antreaslam Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 σορρυ ρε μάγκες,αλλά αν δεν κάνω λάθος είμαστε στο 21! αύριο θα έπρεπε να έχει το 22,και την άλλη εβδομάδα το 2πλο επεισόδιο,σωστά,ή κάνω κάπου εγώ λάθος? ΥΓ:Konnosgeros, στα 2 πρώτα που λες συμφωνώ, αλλά στο επεισόδιο Νικι-παολο,διαφωνώ. ήταν βαρετό,ανούσιο κ μου θύμισε τακτική σαπουνόπερας (το τραβάω μέχρι να ψοφήσει)!
georgepetrou Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 σορρυ ρε μάγκες,αλλά αν δεν κάνω λάθος είμαστε στο 21! αύριο θα έπρεπε να έχει το 22,και την άλλη εβδομάδα το 2πλο επεισόδιο,σωστά,ή κάνω κάπου εγώ λάθος? Αύριο το βράδυ βγαίνει το τελευταίο (και διπλό) επεισόδιο της season...
antreaslam Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 οκ, άρα είχα καταλάβει λάθος! οπότε αυτή η σαιζόν έχει 23 επεισόδια,συν το επεισόδιο μηδέν,που ήταν η περιλήψη των προηγουμένων χρόνων!
Socratis_g Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Σήμερα το πρωί δεν έπρεπε να εχει βγει το νέο επισόδειο?
takeda Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 όχι αύριο, αφού τετάρτη βράδυ παίζεται αμέρικα. εκτός κ αν άλλαξε κάτι γιαυτή την εβδομάς
Aias Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Λογικα δεν ειναι η τελευταια season αυτη? Δεν νομιζω οτι τραβαει και αλλο χρονο η σειρα
Arioch79 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 oxi file mou.tha exei alles 3 seasons.... Τρεις; Εγώ νόμιζα ότι θα είχε συνολικά πέντε, δηλαδή άλλες δύο. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια...
georgepetrou Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Συνολικά θα είναι 6... Τώρα τελειώνει η 3η! Και οι τελευταίες 3 θα έχουν από 16 επεισόδια η καθεμία...
antreaslam Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Συνολικά θα είναι 6... Τώρα τελειώνει η 3η! Και οι τελευταίες 3 θα έχουν από 16 επεισόδια η καθεμία... absolutely true!
Arioch79 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Ok μάγκες, thanks for the info. Πάντως με μόνο 16 επεισόδια τη σαιζόν, πιστεύω θα την κάψουν τη σειρούλα. Ακόμα κι αν συνεχίσει να έχει ενδιαφέρον σεναριακά, πιστεύω ότι ο κόσμος θα ξενερώσει αν δεν τον έχουνε στην τσίτα και του δείχνουν ένα επεισόδιο όποτε θυμηθούνε ή αν υπάρξουν ακόμα μεγαλύτερα hiatus από το φετινό.
Socratis_g Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 όχι αύριο, αφού τετάρτη βράδυ παίζεται αμέρικα. εκτός κ αν άλλαξε κάτι γιαυτή την εβδομάς Πωπω άκυρο. :evil: Νόμιζα ότι είναι Πεμπτη σήμερα.
anthony_88 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Ok μάγκες, thanks for the info. Πάντως με μόνο 16 επεισόδια τη σαιζόν, πιστεύω θα την κάψουν τη σειρούλα. Ακόμα κι αν συνεχίσει να έχει ενδιαφέρον σεναριακά, πιστεύω ότι ο κόσμος θα ξενερώσει αν δεν τον έχουνε στην τσίτα και του δείχνουν ένα επεισόδιο όποτε θυμηθούνε ή αν υπάρξουν ακόμα μεγαλύτερα hiatus από το φετινό. Θα ξεκινησουν το Γεναρη ή Φλεβάρη και θα το πανε σερι. Ουτε hiatus στη μεση της σεζον, ουτε επαναληψεις, ουτε τιποτα!!!
Arioch79 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Θα ξεκινησουν το Γεναρη ή Φλεβάρη και θα το πανε σερι. Ουτε hiatus στη μεση της σεζον, ουτε επαναληψεις, ουτε τιποτα!!! Χμμ, εγώ έχω τις ενστάσεις μου γι' αυτή την προσέγγιση. Φανταστείτε π.χ. να μας δείξουν τώρα ένα επεισόδιο όπου όπως συνήθως θα μας αφήσουν ξεκρέμαστους, και το αμέσως επόμενο μετά από μισό χρόνο. Εντάξει, καλό είναι να χτίζεις σασπένς μέχρι το επόμενο επεισόδιο, αλλά αν είναι να το δείξεις μετά από μισό χρόνο ο κόσμος δεν θα 'χει ξεχάσει μόνο το προηγούμενο επεισόδιο αλλά και ολόκληρη τη σειρά. Θα μου πείτε εντάξει τώρα, θα βάλουνε ένα recap επεισόδιο και τελείωσε η υπόθεση. Το θέμα είναι ότι η σειρά απευθύνεται κατά βάση στο αμερικανικό κοινό, το οποίο άλλωστε και καθορίζει την τύχη της (και όχι εμείς που το κατεβάζουμε τσάμπα κάθε βδομάδα). Είναι διατεθημένο το αμερικανικό κοινό που έχει πιο μικρή μνήμη κι από Έλληνα ψηφοφόρο να περιμένει μισό χρόνο για μία σειρά; Πόσο μάλλον σε μια εποχή που όλα γίνονται όλο και περισσότερο αναλώσιμα και τα τηλεοπτικά στούντιοζ είναι ανυπόμονα και αδυσώπητα (βλ. studio 60). Γνωρίζω ότι τα μεγάλα κεφάλια του ABC δεσμεύτηκαν στους παραγωγούς της σειράς να την προβάλουν για όσο χρειαστεί (αυτά τα τρία χρόνια δηλαδή), αλλά δε νομίζω ότι η τακτική που ακολουθεί το δίκτυο είναι η ενδεδειγμένη για τη σειρά. Ίσως θα ήταν καλύτερο να την έκαναν διεβδομαδιαία για να μη χάσει ο κόσμος τελείως την επαφή, και να ξεκίναγαν από Σεπτέμβριο. Μιλάμε για ένα θρίλερ φαντασίας (με την αμερικανική έννοια της λέξης, όχι την ελληνική που σημαίνει "ταινία τρόμου"), όχι για ένα sitcom. ΥΓ: Και μην ξεχνάμε ότι η σειρά έχει ήδη αρχίσει να δείχνει ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο, του τύπου "λύνω δύο μυστήρια, δημιουργώ τρία άλλα". Πόσο ακόμα μπορεί να διαρκέσει αυτό χωρίς να αρχίσει να χωλαίνει/τελματώνεται το σενάριο; Πιστεύω ότι σε συνδιασμό με τα παραπάνω που ανέφερα, οι συνθήκες είναι πολύ αρνητικές για το μέλλον του Lost. Βέβαια τώρα βρίσκεται σε κορυφαία φάση και δεν μας φαίνεται αυτό, αλλά πολύ φοβάμαι ότι οι εξελίξεις θα με δικαιώσουν. Άντε, και καλά Χριστούγεννα!
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Πάντως αυτό αναμένεται να βοηθήσει αρκετά κάποιες από τις πολλές νέες σειρές που θα εμφανιστούν (γιατί μέχρι τώρα παιζόταν ενάντια σε μεγαθήρια και έτρωγαν τσεκούρι από το 3ο επεισόδιό τους ακόμα και αν είχαν ένα κάποιο ενδιαφέρον). Επίσης, πριν την επιστροφή της σειράς θα βγει και ένα LOST pc game από Ubisoft οπότε κάτι θα έχετε να κάνετε. Καλό φινάλε αυριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.