηφοφόρο να περιμένει μισό χρόνο για μία σειρά; Πόσο μάλλον σε μια εποχή που όλα γίνονται όλο και περισσότερο αναλώσιμα και τα τηλεοπτικά στούντιοζ είναι ανυπόμονα και αδυσώπητα (βλ. studio 60). Γνωρίζω ότι τα μεγάλα κεφάλια του ABC δεσμεύτηκαν στους παραγωγούς της σειράς να την προβάλουν για όσο χρειαστεί (αυτά τα τρία χρόνια δηλαδή), αλλά δε νομίζω ότι η τακτική που ακολουθεί το δίκτυο είναι η ενδεδειγμένη για τη σειρά. Ίσως θα ήταν καλύτερο να την έκαναν διεβδομαδιαία για να μη χάσει ο κόσμος τελείως την επαφή, και να ξεκίναγαν από Σεπτέμβριο. Μιλάμε για ένα θρίλερ φαντασίας (με την αμερικανική έννοια της λέξης, όχι την ελληνική που σημαίνει "ταινία τρόμου"), όχι για ένα sitcom. ΥΓ: Και μην ξεχνάμε ότι η σειρά έχει ήδη αρχίσει να δείχνει ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο, του τύπου "λύνω δύο μυστήρια, δημιουργώ τρία άλλα". Πόσο ακόμα μπορεί να διαρκέσει αυτό χωρίς να αρχίσει να χωλαίνει/τελματώνεται το σενάριο; Πιστεύω ότι σε συνδιασμό με τα παραπάνω που ανέφερα, οι συνθήκες είναι πολύ αρνητικές για το μέλλον του Lost. Βέβαια τώρα βρίσκεται σε κορυφαία φάση και δεν μας φαίνεται αυτό, αλλά πολύ φοβάμαι ότι οι εξελίξεις θα με δικαιώσουν. Άντε, και καλά Χριστούγεννα! Εμενα σαφως με πειραζει αυτο,διοτι απλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να περιμενω 8 ολοκληρους μηνες.Το αμερικανικο κοινο ομως,εχει συνηθισει τα μεγαλα hiatuses αναμεσα στις σαιζον των σειρων.Και το 24 τοσα χρονια το ιδιο κανει(βεβαια καθε σαιζον εχει εντελως ξεχωριστο storyline και δεν ενοχλει τοσο). Συμπερασμα ειναι οτι δεν θα ξεχασουμε τη σειρα,τα γεγονοτα κλπ(οπως ειπες με ενα recap και μερικες επαναληψουλες διοωθωνεται) αλλα απλα ειναι βασανιστικο να περιμενεις τοσο καιρο. Τουλαχιστον,τωρα ξερουν οτι εχουν 48 επεισοδια να φτιαξουν ακομα και αυτο τους λυνει πραγματικα τα χερια διοτι ξεκινανε να φτανουν προς το τελος της σειρας και ο σχεδιασμος των επομενων επεισοδιων θα ειναι πιο ευκολος εφοσον ξερουν ποσος χρονος τους απομενει να πουν οσα εχουν να πουν.
john1987 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Ρε παιδια βγηκε το 22 στο θειο? edit:fake πρεπει να ειναι απο οτι βλεπω στα σχολια
Solmyr Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Καλυτερη ατακα επεισοδιου: Soyer πυροβολει τον Tom αφου εχει παραδωθει. Χερλι: Dude he surrendered! Soyer: Ι didnt believe him. +Κate στο τελος...all the money
Toufas Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 what The Fuck Was This what The Fuck Was This what The Fuck Was This
Solmyr Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Ενα θα πω! Οποιος βαλει spoiler για LEAKED πραγματα απο εδω και περα να τον παρει και να τον σηκωσει και να... Ξερει ποιος ειναι... Αντε καλημερα μας
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Ενα θα πω! Οποιος βαλει spoiler για LEAKED πραγματα απο εδω και περα να τον παρει και να τον σηκωσει και να...Ξερει ποιος ειναι... Αντε καλημερα μας Δεν ξέρω ποιόν εννοεί το μέλος Solmyr αλλά λόγω του ότι τα δύο επεισόδια που προβλήθηκαν εχθές είναι το season finale, παρακαλώ ιδιαίτερη προσοχή στα spoilers! Εάν δεν είστε σίγουροι αν κάτι είναι spoiler ή όχι, καλύτερα βάλτε το σε spoiler tag για να είστε σίγουροι ότι δεν θα χαλάσετε τη θέαση στα υπόλοιπα μέλη.
Arioch79 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Το αμερικανικο κοινο ομως,εχει συνηθισει τα μεγαλα hiatuses αναμεσα στις σαιζον των σειρων. Εντάξει, δεν νομίζω ότι συγκρίνεται το hiatus που έχουν όλες οι σειρές εκεί γύρω στα χριστούγεννα με hiatus 8 ολόκληρων μηνών. Και εντάξει, πες ότι γίνεται για μια χρονιά μέχρι να το ράψουνε. Τρεις χρονιές όμως; Πλέον κάθε κύκλος θα είναι σαν το νιοστό σίκουελ ταινίας τρόμου, (βλ. εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες, παρασκευή και δεκατρείς κλπ. Το επόμενο είναι πάντα και χειρότερο). Κάτι που ισχύει περισσότερο για το lost από κάθε άλλη σειρά, λόγω της δομής του σεναρίου του. Πάντως όπως είπες πολύ σωστά αφού έχουν πλέον δεδομένο αριθμό επεισοδίων για να γράψουνε, πιστεύω ότι θα το ράψουνε όμορφα και δεν θα κλείσει βιαστικά ούτε θα ξεχειλωθεί όπως τα x-files. Το ζήτημα είναι: σήμερα θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο (που απ' ό,τι βλέπω κυκλοφορεί ως δύο ξεχωριστά στα γνωστά στέκια). Μετά από 8 μήνες, θα έχουμε ακόμα κάψα να μάθουμε τι θα γίνει στη συνέχεια; Πολύ σκωτσέζικο ντους η φάση.
blu-ray Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Ναι πιστέυω οτι ακόμα και αν πούμε ε οχι ρε φίλε δεν θα κάτσω να το δω και να το φάω στη μάπα αλλα τρια χρόνια (που αυτο θα κάνουμε όλοι) θα κάτσουμε να διαβάσουμε το review με όλες τις απαντήσεις. Απλα θέλω να δω τις απαντήσεις...
Lighter122 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Αύριο το βράδυ βγαίνει το τελευταίο (και διπλό) επεισόδιο της season... Telika einai diplo to episodeio? Egw vrika apo ton theio mono ena pou einai 350mb kai leei 22.... einai to teleutaio kai den einai diplo?
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Για το φινάλε προβλήθηκαν 2 επεισόδια το 22ο και το 23ο. Αυτό είναι σίγουρο. Τώρα πως τα στέλνει ο θείος δεν εχω ιδέα γιατί δεν το έψαξα ακόμα
georgeadams Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Βγήκε και το 23ο, απλά άργησε 2-3 ώρες από το 22ο γιατί ενδιάμεσα τους το κανάλι πρόβαλε το American Idol. Έχοντας ως δεδομένο από καιρό πως δεν επρόκειτο να έχουμε τρομακτικές αποκαλύψεις, το finale ήταν ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟ!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 αναρωτιέμαι αν οι γνωστοί-άγνωστοι οργανώσουν και φέτος προβολή του φινάλε σε κινηματογραφική αίθουσα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.