Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 3 Topic

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
όπως επίσης και http://www.epguides.com που δανείζεται τα δεδομένα του από το http://www.tv.com και απλά τα δίνει σε πιο light μορφή, χωρίς βαριά γραφικά...

:)

Λεω και γω...Καθε φορα που μπαινω στο tv.com o browser αγκομαχα.:mrgreen:

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολλές εκπλήξεις είχαμε αλλά τι στην ευχή γίνεται ρε παιδιά; Μήπως η σειρά έχει ξεφύγει τελείως; Αντε να δούμε που θα το πάνε απο δω... Και μου φαίνεται απίστευτο ο .... (ξερετε ποιος) να.... (ξέρετε τι)! :)

Δημοσ.

Κυριοι...τα ρεστα μου.Το επεισοδιο σημερα εκατσε Heroes,Prison Break κτλ στο θρανιο και τους διδαξε τι θα πει τηλεοπτικη σειρα....

Δημοσ.

ένα από τα καλύτερα what the f*ck επεισόδια (i.e. πάρτα μ@λάκα που θές και απαντήσεις..............)

Δημοσ.

Ρε παιδες εγω ενα (κυριως) δεν καταλαβα...

ο Μr.Mittelos, πως τα καταφερε και 30 χρονια τωρα δεν εχει γερασει μια; Και τι ρουχα φορουσε στο flashback, πειρατικα;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Solmyr έχεις καταλάβει τα υπόλοιπα;! Λέγε βρε! :mrgreen:

Είναι σαν το ανεκδοτάκι που λέει:

Δίνει προφορικές εξετάσεις ένα φοιτητής ιατρικής (αδιάβαστος). Οπότε ο εξεταστής που τον έχει καταλάβει τον ρωτάει:

-Για πες μου, ποιο είναι το φάρμακο για τον καρκίνο;

-Αχ, εδώ το είχα μωρέ, μισό λεπτό να το θυμηθώ, το ήξερα...ε...ε, πωςτολένε, το ξέχασα ρε να πάρει...

-Φτου να πάρει η ευχή. Ένας το ήξερε και το ξέχασε!

• Moderators
Δημοσ.

Θα ήθελα και εγώ να πω ότι μου άρεσε το επεισόδιο.

Αν το αφηγηθεί κανείς σε κάποιον άλλον, είναι σίγουρο για μένα ότι η πρώτη εντύπωση είναι πως το επεισόδιο ήταν απίστευτό.

Αλλά όταν το βλέπεις άλλα πράγματα έρχονται στο νου. Εγώ λοιπόν βρήκα το μεγαλείο της μετριότητας και της προχειρότητας. Απαντήσεις και δικαιολογίες έδιναν και έπαιρναν αλλά ήταν τόσο "περιπαιχτικές", τόσο κακές που δε σου έδιναν περιθώριο να πεις "α μάλιστα αυτό συνέβαινε (τι έξυπνοι που είναι οι σεναριογράφοι)", αλλά περισσότερο "τι λενε αυτοί εδώ, ρε; (για τι σόι χάνους μας πέρασαν; )'

Btw... το νέο μυστήριο (το πιο *σοβαρό*) που εισήγαγαν στη σειρά είχε από την αρχή μια υποψία ξεδιάντροπης κλoπής (και όχι δανεισμού) από Carnivale. Όποιος το έχει δει καταλαβαίνει. Κρίμα... κρίμα...

Το άλλο με το

ελιξήριο της νιότης... ασχολίαστο.

Το επεισόδιο εκανε ωραίο φινάλε ωστόσο. Και

ο Locke που .... είναι ξαφνικά σε όλο το επεισόδιο ο μόνος λογικός και ο πιο επιβλητικός άνθρωπος.

Δημοσ.

a re praetorian, eytyxos pou ta eipes esy protos ;)

Peri carnivale, exei arxisei kai paraklebei to carnivale. Prospathei na dhmiourghsei idio mysthrio.

Thes management??? Thes man behind the curtain??? Invisible??? Na theoreitai oti o ben einai gios tou management kai na episkepetete to troxospito kai na kouniete olo to spith.......To oti o management htan aylos kai den tou milouse oute ton ebelepe pote kaneis??

Peri tou epeisodiou, kalo, alla pali ekei pou phgene na sou pei kati to paratouse sth mesh. Arxise o locke na rotaei ton ben, pano pou pernei fora, epikentronontai ston jacob kai ta rixnoun se autona gia na dosei apanthseis, kati pou fysika den ginetai, apla periplekei pio poly ta pragmata.

Kati allo pou den polykatalaba, o ben genithike sto nhsi telika?? Kai an nai, pos brethikan ekei?? diakopes htan, dhladh to nhsi to ebrhskes eukola paliotera?? Kai yparxan dromoi...ktlp htan san kanonikh polh.

To excuse tou mikahl, poly arpaxth, den htan leei se lethal epipedo o fraxths, etsi apla kai katharisame.

O richard htane sto flashback tou mikrou ben, sthn idia hlika pou einai kai tora!! Opote epibebaionete oti kati pezei me ton xrono sto nhsi.

Mallon tha to ksanado me ypotitlous, to da xoris kai ligo sta petaxta. Pantos mou aresan oi skhnes apo palia me tous dharma people kai to story tou ben. Genikos kalo epeisodio, alla tha mporouse na htan poly parapano

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδιά, είχα σκοπό να δω το Carnivale και συνεχώς το αναβάλλω. Μήπως να το δω όπως είμαι προτού δω ΚΑΝΕΝΑ άλλο επεισόδιο lost; Μήπως ήδη έχω spoiler και την έχω κάνει τη χαζομάρα μου που δεν το είδα τόσον καιρό; Απαντήστε διακριτικά (χωρίς πολλές εξηγήσεις γιατί μπορεί να καταλάβω).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...