Freakster Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 ΤΙ Γ@Μ@ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ 20! Ο μελαχροινος, ξερετε ποιον λεω, γιατι δε γερασε;;;;;;; ομιτζι~
avenger Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μετά και τα spoiler του τελευταίου επεισοδίου που διάβασα κατάλαβα πως το μονο που θα αξίζει πια θα είναι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς..Δεν έχει νόημα,απαντήσεις δεν παίρνουμε γιατί απλά δεν υπάρχουν.Η όλη ιστορία θα είναι απλά τι θα απογίνουν οι χαρακτήρες μετά το τέλος.Το νησί θα παραμείνει ένα μυστήριο.. Όσο για το φινάλε αν θέλει κάποιος διαβάζει.Είναι επιβεβαιωμένα απο αρκετές πηγές..Επίσης οι θάνατοι είναι ψιλοξενέρωτοι, Το hobbit,o Mr friendly/Tom απο τους others και ένας άλλος other που ούτε θυμάμαι ποιός είναι(minor character τελείως Και η μεγάλη αποκάλυψη MHN ΔΙΑΒΑΖΕΤE ΑΝ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ MEGA SPOILERS Λίγο πριν τελειώσει το επεισόδιο βλέπουμε τον Jack εκτός νησιού να είναι σε χάλια κατάσταση,να παίρνει ναρκωτικά κλπ..Μετά τον βλέπουμε στην κηδεία ενός χαρακτήρα που δεν αποκαλύπτεται ποιός είναι.Έπειτα πάει μια επίσκεψη σε μια φίλη του...την KATE!!!!Ναι δεν είναι flashback,είναι flash forward,o Jack και η Kate έφυγαν απο το νησί..Το επεισόδιο τελειώνει με έναν τρελαμένο Jack να φωνάζει "We have to go back to the island" ενώ η Kate φεύγει και αυτός συνεχίζει το παραλήρημα του "WE HAVE TO GO BACK!!!
Φρού-Φρού Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μήπως ρε παιδιά το "νησί" είναι ενα μεταβατικό στάδιο??? Μήπως όλοι είναι πεθαμένοι και το νησί ειναι ενα είδος δοκιμασίας για το που θα πάνε?? Και καλά στον Παράδεισο η στην Κόλαση???? Γιατι παίζει πολύ το μεταθανάτιο και το μεταφυσικό.. Ολοι απο τα πρώτα επεισόδια βλέπουν πεθαμένους... Ολοι που έχουν βρεθεί στο νησί, εχουν βρεθεί μετα απο πτώση, συγκρουση .. (βλ. Οceanic 815, τον Ντεσμοντ που τσακίστικε με το ιστιοπλοικο, την τυπισσα που έπεσε με το αλεξίπτωτο..κτλ κτλ) Το νησί δεν είναι χαρτογραφημένο αρα δεν υπάρχει...Εγω πιστεύω οτι ειναι όλοι πεθαμένοι και κρίνονται οι ψυχές τους για την μεταθανάτια "τύχη" τους... Τι να πω? Ισως να πέφτω και τελείως έξω... Οταν τελειώσει η σειρά που ελπίζω να μην εχω πεθάνει απο γεράματα μέχρι τότε θα δούμε
Members gsarig Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Members Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μήπως ρε παιδιά το "νησί" είναι ενα μεταβατικό στάδιο??? Μήπως όλοι είναι πεθαμένοι και το νησί ειναι ενα είδος δοκιμασίας για το που θα πάνε?? Και καλά στον Παράδεισο η στην Κόλαση???? Γιατι παίζει πολύ το μεταθανάτιο και το μεταφυσικό.. Ολοι απο τα πρώτα επεισόδια βλέπουν πεθαμένους... Ολοι που έχουν βρεθεί στο νησί, εχουν βρεθεί μετα απο πτώση, συγκρουση .. (βλ. Οceanic 815, τον Ντεσμοντ που τσακίστικε με το ιστιοπλοικο, την τυπισσα που έπεσε με το αλεξίπτωτο..κτλ κτλ) Το νησί δεν είναι χαρτογραφημένο αρα δεν υπάρχει...Εγω πιστεύω οτι ειναι όλοι πεθαμένοι και κρίνονται οι ψυχές τους για την μεταθανάτια "τύχη" τους... Τι να πω? Ισως να πέφτω και τελείως έξω... Οταν τελειώσει η σειρά που ελπίζω να μην εχω πεθάνει απο γεράματα μέχρι τότε θα δούμε Κάποιος είχε αναφέρει σε προηγούμενο post πως οι ίδιοι οι συντελεστές έχουν δηλώσει πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο...
Lucifer Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 oldies but goodies οσοι δε τα εχετε δει δειτε τα να κλασετε' date='ειχαν σβηστει απο youtube και καποιος τα ξανανεβασε οποτε : [b']Lost,The Video Game[/b] http://www.youtube.com/watch?v=YwSeLg7-NSE Jimmy Kimmel On The Set Of Lost http://www.youtube.com/watch?v=S7TdE0aldE4 Hurley: The Fragrence for Men http://www.youtube.com/watch?v=fmWzBP-J1mo ολα ειναι ενα κιενα Απλώς δείτε τα παιδιά, ειδικά τα 2 τελευταία είναι τρελό γέλιο.
dali13gr Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μήπως ρε παιδιά το "νησί" είναι ενα μεταβατικό στάδιο??? Μήπως όλοι είναι πεθαμένοι και το νησί ειναι ενα είδος δοκιμασίας για το που θα πάνε?? Και καλά στον Παράδεισο η στην Κόλαση???? Γιατι παίζει πολύ το μεταθανάτιο και το μεταφυσικό.. Ολοι απο τα πρώτα επεισόδια βλέπουν πεθαμένους... Ολοι που έχουν βρεθεί στο νησί, εχουν βρεθεί μετα απο πτώση, συγκρουση .. (βλ. Οceanic 815, τον Ντεσμοντ που τσακίστικε με το ιστιοπλοικο, την τυπισσα που έπεσε με το αλεξίπτωτο..κτλ κτλ) Το νησί δεν είναι χαρτογραφημένο αρα δεν υπάρχει...Εγω πιστεύω οτι ειναι όλοι πεθαμένοι και κρίνονται οι ψυχές τους για την μεταθανάτια "τύχη" τους... Τι να πω? Ισως να πέφτω και τελείως έξω... Οταν τελειώσει η σειρά που ελπίζω να μην εχω πεθάνει απο γεράματα μέχρι τότε θα δούμε Δεν γίνεται να μην υπάρχει το νησί. Η Penelope αν θυμάσαι, όταν έγινε το Big Bang στο νησί, είχε εντοπίσει την μαγνητική δραστηριότητα κι έτσι έδωσε τις συντεταγμένες στην τύπισσα με το αλεξίπτωτο. Στο ζήτημα με τους νεκρούς, νομίζω πως το νησί "διαβάζει" το υποσυνείδητο και τις φοβίες καθενός και τους οδηγεί στον "εξαγνισμό". Μέσω του θανάτου μερικές φορές.
Φρού-Φρού Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δεν γίνεται να μην υπάρχει το νησί. Η Penelope αν θυμάσαι, όταν έγινε το Big Bang στο νησί, είχε εντοπίσει την μαγνητική δραστηριότητα κι έτσι έδωσε τις συντεταγμένες στην τύπισσα με το αλεξίπτωτο. Στο ζήτημα με τους νεκρούς, νομίζω πως το νησί "διαβάζει" το υποσυνείδητο και τις φοβίες καθενός και τους οδηγεί στον "εξαγνισμό". Μέσω του θανάτου μερικές φορές. αααχ ναι εχεις δίκιο!!! Ναι αλλά ΜΟΝΟ αυτή μας εχουν δείξει οτι γνωρίζει κατα κάποιο τρόπο την ύπαρξη ... και εχουν αφήσει και υπόνοιες οτι ίσως δεν πρόκειται για νησί ... οσο για το υποσυνειδητο ίσως και εκει να έχεις δίκιο γιατι τώρα έχουν αρχίσει και εξαγνίζονται θελοντας και μη... (βλ. εγκυμοσύνη της Σον που τελικά είναι του άντρα της, δολοφονία του πατέρα του Λοκ απο τον Σώγιερ κτλ κτλ..) Ο Λοκ πάντως δεν νομίζω οτι πεθαίνει, θα τον "βοηθήσει" ο Γιακομπς και θα πάρει την ευνοια του, ο Μπεν θα μηδενιστεί κάποια στιγμη και πιστευω οτι ο άλλος ο Ριτσαρντ, δεν θυμάμαι αν λέω σωστά το ονομα του, αυτος που δεν γερνάει που είχε μιλήσει και στον Μπέν οταν εκείνος ήταν μικρός, θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο ...
Sellers Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 24 δεν θα είναι τα επεισόδια? Σε έναν μήνα έχουμε το φινάλε έτσι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 sto imdb.com leei 22...ara 2 episodes akoma...
anthony_88 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 To αυριανο και ενα 2ωρο επεισοδιο μενουν ακομη...
anthony_88 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Μετα το αυριανο, το τελευταιο επεισοδιο της σεζον (23/05) θα ειναι διπλο!!!!
georgepetrou Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Μετα το αυριανο, το τελευταιο επεισοδιο της σεζον (23/05) θα ειναι διπλο!!!! Και μιας και το έψαξα αναλυτικά, μεθαύριο (17/05) θα παίξει και ένα special episode το οποίο θα κάνει ένα μικρό briefing γύρω από όλους τους γρίφους που έχουν παίξει μέχρι τώρα...
SupaCoopa Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Και μιας και το έψαξα αναλυτικά, μεθαύριο (17/05) θα παίξει και ένα special episode το οποίο θα κάνει ένα μικρό briefing γύρω από όλους τους γρίφους που έχουν παίξει μέχρι τώρα... Και ο κωδικος αυτού? s03eXX οπου ΧΧ = ?
Sellers Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Συνήθως τα 2ωρα επεισόδια δεν είναι σπασμένα???? Μια ώρα την μια εβδομάδα και μια ώρα την άλλη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.