Freakster Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Ε εγω τα βλεπω δυο δυο τα επεισοδια, δεν το εχω δει ακομα Τεσπα, καλα του εκανε
gherudos Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Ρε παιδιά,πολυασχοληθήκαμε με την ιστορία του Locke και μας ξέφυγε κάτι νομίζω: UPDATED 1)Η Ρουσσώ τι τους ήθελε τους δυναμίτες; 2)Γιατί δεν ρώτησε τον Λοκ τι έκρυβε πίσω από την πόρτα;;;;; 3)Που πήγε η Άννυ;Λέω τώρα εγώ Νταννιέλ->Ντάννυ->Άννυ 4)Η Ντανιέλ είχε πεί ότι ο άντρας της πέθανε μετά από μια επιδημία,τώρα ξέρουμε ποια επιδημία εννοεί και γιατί γλύτωσε,μάλλον πως είναι η Άννυ που του είπε δίνοντας του 2 κούκλες στα γενέθλια του ότι θα είναι για πάντα μαζί η κάτι τέτοιο.
legro Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Ειδα ενα βιντεακι που κυκλοφορει με ονομα Dharma Inititative Film. Ειναι official? Πειτε μου σας παρακαλω οτι ειναι ψεμα αυτα που λεει. Δεν θελω να ξερω απο τωρα πανω σε τι σχετιζονται οι αριθμοι που βαζαν καθε 108 λεπτα και γενικα η σειρα. Δεν γραφω τιποτα αλλο για να μην ξενερωσω κανενα με spoilers
gherudos Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Ειδα ενα βιντεακι που κυκλοφορει με ονομα Dharma Inititative Film.Ειναι official? Πειτε μου σας παρακαλω οτι ειναι ψεμα αυτα που λεει. Δεν θελω να ξερω απο τωρα πανω σε τι σχετιζονται οι αριθμοι που βαζαν καθε 108 λεπτα και γενικα η σειρα. Δεν γραφω τιποτα αλλο για να μην ξενερωσω κανενα με spoilers Εννοείς αυτό; http://www.youtube.com/watch?v=HTfRjj0S3Nk
Solmyr Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 2)Γιατί δεν ρώτησε τον Λοκ τι έκρυβε πίσω από την πόρτα;;;;; Eπειδη γενικα δεν την νοιαζει να ρωταει και να ασχολειται, απ οτι μας εχει δειξει. 4)Η Ντανιέλ είχε πεί ότι ο άντρας της πέθανε μετά από μια επιδημία,τώρα ξέρουμε ποια επιδημία εννοεί και γιατί γλύτωσε,μάλλον πως είναι η Άννυ που του είπε δίνοντας του 2 κούκλες στα γενέθλια του ότι θα είναι για πάντα μαζί η κάτι τέτοιο Tι θες να πεις δηλαδη; Οτι η Αννυ ειναι η Ρουσο και οτι οντως η κορη του Ben ειναι κορη τους; Χλωμο το μικρο να ειναι η Danielle το κοβω μιας και δεν εχουν καμια σχεση εμφανισιακα οι δυο τους, αλλα ουτε οι φωνες/προφορα ταιριαζουν.
georgepetrou Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Ειδα ενα βιντεακι που κυκλοφορει με ονομα Dharma Inititative Film.Ειναι official? Πειτε μου σας παρακαλω οτι ειναι ψεμα αυτα που λεει. Δεν θελω να ξερω απο τωρα πανω σε τι σχετιζονται οι αριθμοι που βαζαν καθε 108 λεπτα και γενικα η σειρα. Δεν γραφω τιποτα αλλο για να μην ξενερωσω κανενα με spoilers Αν εννοείς το video που δίνει και ο gherudos, τότε ναι... είναι official! Δες εδώ για περισσότερες λεπτομέριες...
maria2000 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Για τη Ρουσσώ και την κόρη της: Η Ρουσσώ είχε πει ότι ναυάγησε στο νησί με τον άντρα της που λεγόταν Ρόμπερτ και ότι ήταν ήδη 6 μηνών έγκυος. Άρα πολύ δύσκολο μου φαίνεται να είναι η κόρη της πραγματική κόρη του Μπεν....μάλλον την απήγαγαν με τη γνωστή διαδικασία και της είπαν ψέματα για τον πατέρα της
legro Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Το ξερα οτι βγηξε απο το The Lost Experience. Αυτα που λεει το βιντεο θα τα χρησιμοποιησουν στη σειρα? Η DHARMA ιδρυθηκε για τον σκοπο που λενε στο βιντεο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.