Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 3 Topic

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Πάντως αν όντως υφίσταται

αυτός ο jacob που βλέπουμε σε μερικά frames,

* o Locke δεν ακούει αυτά που λέει στον Μπεν και

* ο Μπεν δεν ακούει τι λέει ο Jacob στον Locke

I have nothing.

Δημοσ.

επίσης, γιατί..Namaste?

Το NAMASTE! εχει σχεση με ...Dharma(=σωστος τροπος ζωης, συμβιωσης και κατανοησης της φυσης), Καρμα, Νιρβανα και τα συναφη... Ολα κομματια τις ινδικης κουλτουρας απ οτι φαινεται.

Δημοσ.

nomizo oti yponououn oti o ben an kai blepei ton jacob, autos den tou milaei h tou milouse kapote alla oxi pleon. Alloste to eipe noritera ston locke, oti den tou aresei na ton enoxloun, den milaei poly...mono otan thelei sou milaei h kati tetoio. Fantazome o ben prospoiotan oti milouse ston jacob. Alloste an o locke akouei (help me) ton jacob tha akouge kai pio prin ti milouse me ton ben. Omos o ben ksafniazete pou ton akouse o locke, san o idios o ben na mhn ton exei akousei pote na tou apanta. Epishs an dextoume oti o jacob einai kata kapoio tropo o locke, tote o ben isos oute na ton blepei ton jacob, apla na ton aisthanete. Dioti an ton blepei tha iksere oti htan h mapa tou locke.

Pantos otan elege h gkomena NAMASTE, leo makari na ths pei kapoios POU MASTE MORH??

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδιά μου ήρθε μια καλή ιδέα σε σχέση με ένα μυστήριο της σειράς! Όποιος θέλει ας διαβάσει με δικό του ρίσκο (γιατί υπάρχει η πιθανότητα να έχω πέσει μέσα), εγώ πάντως πολύ θα γούσταρα να είναι αλήθεια η σκέψη μου.

Με τη σκέψη για το ελιξήριο της νεότητας, μου ήρθε στο μυαλό η Ατλαντίδα! Λέτε αυτό να είναι το νησί; Ωραία φάση θα ήταν πάντως, εγώ θα καραγούσταρα (γιατί έχω και ένα κόλλημα με τον όλο μύθο της Ατλαντίδας)

Α! Περί Carnivale, δε ρώτησα γνώμες (αν και ευχαριστώ, ήταν χρήσιμες) γιατί δεν ψάχνομαι ΑΝ θα το δω. Είμαι πεισμένος εδώ και πολύ καιρό να το δω. Απλά ρώτησα μήπως πρέπει να το κάνω άμεσα ώστε να μην spoilerιάσει από το lost.

Δημοσ.

Dhmofilhs theoria manuel, apo tote pou eidame to agalma/podi exei akoustei. Alla den tis dino poles pithanothtes. An kai tha htan easy way out gia tous writers. Se ene tetoio mythiko meros, me yperfysikes dynameis, anything can hapen.......no reason need explained

Δημοσ.

Λοιπόν εγώ τώρα κατάφερα και είδα τπ επεισόδιο τελικά....

Αρκετά καλό αν και θα συμφωνήσω με αυτόν που είπε ότι φαίνεται προχειρο-γραμμένο.Σαν να έχει πολλά μπαλώματα για να μας δώσει κάποιες εξηγήσεις αλλά αυτό που κανεί μασς μπερδεύει πιο πολύ.

Έχουμε και λέμε...

1.Tι ακριβώς παίζει με τον Jacob δεν ξέρω και άμα αρχιζώ να το ψάχνω θα γίνει....Το πρώτο screenshot.αυτόν με τα μαλλιά, που το πέτυχες;Δεν έχω καταφέρει να το εντοπίσω.Όσο για το 2ο, είναι ο Λοκ που γυρνάει όταν ακούει το "help me" απλώς από άλλη οπτική γωνία.Εμένα η πρώτη σκέψη που μου λήρθε στο μυαλό είναι ότι ο Μπεν εχεί διπλή προσωπικότητα,με έτερον ήμισι τον Τζεικομπ.Φαινόταν να το πιστεύει και όχι να δίνει θέατρο για το Λοκ.Όλα αυτά μέχρι το "help me" και το δαιμονισμένο δωμάτιο.Τέλος ίσως να μίλησε η 2'η πλευρά του Μπεν,ο Τζείκομπ, και να μην το συνειδητοποιήσε ούτε ο ίδιος ο Μπεν.Είδωμεν....

2.Τώρα αυτός στη ζούγκλα με τον μικρό Μπεν όντως σαν να μην έχει μεγαλώσει.Όλοι οι άλλοι δεν είναι του νησιού ,τους έφερε ο Μπεν.Οι πρώτοι κάτοικοι ή "hostiles" που γεννήθηκαν εκεί ίσως να παίζει κάτι με το χρόνο.

3.Όσον αφορά τη σχέση ή κλέψιμο απο το Carnivale δεν συμφωνώ.Δεν βρίσκω τις ομοιότητες πού λέτε.ϊσως να μην θυμάμαι και το Carnivale καλά.Δέχομαι διάλογο.Πάντως ο management ήταν υπαρκτός και "κάποιος"τον σκότωσε.

4.Περί θεωριών συνομωσίας....Ατλαντίδα δεν παίζει με την καμία,Μην το σκέφτεστε καν.Τώρα ταξίδια στο χρόνο θα προτιμούσα όχι αλλά έτσι όπως πάει δεν το αποκλείω ακόμα.Το ίδιο και πέρι "νεότητας"

5.Το πιο σημανικό δεν άκουσα κανέναν να λέει.Οι αποκαλύψεις ήταν να γίνουν στην παραλία και εκεί πάπαλα.μας λένε ωραία και καλά ο τζακ με τηνα άλλη ότι τα έχουν μιλήσει ,μας πετάει και ο Τζακ ότι "we've got catchin up to do"(που το είχανε και στο τρεϊλερ οι άτιμοι για να μας πορώσουν) ότι δηλαδή θα βγούν στη φόρα πράγματα και μετά ...λαδόκολλα.Μας αφήνουν έτσι.Για να το ξεχάσουμε αυτό βέβαια βοηθάει ο πρυβολισμός του Λοκ....

6.OMFG ...... ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΛΟΚ.....

Αυτά...

Υ.Γ.

Με τη πρώτη ματιά στο σκρίνιο με τον "μαλλιά",που εγώ ακόμα να καταφέρω να το δώ στο επεισόδιο, λέω μωρε΄αυτός θα μπορούσε να είναι ο Kris Kristofferson .Λες¨;;;;; Μπα....

Δημοσ.

Ρε παιδια απορω δηλαδη προς τι το μπερδεμα με τον Τζεικομπ?

Εννοω στη φαση που τον μπερδευετε με τον Λοκ.

Καμια σχεση.Ο Λοκ πηγαινει προς την πορτα και ακουει το help me οποτε γυρναει το κεφαλι προς τα πισω.Στη σκηνη εκεινη ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ βλεπουμε τον Λοκ και τιποτε αλλο.

Τον Τζεικομπ τον βλεπουμε λιγο αργοτερα για κλασματα του δευτερολεπτου και ειναι αυτος που ποσταρε καποιος σε φωτο πριν.

Παντως πρεπει να ειναι πολυ psychic τυπος και ΣΤΑΝΤΑΡ σχετιζεται με τον λογο που απηγαγαν τον Γουωλτ διοτι και οι 2 εχουν κοινα.

Χωρια που η ατακα του Μπεν οτι κανεις δεν παει στον Τζεικομπ μονος αλλα απλα "when he wants you,HE summons you" μου θυμησε πολυ psychic καταστασεις με τηλεκινηση,τηλεπαθεια κλπ.

Μαρεσε τρελα το επεισοδιο,πολυ ομορφο background του νησιου με γεγονοτα απο την αρχη της Νταρμα και αναπαντεχο τελειως τελος.Το καλο που τους θελω ομως ο Λοκ να μη πεθανει..

Δημοσ.

Ωραίο επεισοδιάκι αλλά και ένα επιπλέον ερώτημα στην ήδη μεγάλη στοίβα που έχουμε.

Παρατηρήσατε ότι

Στο δωμάτιο που έγινε ο χαμός το μαγκάλι - sorry αλλά δεν μου έρχεται η σωστή λέξη εννοώ αυτό που πήραν για φως - που άναψε ο ben έπεσε και έσπασε αφού χύθηκε το περιεχόμενο του και λαμπάδιασε το σύμπαν αλλά ο ben το ξανατοποθέτησε στην πόρτα βγαίνοντας. Επίσης η φωτιά εξαφανιζόλ. Άρα mind games and only?!

Άσχετο αλλά μου ήρθε xD!!!!!

Ο John Lock ποτέ δεν πεθαίνει, δεν τον σκιάζει φοβέρα καμιά, μοναχά στον λάκο των dharma ξαποσταίνει και ξανά προς τον Benjamin τραβά xD

• Moderators
Δημοσ.

3.Όσον αφορά τη σχέση ή κλέψιμο απο το Carnivale δεν συμφωνώ.Δεν βρίσκω τις ομοιότητες πού λέτε.ϊσως να μην θυμάμαι και το Carnivale καλά.Δέχομαι διάλογο. (...)

Χωρίς να κάνω διάλογο, γιατί κάποιοι δε το έχουν δει το Carnivale η κλεμμένη ιδέα υπάρχει. Μόνο σου την ανέφερες. Βέβαια αυτό έλειπε να δούμε ακριβώς το σκηνικό του Carnivale.

4.Περί θεωριών συνομωσίας....

Ατλαντίδα δεν παίζει με την καμία,Μην το σκέφτεστε καν.Τώρα ταξίδια στο χρόνο θα προτιμούσα όχι αλλά έτσι όπως πάει δεν το αποκλείω ακόμα.Το ίδιο και πέρι "νεότητας"

Μετά την περσυνή.... πατούσα, σίγουρα έχουν κάποιο σχέδιο για μεγάλο πολιτισμό που κάποτε άκμαζε στο νησί. Στο χθεσινό ακούστηκε κάτι για

υφαίστειο...χμμμ

5.Το πιο σημανικό δεν άκουσα κανέναν να λέει.Οι αποκαλύψεις ήταν να γίνουν στην παραλία και εκεί πάπαλα.μας λένε ωραία και καλά ο τζακ με τηνα άλλη ότι τα έχουν μιλήσει ,μας πετάει και ο Τζακ ότι "we've got catchin up to do"(που το είχανε και στο τρεϊλερ οι άτιμοι για να μας πορώσουν) ότι δηλαδή θα βγούν στη φόρα πράγματα και μετά ...λαδόκολλα.

Η ατάκα του Jack είναι κάτι σαν joke προς τους θεατές.

Από την πρώτη season λέγαμε όλοι τι καλά που θα ήταν να γινόταν ΤΑΚΤΙΚΑ κάτι τέτοιο.

Σε εμένα στη σκηνή αυτή η ένσταση είναι αλλού. O Jack λέει ότι η Juliet του είπε εδώ και λίγες μέρες (2 ? )-από τοτε που έγινε το σκηνικό με τη Sun- για το σχέδιο των Hostiles. Και δεν είπε τίποτα λέει σε κανένα γιατί δεν είχε αποφασίσει τι να κάνει γι'αυτό. Τι λε ρε μεγάλε, σοβαρά; Σαν πολύ στραβά πήρε την υπόθεση leader ο π@π@ρας. Και δηλαδή αν δε σε στριμώχνανε, κατα πότε έλεγες να πάρεις μια απόφαση; Την παραμονή ή ανήμερα της επίθεσης; (Εδώ έπρεπε να πέσει γερό χέρι ξύλο (imho).

Δημοσ.

Δεν το βρηκατε περιεργο που σε προηγουμενο επεισοδιο ο Richard προσελαβε την juliet; Αφου δεν δουλευει για την darma,τι δουλεια εχει στο νησι,και τι την χρειαζεται; Η Darma ειχε σαν στοχο να σωσει τον κοσμο και τετοια,οι "hostiles" τι εκαναν/κανουν στο νησι; Στο προηγουμενο ειχε πει νομιζω ο Richard οτι εχουν σηματνικα πραματα να ασχοληθουν. Αν δεν ειναι darma,γιατι τα κανουν;Ή οι hostiles ειναι πρωην darmites,που συνεχιζουν το εργο της; Γιατι αν ειναι ετσι, πλεον δεν ειναι η darma πισω απο ολα τα περιεργα(κουκουλωμα της συντριβης κοκ).

Δημοσ.

Θέλω και εγώ να προσθέσω τις εξής παρατηρήσεις:

1. Που κολλάει ο σεισμός την πρώτη φορά που επιτέθηκαν οι hostiles στους Dharma? Είναι απλή σύμπτωση;

2. Ο Ben έχει ακόμη μια ομοιότητα με τον Locke: και των δύο η μητέρα λεγόταν Emily.

3. Ο Ben δείχνει να εκπλήσσεται όταν ο Locke του λέει ότι μπορεί να πει στον Richard να τον πάει στον Jacob. Επίσης το χαμένο κασετόφωνο φαίνεται πως δεν είναι κάτι που το είχε προσχεδιάσει ο Ben. Λέτε να χάνει τον έλεγχο των Others σιγά-σιγα;

4. Αν ο Locke σωθεί τελικά, ο Ben θα είναι ότι να'ναι... Θεωρητικά ξέρει τα πάντα για το νησί, οπότε αν θέλει πραγματικά να τον σκοτώσει θα πρέπει να το κάνει σωστά! Και όχι να μας δείξουν πιο μετα π.χ. ότι τον έσωσαν οι θεραπευτικές ιδιότητες του νησιού ή η χαμηλή ένταση στον φράχτη (βλ. Bakunin)... :twisted:

• Members
Δημοσ.

4. Αν ο Locke σωθεί τελικά, ο Ben θα είναι ότι να'ναι... Θεωρητικά ξέρει τα πάντα για το νησί, οπότε αν θέλει πραγματικά να τον σκοτώσει θα πρέπει να το κάνει σωστά! Και όχι να μας δείξουν πιο μετα π.χ. ότι τον έσωσαν οι θεραπευτικές ιδιότητες του νησιού ή η χαμηλή ένταση στον φράχτη (βλ. Bakunin)... :twisted:

Πάντως ειδικά με τον Λοκ, για κάποιο λόγο οι θεραπευτικές ιδιότητες του νησιού φαίνεται να λειτουργούν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Αν θυμάμαι καλά, 1-2 επεισόδια νωρίτερα, τον είχε δαγκώσει ο πατέρας του και αργότερα τον έδειξε να ξετιλύγει τον επίδεσμό του και το χέρι του να μην έχει κανένα σημάδι.

Τώρα βέβαια μια φορά την είδα τη σκηνή, δεν παίρνω κι όρκο, αλλά αυτή την εντύπωση μου άφησε.

Δημοσ.

Πάντως κάτι πρέπει να παίζει με τους νεκρούς γονείς. Ο Μπέν έβλεπε την μάνα του, ο Τζάκ τον πατέρα του, περιμένω τώρα να ξαναδεί και ο Λοκ τον πατέρα του.

Δημοσ.

Πάντως κάτι πρέπει να παίζει με τους νεκρούς γονείς. Ο Μπέν έβλεπε την μάνα του, ο Τζάκ τον πατέρα του, περιμένω τώρα να ξαναδεί και ο Λοκ τον πατέρα του.

α. δεν πεθανε ο πατερας του λοκ

β. του τον εφεραν οι others πακετο, δεν το θυμασαι; :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...