Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 3 Topic

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δειτε στο S03E08 στο 15:15" τι δειχνει και τι γραφει ο πινακας ζωγραφικης στον τειχο, διαβαστε το αναποδα.

Επισης στο S02E01 στο 35:50"

Δημοσ.
Δειτε στο S03E08 στο 15:15" τι δειχνει και τι γραφει ο πινακας ζωγραφικης στον τειχο, διαβαστε το αναποδα.

Επισης στο S02E01 στο 35:50"

Δεν λές τι γράφει γιατί δεν τα έχω πρόχειρα;

To answers ποιο είναι; Τπτ Xtra επεισόδιο;

Δημοσ.

Δεν λεει τιποτα αυτο, σαν easter-egg μου φαινεται;p

Το Answers ειναι μια σουμα διαφορων ερωτηματων και απαντησεων που εχουν δωσει μεχρι στιγμης, τιποτα νεο.

Δημοσ.

μόνο που λέει κάτι στο answers που με ξενέρωσε βαθύτατα

Όταν η naomi είπε στον χοντρό ότι έχουν βρει το αεροπλάνο τους και ότι όλοι είναι νεκροί,

οι παραγωγοί παρεμβένουν και λένε ότι δεν είναι κάτι σαν ενδιάμεσο κόλασης και παραδείσου:

Τhey are not ghosts, the are actually live and breathing somewhere in the time-space continue

δηλαδή σαχλαμάρα μου μυρίζει

Δημοσ.
Δεν λές τι γράφει γιατί δεν τα έχω πρόχειρα;

NAMASTE γράφει αλλά ανάποδα.

Δεν μπορώ να ανεβάσω φωτο, μου λέει:

Upload of file failed.

Δημοσ.
μόνο που λέει κάτι στο answers που με ξενέρωσε βαθύτατα

Όταν η naomi είπε στον χοντρό ότι έχουν βρει το αεροπλάνο τους και ότι όλοι είναι νεκροί,

οι παραγωγοί παρεμβένουν και λένε ότι δεν είναι κάτι σαν ενδιάμεσο κόλασης και παραδείσου:

Τhey are not ghosts, the are actually live and breathing somewhere in the time-space continue

δηλαδή σαχλαμάρα μου μυρίζει

Για time/space ανωμαλια εχουν αφησει υποννοουμενα σε πολλα επεισοδια,οποτε σιγουρα θα δουμε στο μελλον πως κατι παιζει με αυτο.Ηδη απο τις φλασιες του Ντεσμοντ μας προιδεαζουν.

Δημοσ.

thanks takeda(nice avatar!)

απλά ήθελα να πω ότι το αεροπλάνο που υποτίθεται ότι βρέθηκε μπορεί πολύ απλά να σημαίνει ότι οι others ή οι συνεργοί τους στον έξω κόσμο το σκηνοθέτησαν...και μη μου πεις κανείς ότι είναι δύσκολο γιαυτούς..

βασικά δεν καταφέρνω να δημιουργήσω spoileria..τι κάνω λάθος?

Δημοσ.

les? :P

an i annie den einai to ksantho to gomenaki sto telos tou 21

tote einai i kate.

1)i apolo pou edwse sto ben , dite pos ekane gia tin apolo otan brikan to hatz

2)to simio pou afinei ta podia tis stin ammo na bithizontai k leei oti to ekane auto me ti mitera tis palia...mas eixe pei omos oti megalose se orini perioxi , i kati tetio.

3)o astinomikos eixe pei pos oti k na pei tha einai psemata , kai pos einai poli epikindini , ola auta epidi anatinakse ton methiso patera tis pou barage ti mana tis?...

4)episis i antidrasi tis miteras tis sto nosokomio pou kanei les k eide fantasma.

ola auta an den einai to ksantho to gomenaki sto telos tou 21 :P

episis o lock isos na itan idi nekros.opos k o richard(giafto den exei igetiki thesi) dioti oi pethamenoi de mporoun na skotosoun zontanous.giafto k o lock

ebale ton sogier na skotosei ton patera tou , oxi epidi den ithele , epidi den mporouse.auto mporei na eksigisei k pioi mporoun na doun to jacob

Δημοσ.

βασικά δεν καταφέρνω να δημιουργήσω spoileria..τι κάνω λάθος?

Κάν' το μέσα από τον επεξεργαστή κειμένου. Πάτα το κουμπί SPOIL και γράψε ανάμεσα. Βασικά θέλει κεφαλαία γράμματα στο [spoiler*][/spoiler*](χωρίς αστεράκια)

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά μήπως έχει κάποια σύνδεση η DHARMA με τις επιχειρήσεις του "πεθερού" του Desmond κι έτσι γνώριζε για την ύπαρξη του νησιού η κόρη του κι έστειλε βοήθεια;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...