Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 3 Topic

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σιγα το spoiler:P

Γιαπωνεζικα ειναι αυτο, το ελεγε και ο τυπας στο βιντεο της Dharma.

To namaste δεν ειναι Ιαπωνικα, αλλα Ινδικα.

Ειναι χαιρετισμος. Κατι σαν το "χαιρετε" το δικο μας.

Και βεβαια πιστευω οτι ειναι ολοφανερο οτι ο ben και τα σκουλικια του ειναι απογονοι των επιστημονων της dharma

Οψωμεθα

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η κοπέλα που έπεσε απο το αεροπλάνο, μήπως ήρθε στο νησί για να πάρει τις έγκυες? Και, τι ξέρει ο Τζάκ και η Τζούλι για αυτή? Δείχνουν να ξέρουν απο πριν οτι θα έρθει

Δεν προσέχεις από ότι φαίνεται....Η Ναόμι,αυτή η εξ'ουρανού ήταν σε εταιρία που έχει μισθωθεί από την Πένι για να βρούν τον μπράδερ-Ντέσμοντ.Το λέει και η ίδια.

Αυτό με το υποβρύχιο νησί ήθελα να ήξερα που το σκέφτηκες ή διάβασες...!!!!

Δεν τίθεται θέμα για τέτοια εξήγηση.

Νομίζω έχουν πει και οι παραγωγοι ,περά από το ότι έχουν πει για πολλά σενάρια που κυκλοφορούν ότι δεν έχουν ίχνος αλήθειας, ότι δεν θα είναι κάποια τρελή sci-fi εξήγηση.

Δημοσ.

Δεν το διαβασα αλλα μου φαινεται καλη εξηγηση.

Ετσι δικαιολογουμε και την υπαρξη του Black Rock στην μεση της ζουγκλας, και την απουσια του ελικοπτερου με την τυπισσα, και το γεγονος οτι ειπε οτι ειχαν συντεταγμενες στην μεση του ωκεανου!

Δημοσ.

Δεν προσέχεις από ότι φαίνεται....Η Ναόμι,αυτή η εξ'ουρανού ήταν σε εταιρία που έχει μισθωθεί από την Πένι για να βρούν τον μπράδερ-Ντέσμοντ.Το λέει και η ίδια.

Ο theoritikos μάλλον εννοούσε πως την έχουν βάλει οι others να τα πει αυτά αλλά μου φαίνεται τραβηγμένο.

Πάντως μου τη σπάει πολύ που οι others γνωρίζουν τα πάντα για όλους. Πολύ δύσκολο να φτιάξει κάποιος ένα φάκελο με τη ζωή κάποιου άλλου από το τίποτα όποιες και να είναι οι πηγές του.

Μου άρεσε αρκετά το επεισόδιο. Ελπίζω να εξηγήσουν που βρίσκεται αυτό το νησί πριν τέλος αυτού του κύκλου. Δεν ακούγεται πολύ άσχημη η θεωρία του ότι βρίσκεται κάτω από το νερό αλλά μου φαίνεται πως θα έχει πολλές τρύπες που πρέπει να καλύψουν. Αν είναι έτσι πάντως θα έχουμε επανεμφάνιση Michael και του γιου του(νεκρού η ζωντανού) κάποια στιγμή

Δημοσ.

Παιδια βλεπω το lost και εχω φτασει στα μεσα του τριτου κυκλου

Ειναι πολυ ενδιαφερον σαν σειρα, δεν βαριεσαι και εχει σασπενς αλλα το σπαστικο ειναι μερικα σημεια πχ με τον καπνο , με τις αρκουδες κτλ που οχι μονο εξηγηση δεν εχουν αλλα ειναι ξεκαρφωτα για να δινουν ενταση και μυστηριο ισως .

Επισης σπαστικο το οτι κανουν την τριχα τριχια για να τραβηξει το επεισοδιο

δηλ. φταρνηστικε ο Τζακ μισο επεισοδιο εχει δυσκιλιοτητα ο χ αλλο μισο επεισοδιο , ειχε μια γκομενα ο ψ αλλο επεισοδιο (και ειχαν και καμποσες lol)

Κατα τα αλλα εχει σασπενς αλλα αυτες οι αναδρομες πολλες φορες δεν εχουν να μας πουν τιποτα σπουδαιο

Δημοσ.

πολύ ωραίο το 19 πράγματι φέρνει τα πράγματα σε μια σειρά!

Ο theoritikos μάλλον εννοούσε πως την έχουν βάλει οι others να τα πει αυτά αλλά μου φαίνεται τραβηγμένο.

Πάντως μου τη σπάει πολύ που οι others γνωρίζουν τα πάντα για όλους. Πολύ δύσκολο να φτιάξει κάποιος ένα φάκελο με τη ζωή κάποιου άλλου από το τίποτα όποιες και να είναι οι πηγές του.

Μου άρεσε αρκετά το επεισόδιο. Ελπίζω να εξηγήσουν που βρίσκεται αυτό το νησί πριν τέλος αυτού του κύκλου. Δεν ακούγεται πολύ άσχημη η θεωρία του ότι βρίσκεται κάτω από το νερό αλλά μου φαίνεται πως θα έχει πολλές τρύπες που πρέπει να καλύψουν. Αν είναι έτσι πάντως θα έχουμε επανεμφάνιση Michael και του γιου του(νεκρού η ζωντανού) κάποια στιγμή

Δεν είναι δυνατόν να ξέρουν τόσες λεπτομέρειες με συμβατικούς τρόπους και με φακέλους, κάτι άλλο παίζει. πχ δεν μπορεί να πετάει ο ben την ατάκα στον locke, don't tell me what i can't do! κάποιος αλλιώς έχει τέτοια γνώση.

Θα συμφωνήσω πως ο jack και η juliette έχουν σχέδιο εναντίον των others και παίζει η naomi να είναι άλλο ένα decoy...

επίσης μια παρατήρηση, έτσι όπως το πάει η kate θα έχουμε και άλλη έγκυο στο νησί :mrgreen:

η ουσία όμως παραμένει ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά ;)

Δημοσ.

Παιδιά μετά από το 19

έχω χάσει λίγο την μπάλα με το που μπορεί να βρίσκονται οι losties τόσο όσον αφορά το χώρο όσο και τον χρόνο.

Η τύπισα με το ελικόπτερο δε νομίζω ότι έχει να κάνει με τους others.

Άλλωστε και ο Desmond κατά λάθος δεν βρέθηκε εκεί?

Είμαι περίεργος να δω τι ετοιμάζει ο Λοκ και τι σχέδια έχει στο μυαλό του.

Πάντως η παρουσία της Ρουσώ με τα εκρηκτικά, την οποία δεν θεωρώ καθόλου τυχαία, δείχνει ότι θα έχουμε πόλεμο σε λίγο.

Κατά τα άλλα το επεισόδιο μου άρεσε και με προβλημάτισε αρκετά για το τι στα κομμάτια συμβαίνει τελικά.

Δημοσ.

Είπε ένας φίλος παραπάνω για την περίπτωση να είναι όλα υπόγεια της θάλασσας και μου άρεσε πάρα πολύ. Εξηγεί πολύ καλά και το "αόρατο" του νησιού και το καράβι όπως επισήμανε κάποιος παραπάνω.

Βάζοντας ένα λιθαράκι στην παραπάνω θεωρία και σκεπτόμενος το υπόλειμα αγάλματος στην παραλία σε κάποιο επεισόδειο στον 2ο κύκλο...

ποιο νησί είχε τέτοια παλία ιστορία και .. χάθηκε;

σωστά.. η Ατλαντίδα!

Λέτε;

Δημοσ.

Είπε ένας φίλος παραπάνω για την περίπτωση να είναι όλα υπόγεια της θάλασσας και μου άρεσε πάρα πολύ. Εξηγεί πολύ καλά και το "αόρατο" του νησιού και το καράβι όπως επισήμανε κάποιος παραπάνω.

Βάζοντας ένα λιθαράκι στην παραπάνω θεωρία και σκεπτόμενος το υπόλειμα αγάλματος στην παραλία σε κάποιο επεισόδειο στον 2ο κύκλο...

ποιο νησί είχε τέτοια παλία ιστορία και .. χάθηκε;

σωστά.. η Ατλαντίδα!

Λέτε;

Πολυ καλη αυτη η θεωρια...

Δημοσ.

+1 για Ατλαντιδα

Κολλανε πολλα πραγματα ωραια με αυτη την θεωρια που ειπα, αλλα απο την αλλη λοιπουν πολλα κομματια απο το παζλ. πχ. Πως γινεται και υπαρχει ηλιος και καιρικα φαινομενα αν το νησι ειναι υπογειο; Και επισης δεν μιλαμε για ενα νησι, αλλα για τουλαχιστον 2.

Περιμενω το επομενο επεισοδιο για να δω αν θα διαψευστουμε ή θα γεμισουν τα κομματια που λειπουν.

• Moderators
Δημοσ.
Πολυ καλη αυτη η θεωρια...

Μα η άλλη είπε ότι

ερχόταν με ελικόπτερο και καθάρισαν τα σύνεφα και είδε το νησί...

!!!

Δημοσ.

Το σκεφτηκα αυτο και μου φαινεται ψεμα της τυπισσας, ή δεν θυμαται καλα. Δεν μπορει μεσα στο βραδυ να ειδε το νησι.

Δημοσ.

Καποια Ηλεκτρομαγνητικη φυσαλιδα, προστατευει το νησι απο το νερο τριγυρω;;; και ο Michael εφτασε μεχρι ενα σημειο και μετα πηρε αυτο που του αξιζε;

Πνιγμο εννοω :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...