Sellers Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Λέτε να παίζει τίποτε με χωροχρόνους και τέτοια??? Ότι και καλά στο νησί ο χρόνος κυλάει πολύ πιο γρήγορα και έτσι? Δηλαδή μπορεί για αυτούς ο να περάσαν 90 μέρες αλλά για τους άλλους έξω στον κόσμο να πέρασαν πολλά χρόνια και όταν η πε0ίεργη τύπισσα τους είπε ότι βρήκαν τα πτώματα τους να έλεγε την αλήθεια και να εννούσε ότι θα πεθάνουν και χρόνια αργότερα θα τους βρούν... ... .. .. .. .. .Τι μαλακίες γράφω βραδιατικά???
thief7710 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 ΠΟλυ σωστος.Κατσε και απολαυσε και μην προσπαθεις να το παιξεις σεναριογραφος.. Δεν το παιζω σεναριογραφος.Μαρεσει απλα να ζοριζω το μυαλο μου.Δοκιμασε το καμια φορα.Εχει πλακα.
Lighter122 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δεν το παιζω σεναριογραφος.Μαρεσει απλα να ζοριζω το μυαλο μου.Δοκιμασε το καμια φορα.Εχει πλακα. http://mystikes.selid.es/
thief7710 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 http://mystikes.selid.es/ lol ευχαριστω...βρηκα τι θα κανω σημερα..
stefanos_79 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δεν το παιζω σεναριογραφος.Μαρεσει απλα να ζοριζω το μυαλο μου.Δοκιμασε το καμια φορα.Εχει πλακα.Ενταξει μωρε μην το παιρνεις προσωπικα.. κουβεντουλα κανουμε.Ολοι μας λιγο πολυ το εχουμε κανει ειτε σε σειρες ειτε σε ταινιες
algait Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Sellers και εγώ προς στιγμήν αυτό σκέφτηκα!!!! Πάντως μου την έσπασε που άρχισαν να ανασταίνουν και νεκρούς. Αφού ο ρώσος έβγαζε αίματα και αφρούς από το στόμα. Δηλαδή τι μπορεί να έπαθε και να επέζησε? Πάντως κάτι δεν μου κολάει και με την περίπτωση του Desmond. Τα προηγούμενα οράματα που έβλεπε αφορούσαν περιστατικά που επρόκειτο να συμβούν και ο ίδιος τα προλάβαινε. Στο τελευταίο όμως βλέπει το όραμα και ξεκινά ο ίδιος να το πραγματοποιήσει. Μου φαίνεται κάπως αυτό το πράγμα.
stefanos_79 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Ενταξει το εχουν οι σειρες που κρατανε πολυ και προκειται να κρατησουν.Λιγο υπερβολη λιγο τραβηγμενα πραγματα κτλ κτλ
sheik Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Sellers οτι παιζει χωροχρονικη ανωμαλια πιστευω ειναι σιγουρο.Εχουν δωθει παμπολλα hints για αυτο.Τωρα αν συμβαινει αυτο που λες εσυ λιγο δυσκολο.Το πιο πιθανο προς το παρον ειναι απλα οι Others μεσω της Mittelos και των διασυνδεσεων τους στον εξω κοσμο,να σκηνοθετησαν fake ατυχημα οτι και καλα τους βρηκανε,απλα για να μην συνεχισουν να τους ψαχνουν.
Lodar Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Sellers οτι παιζει χωροχρονικη ανωμαλια πιστευω ειναι σιγουρο.Εχουν δωθει παμπολλα hints για αυτο.Τωρα αν συμβαινει αυτο που λες εσυ λιγο δυσκολο.Το πιο πιθανο προς το παρον ειναι απλα οι Others μεσω της Mittelos και των διασυνδεσεων τους στον εξω κοσμο,να σκηνοθετησαν fake ατυχημα οτι και καλα τους βρηκανε,απλα για να μην συνεχισουν να τους ψαχνουν. Γιατί η Mittelos να μπει στη διαδικασία να περιμένει πότε θα πέσει ένα αεροπλάνο στο νησί να το σκηνοθετήσει κτλ; Για σκεφτείτε πρέπει να βρει ένα ίδιο αεροπλάνο (να κατασκευάσει σειριακούς αριθμούς, γιατί και από το τραπεζάκι του καθίσματος βρίσκουν σε πιο αεροπλάνο ανήκει, κτλ) συν καμιά διακοσαριά πτώματα για να το γεμίσει; Συνομωσία δεν παίζει. Χωροχρονική ανωμαλία είναι πιο πιθανόν ειδικά αν δεχτούμε τη θεωρία με το παράλληλο σύμπαν και το νησί να είναι η πύλη ανάμεσα στα δύο. Παρόλα αυτά εγώ θα προτιμούσα μια πιο γήινη εξήγηση.
Solmyr Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Εγω απο την αλλη θα προτιμουσα μια λιγοτερη γηινη ωστε να ενταχτει στο ολο πλαισιο ο μαυρος καπνος και αλλα περιεργα...
rubik Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν να τελειώσει η σειρά, ενημερώνω ότι παράλληλα με την σειρά έχει στηθεί από τους δημιουργούς της και ένα παιχνίδι τύπου alternate reality game (ARG), ονόματι The Lost Experience, το οποίο "πατάει" πάνω στην κανονική υπόθεση της σειράς και στο οποίο ουσιαστικά ο παίχτης ψάχνει στο internet ανάμεσα σε σελίδες που έχουν στηθεί γι'αυτό τον σκοπό να βρει πληροφορίες και να λύσει κάποιους γρίφους ώστε να αποκαλύψει μια ιστορία που έχει να κάνει ως επί των πλήστων με την DHARMA αλλά και με κάποια άτομα και γεγονότα που έχουν σχέση με την όλη υπόθεση του LOST. Στην σελίδα http://www.lostpedia.com/wiki/Main_Page υπάρχουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την σειρά αλλά και για το παιχνίδι, αλλά όποιος θέλει να την επισκεφθεί πρέπει να προσέχει τι θα διαβάσει, γιατί επειδή προφανώς το παιχνίδι έχει προχωρήσει αρκετά, υπάρχουν πολλά spoilers, τα οποία ναι μεν δεν αναφέρονται σε λεπτομέρειες γιατί το παιχνίδι έχει λίγη σχέση με τα γεγονότα στο νησί, αποκαλύπτουν δε την γενική υπόθεση του LOST, την έννοια των αριθμών, τον λόγω ύπαρξης της DHARMA κλπ. Όποιος ενδιαφέρεται....... P.S. Ζητώ συγνώμη αν το θέμα έχει ξανασηζητηθεί, αλλά το topic είναι πολύ μεγάλο για να το διαβάσω ολόκληρο.
sheik Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 rubik το Lost Experience Game εχει τελειωσει εδω και πολυ καιρο,αν και κατι ακουγεται πως μπορει να συνεχιστει καποια στιγμη.
rubik Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Έχει τελειώσει ε; Δεν το ξέρω το παιχνίδι, μόνο ότι διάβασα από το link. Δεν είναι λίγο βλακεία που το βάλανε μαζί με την σειρά; Χαλάνε το μυστήριο. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να το ξεκινήσουν με το που τελεώσει η σειρά.
anthony_88 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Παιδια μια παρακληση!!! Οταν βαζετε spoiler Που αφορα επομενο επεισοδιο, μην το βαζετε απλως σαν spoiler. Γραψτε ενα next episode spoiler πχ και βαλτε το μετα. Γιατι διαβασα οτι στο επομενο επεισοδιο σκανε μυτη αυτοι που τους εχουν θαψει και με χαλασε...
Sellers Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Παιδια μια παρακληση!!!Οταν βαζετε spoiler Που αφορα επομενο επεισοδιο, μην το βαζετε απλως σαν spoiler. Γραψτε ενα next episode spoiler πχ και βαλτε το μετα. Γιατι διαβασα οτι στο επομενο επεισοδιο σκανε μυτη αυτοι που τους εχουν θαψει και με χαλασε... ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ... ... ... ... Εμένα πάντως με άρεσε πολύ... Άντε να δούμε τι θα δούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.