thief7710 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Επειδη ηταν ασφαλισμενα? Δεν ξερω man.edit:Μου ηρθε μια ιδεα που μου ακουγετε ψιλολογικη.Αν η κυηση εχει ξεκινησει εκτος του νησιου δεν μπορει να αλλαξει ο ρυθμος αναπτυξης του εμβρυου απο κανονικος σε γρηγορο.Ενω αν η κυηση ξεκιναει στο νησι διατηρει σταθερο τον γρηγορο ρυθμο αναπτυξης.
fanpan Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Παιδιά μία ερώτηση ψιλοάσχετη.Η τρίτη σεζόν μέχρι ποιό επεισόδιο υπάρχει?Πρόσφατα προμηθεύτηκα μέχρι το 6.Το επεισόδιο με την αρκού δα μεγάλη πατάτα.Επαθα πλάκα με το τελευταίο της 2ης σεζόν.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Παιδιά μία ερώτηση ψιλοάσχετη.Η τρίτη σεζόν μέχρι ποιό επεισόδιο υπάρχει?Πρόσφατα προμηθεύτηκα μέχρι το 6.Το επεισόδιο με την αρκού δα μεγάλη πατάτα.Επαθα πλάκα με το τελευταίο της 2ης σεζόν. Tην επόμενη Τετάρτη θα μεταδοθεί από το ABC το 19ο επεισόδιο του 3ου κύκλου.
DimitRi_Del Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Apo ta xeirotera episodeia ever. O Lock pou exei xathei? Theloume pisw ton Lock!!! Sto epomeno episodeio tha skasoun miti kai oi 2 pou tous exoune thapsei lol
Lighter122 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Λοιπον εχω μια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει με το σκηνικο που εχει αποκαλυφθει στα τελευταια επεισοδια και μπηκα να την μοιραστω πρωτα μαζι σας πριν την βγαλω σε ξενα φορουμ. Βλεπουμε οτι μαλλον ο χρονος στο νησι περναει πιο γρηγορα απο οτι στον εξω κοσμο.Αν λαβουμε υποψην αυτο που ειπε η Τζουλιετ οτι ολες οι γυναικες που ηταν εγκυες πεθαναν στο μεσο του 2ου τριμηνου της εγκυμοσυνης.δηλαδη μιλαμε για 4μιση μηνες δηλαδη για το 1/2 περιπου της κανονικης διαρκειας μιας εγκυμοσυνης.Η θεωρια μου ειναι οτι ισως λογο της πιο γρηγορης ροης του χρονου στο νησι τα εμβρυα μεγαλωνουν υπερβολικα γρηγορα και ετσι τα σωματα των μαναδων τους δεν αντεχουν και πεθαινουν.Θα μου πειτε γιατι δεν αποβαλλουν?Ναι καλη ερωτηση... Και με βαση την θεωρια που μολις σας ειπα υποθετω οτι ο χρονος στο νησι ειναι 2 φορες ο χρονος στον εξω κοσμο και για αυτο η αναπτυξη των εμβρυων κραταει το 1/2 των 9+ μηνων.Οποτε και το τραυμα της γκομενας απο το ελικοπτερο(?) που ειπε ο αλλος οτι θα ειναι οκ σε 1-1,5 μερα ειναι στην ουσια 2-3 μερες. τι νομιζετε? 2 kena... 1) ta mwra den megalwnoun se diplasio megethos gia na enoxlisoun tin mana, apla megalwnoun pio grigora 2) estw oti o xronos sto nisi kulaei diaforetika...giati na fainetai i epiroh tou xronou panw sta mwra se sxesi me tous upoloipous? oloi ekei (gennimenoi kai agennitoi) einai sto idio "timeline" telos enas trupimenos pneumonas den nomizw na thelei mono 2-3 meres gia na epoulwthei...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Ena pragma mono opos eipe kai o xontros...WHAT???
Solmyr Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Συμφωνα με τα κενα του Lighter122: 1) Δεν χρειαζεται τα μωρα να γινονται διπλασια στο μεγεθος, οποιαδηποτε αντικανονικη κυηση δημιουργει προβληματα στην μανα. 2) Αυτο που λες δεν πολυστεκει επειδη η μανα δεν αλλαζει μεγεθος, απλα γερναει. Οσο για τον πνευμονα, επειδη το εχω παθει, 3 μερες θελει να επουλωθει η εξωτερικη πληγη στο σωμακαι να μην βγανει αερας εξω, η εσωτερικη τωρα πληγη θελει περισσοτερο.
thief7710 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Πιστευω οτι ο Solmyr με καλυψε.Man ουτε να σε ειχα πληρωσει...
Solmyr Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Εχει PM με τον αριθμο του τραπεζικου μου λογαριασμου
Lighter122 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Συμφωνα με τα κενα του Lighter122: 1) Δεν χρειαζεται τα μωρα να γινονται διπλασια στο μεγεθος, οποιαδηποτε αντικανονικη κυηση δημιουργει προβληματα στην μανα. 2) Αυτο που λες δεν πολυστεκει επειδη η μανα δεν αλλαζει μεγεθος, απλα γερναει. Οσο για τον πνευμονα, επειδη το εχω παθει, 3 μερες θελει να επουλωθει η εξωτερικη πληγη στο σωμακαι να μην βγανει αερας εξω, η εσωτερικη τωρα πληγη θελει περισσοτερο. Mallon den katalaves ti thelw na pw... estw oti i kuisi mporei na dimiourgisei provlima stin mana gia ton logo pou lete... estw pali oti o xronos sto nisi kulaei 2 fores pio grigora ap'oti ston allo kosmo... giati to mwro mesa stin mitra na megalwnei me 2plasio ruthmo tou kanonikou? auto tha ginotan mono se sxesi me kapoion paratiriti eksw apo to nisi opou gia auton o xronos tha kulage kanonika(px t) kai gia to mwro tha kulage 2t... gia tin mana kai to mwro o xronos paramenei statheros, zoune ston idio xrono gernane me tous idious ruthmous... endiaferon einai kai to gegonos oti to stadio tis egkumosunis pou lene oti pethainoun oi miteres kai ta paidia, einai to stadio pou to emvruo deixnei ta prwta simadia "zwis" opws kinisi ...
psyco Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 ego to mono pou exo na po ine oti o tsarli opou nane tha pethani pios simfoni???
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Anti na kanoume theories den tha itan kalutero na mas to poun oi idioi meso tis sk@t0seiras akrivos ti pezei epitelous?Dld ai sto dialo g@m0 tin fuli tous, eilikrina me kourasan...kai edo pou ftasame einai xazo na stamatiseis na to vleipeis...
thief7710 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 διαφωνω μαν.Το να σκεφτεσαι πιθανα σεναρια και να τα σχολιαζεις με κοσμο που τους αρεσει η σειρα ειναι σχεδον η μιση χαρα...
speedy23 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Αναλογως πως το βλεπει ο καθενας.Καλες ειναι οι σκεψεις και οι συζητησεις γυρω απο τις αγαπημενες μας σειρες αλλα καλυτερα θα'ταν να μην ξεφευγουμε κιολας...Στα περισσοτερα φορουμ του Lost απλα τρελενεσαι με ολες τις θεωριες που γραφει ο καθενας και η μονη λυση ειναι να μην τα παρακολουθεις.
stefanos_79 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Αναλογως πως το βλεπει ο καθενας.Καλες ειναι οι σκεψεις και οι συζητησεις γυρω απο τις αγαπημενες μας σειρες αλλα καλυτερα θα'ταν να μην ξεφευγουμε κιολας...Στα περισσοτερα φορουμ του Lost απλα τρελενεσαι με ολες τις θεωριες που γραφει ο καθενας και η μονη λυση ειναι να μην τα παρακολουθεις.ΠΟλυ σωστος.Κατσε και απολαυσε και μην προσπαθεις να το παιξεις σεναριογραφος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.