Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 3 Topic

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παντως δεν ισχυει αυτο που ειπατε για

επιστροφη Παολο και Νικη.Ειναι οριστικα DEAD

Δημοσ.

Ευτυχως που δεν ισχυει....

Το με χαλασε πηγαινε στο οτι εμαθα ενα spoiler που θα ηθελα να το δω οταν παιχτει το επεισοδιο... Αλλα απο οτι φαινεται δεν ισχυει...

Δημοσ.
Παντως δεν ισχυει αυτο που ειπατε για

επιστροφη Παολο και Νικη.Ειναι οριστικα DEAD

Αυτό λέγαμε και

για τον Μπακούνιν, αλλά... επτάψυχος μας βγήκε.

Και μην ξεχνάμε και την ατάκα του Lock "Τίποτα δεν μένει κρυφό σε αυτό το νησί". :-D

Δημοσ.

Αρκετα καλο επεισόδιο.δεν έχει τρομερές εξελίξεις αλλά μου άρεσε πιο πολύ γιατί βάζει όλατ τα πραγμάτα σε μια ευθεία για το φινάλε της σεζόν.

Βέβαια με μπέρδεξε ακόμ απιο πολύ για το τι στο διαόλο συμβαίνει πια....

Καποιες αποριες τώρα....

Tι εννοεί ο Τζακ και η Τζουλιέτ ότι πρέπει να πουν στην Kate;

Επίσης και ο πατέρας του Λοκ λέει την ίδια ιστορία για το αεροπλάνο.

Η Γαλλίδα για ποιο λόγο μας την δείχνουν να παίρνει το δυναμίτη.Θα έχουμε ''βεγγαλικά'' προσεχώς.

Υ.Γ. Δείτε το τραίλερ του επόμενου, έχει ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Νομιζω οτι θα της πουν οτι ειναι εγκυος(προσωπικη αποψη)Οταν εστειλε η jouliet μνμ στον μπεν ειπε οτι θα ερευνησει την κειτ

Δημοσ.

Μήπως ότι η Juliet είναι διπλός κατάσκοπος;

Ότι και να πρέπει να τους πουν πάντως, το σημαντικό είναι πως μετά από αυτό το γεγονός θα αναγκαστούν είτε να επικοινωνήσουν, είτε να το διαλύσουν το παρεάκι! Και μην ξεχνάμε ότι επιστρέφει και ο Sawyer με ακόμη περισσότερες πληροφορίες... :twisted:

Πάντως ο Locke φαίνεται μεγάλο θύμα. Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ πιθανό να ήταν στημένο από τον Ben και να πάρει τον φάκελο, αλλά και να ανακαλύψει το μαγνητοφωνάκι...

Δημοσ.

Λοιπον ειδα και εγω το επεισοδιο, αψογο, και εχω να κανω αρκετες παρατηρησεις...

1) Μας ειπαν ξεκαθαρα οτι δεν ειναι νεκροι. To Λεει και η Naomi. Ο Cooper νομιζε οτι πεθανε λογω του τροπου που εγινε η απαγωγη του.

2) Θεωρω οτι ο Jack και η Juliet εχουν σχεδιο εναντιον του Ben και υπερ των Losties. Αυτο το σχεδιο ειναι που δε μπορουσαν να πουν ακομα στην Kate. Και επειδη η Juliet θελει να μην υποψιασει τον Ben, κανει αυτα που της λεει. Ωστοσο, ο Locke την εκανε τη βλακεια του δινοντας στoν James το μαγνητοφωνο γιατι τωρα τα πραγματα θα γινουν ανω κατω και ισως το σχεδιο Jack Και Juliet Να μην εφαρμοστει τελικα.

3) Οι Others εχουν τοσο μεγαλο κυκλωμα που εφεραν τον Cooper στο νησι απο τον Real World.

4) Η Naomi ψαχνει τον Des.

5) Το κουτι ειναι μεταφορα. Ουτε ο Λοκ εφερε τον πατερα του με καποιο μαγικο τροπο. Oι Others τα εκαναν ολα.

6) Φαινεται οτι περα απο τα προβληματα γονιμοτητας, οι Others ειναι στο νησι για πολυ σημαντικοτερα πραγματα. Φανταστειτε τι θα ειναι αυτα...

Δημοσ.

Μήπως ότι η Juliet είναι διπλός κατάσκοπος;

Ότι και να πρέπει να τους πουν πάντως, το σημαντικό είναι πως μετά από αυτό το γεγονός θα αναγκαστούν είτε να επικοινωνήσουν, είτε να το διαλύσουν το παρεάκι! Και μην ξεχνάμε ότι επιστρέφει και ο Sawyer με ακόμη περισσότερες πληροφορίες... :twisted:

Πάντως ο Locke φαίνεται μεγάλο θύμα. Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ πιθανό να ήταν στημένο από τον Ben και να πάρει τον φάκελο, αλλά και να ανακαλύψει το μαγνητοφωνάκι...

Όσον αφορά αυτό που λες

Πως να της πουν ότι η Τζούλιιετ είναι διπλός κατάσκοπος;Αυτό σημαίνει ότι έχει ήδη πει στον Τζακ ότι την έστειλε εκεί ο Μπεν.Αυτό το ξέρουμε εμείς σαν θεατές και πλέον ο Σώγιερ που γυρνάει στην παραλία με το κασετοφωνάκι στο επόμενο επεισόδιο.Εσύ λες δηλαδή η Τζούλιετ να δουλεύει και τους "άλλους" σε συνεργασία με το Τζακ; Δεν νομίζω

Δημοσ.

Λοιπον τα δικα μου συμπερασματα/υποθεσεις απο το επεισοδιο:

1.Δεν ειναι νεκροι αλλα εχουν κατα καποιο τροπο πεσει σε ενα νησι κατω απο το νερο. Γι αυτο χρειαζονται και το υποβρυχιο για να φυγουν απο εκει. Το αεροπλανο με το που χτυπησε τον πυθμενα του ωκεανου μπηκε στον ουρανο του νησιου. Κουλο ακουγεται, αλλα κατα εκει το πανε νομιζω, underworld φαση. Πιστευω δεν βρεθηκε και ηταν cover up της εταιρειας.

2.Η Τζουλιετ ειναι ή διπλος κατασκοπος ή εχει πει στον Τζακ πολλες αληθειες για το νησι.

3.Η Πηνελοπη γνωριζει μαλλον για την υπαρξη αυτου του εναλακτικου κοσμου και προσπαθει να βρει την καταλληλη στιγμη που θα μπορεσει να υπαρξει προσβαση σε αυτον απο καποιο σημειο του πλανητη (σιγουρα παιζουν μαγνητικα πεδια εδω).

Δημοσ.
Λοιπον τα δικα μου συμπερασματα/υποθεσεις απο το επεισοδιο:

1.Δεν ειναι νεκροι αλλα εχουν κατα καποιο τροπο πεσει σε ενα νησι κατω απο το νερο. Γι αυτο χρειαζονται και το υποβρυχιο για να φυγουν απο εκει. Το αεροπλανο με το που χτυπησε τον πυθμενα του ωκεανου μπηκε στον ουρανο του νησιου. Κουλο ακουγεται, αλλα κατα εκει το πανε νομιζω, underworld φαση. Πιστευω δεν βρεθηκε και ηταν cover up της εταιρειας.

2.Η Τζουλιετ ειναι ή διπλος κατασκοπος ή εχει πει στον Τζακ πολλες αληθειες για το νησι.

3.Η Πηνελοπη γνωριζει μαλλον για την υπαρξη αυτου του εναλακτικου κοσμου και προσπαθει να βρει την καταλληλη στιγμη που θα μπορεσει να υπαρξει προσβαση σε αυτον απο καποιο σημειο του πλανητη (σιγουρα παιζουν μαγνητικα πεδια εδω).

koufia gi as poume?o liakopoulos tha trelathei apo ti xara tou!

den einai kako....den einai kako...

Δημοσ.

Η κοπέλα που έπεσε απο το αεροπλάνο, μήπως ήρθε στο νησί για να πάρει τις έγκυες? Και, τι ξέρει ο Τζάκ και η Τζούλι για αυτή? Δείχνουν να ξέρουν απο πριν οτι θα έρθει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...