georgepetrou Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μπορει να ηταν κολπο του ρωσου το σοκ και στην πραγματικοτητα να μην πεθανε( ή απλα το "τοιχος" να σε αφηνε αναισθητο) Αυτό νομίζω ότι δεν παίζει γιατί (αν θυμάμαι καλά) ο Sayid προσπαθούσε να του πιάσει τον σφυγμό! Βέβαια από την άλλη μπορεί να έπαθε ανακοπή από το σοκ και μετά να επανήλθε λόγω των θεραπευτικών ιδιοτήτων του νησιού...
Solmyr Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μολις ακουσα ενα ωραιο, αλλα δεν ξερω αν στεκει. Εδωσε στο μαγνητοφωνακι το ξανθο hint οτι η Kate ειναι εγγυος; Ειπε κατι για Austin, που μου ειπαν οτι ειναι επωνυμο της ή κωδικη ονομασια... Παιζει; Α και σωστος περι σφυγμου georgepetrou, το ειχα ξεχασει πως τον τσεκαραν.
Members gsarig Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Members Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Μολις ακουσα ενα ωραιο, αλλα δεν ξερω αν στεκει. Εδωσε στο μαγνητοφωνακι το ξανθο hint οτι η Kate ειναι εγγυος; Ειπε κατι για Austin, που μου ειπαν οτι ειναι επωνυμο της ή κωδικη ονομασια... Παιζει; Α και σωστος περι σφυγμου georgepetrou, το ειχα ξεχασει πως τον τσεκαραν. Κι εγώ κάτι τέτοιο άκουσα... ...ότι ανέφερε και ένα δεύτερο όνομα, και νομίζω πως έχεις δίκιο με το Austin Ενδιαφέρον πάντως το ότι η ουρανοκατέβατη (παρά)μιλούσε σε τόσες πολλές γλώσσες. Όσο για το ότι είναι όλοι νεκροί και στο νησί ζουν ένα είδος μεταθανάτιας εμπειρίας, θυμάμαι πως κάπου το είχα διαβάσει ήδη από πέρισυ, όχι τόσο ως αυτόνομο σενάριο - αν θυμάμαι καλά σε κάποιο άρθρο κάποιος αναρωτιώταν τι μπορεί να τους συμβαίνει, κι ανάμεσα στα άλλα που αράδιαζε, ανέφερε κι αυτό. (Δεν μπορώ να πω πως θα με ενθουσίαζε πάντως μια τέτοια τροπή, ελπίζω να συμβαίνει κάτι άλλο).
Jastonas Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Κι εγώ κάτι τέτοιο άκουσα... Όσο για το ότι είναι όλοι νεκροί και στο νησί ζουν ένα είδος μεταθανάτιας εμπειρίας, θυμάμαι πως κάπου το είχα διαβάσει ήδη από πέρισυ, όχι τόσο ως αυτόνομο σενάριο - αν θυμάμαι καλά σε κάποιο άρθρο κάποιος αναρωτιώταν τι μπορεί να τους συμβαίνει, κι ανάμεσα στα άλλα που αράδιαζε, ανέφερε κι αυτό. (Δεν μπορώ να πω πως θα με ενθουσίαζε πάντως μια τέτοια τροπή, ελπίζω να συμβαίνει κάτι άλλο). auto to senario i idioi oi paragwgoi tou lost exoun pei pws den paizei.
Exoskeletor Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 poso poly mou aresei o neos tropos ton spoiler, mprabo guys
Konnosgeros Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Austin είναι το επίθετο της Kate.Αυτό το ξέρουμε. Τώρα να είναι έγγυος δεν νομίζω γιατί για να τη γκάστρωσε ο Σώγιερ δεν έχει περάσει ούτε μήνας έτσι; Τι στο διαόλο αύτή η Τζούλιετ την κοίταξε στα μάτι και το κατάλαβε αμέσως.Μάλλον θέλει να πάρει δείγμ για να δεί αν μπορεί να κάνει παιδιά,αν είναι γόνιμη ή αν ε΄χει κάτι που βρίσκανε στίς άλλες γυναίκες που κάναν έρευνες. Τώρα για τον ρώσο τι να πω..... Και γω θύμαμαι να τσεκάρουν για σφυγμό αλλά δεν έχω πρόχειρο το επεισόδιο να το τσεκάρω.
antreas18 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Mono sto telos aksize to epeisodio pou gia mia akomi fora mas berdepse perissotero... Oxi den eixan tsekarei to sfugmo tou rossou..to koitaksa...
Solmyr Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Mπα ξερεις τι υποψιαζομαι μαλλον Konnosgeros, οτι μιας και τους ειδε να το κανουν στο κλουβι, και απ οτι ειπε το σπερμα στο νησι ειναι πολυ...ντουρο, οι πιθανοτητες να συνελλαβε ειναι πολυ υψηλες.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Nice, nice. Γουστάρω τα WTF endings και τις διάφορες θεωρίες - ιστορίες που βγαίνουν από τα νέα δεδομένα. Μπορεί να μη λύθηκαν απορίες, δημιουργήθηκαν όμως καινούργιες και ενδιαφέρουσες. Έχει ακουστεί και το σενάριο με τους κλώνους. Λέτε; Εξηγούνται πολλά απ' τα ερωτήματα έτσι (ανάσταση Ρώσου, πτώματα στο αεροπλάνο, ίσως και μια περίεργη συμπεριφορά Τζακ ή Λοκ κτλ), αλλά είναι κάπως σαχλό σενάριο... Βέβαια όποια και να είναι τελικά η λύση, μάλλον σαχλαμάρα θα είναι, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία Βασικά έχω αρχίσει να σκέφτομαι να μην ξαναδιαβάσω σενάρια που κυκλοφορούν στο ίντερνετ, γιατί μάλλον και το πραγματικό θα έχει διαρρεύσει από κάπου (λέω τώρα εγώ) οπότε μέσα στα 100 ψεύτικα υπάρχει και το ένα αληθινό. Και αν η λύση του μυστηρίου είναι α λα Αγκάθα Κρίστι (δηλαδή "α, τώρα βγάζουν ΟΛΑ νόημα") τότε θα είναι και από τα δημοφιλή.
anthony_88 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Oντως Manuel εχεις δικιο σε αυτο που λες... Και κατι αλλο, παιδια ΜΗ ΒΛΕΠΕΤΕ PREVIEWS ΚΑΙ TRALERS. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗ ΘΕΑΣΗ!!! ΠΧ οτι ο Μπακουνιν ηταν ζωντανος, μου ειπε ενας φιλος οτι το ειδε σε preview και δεν του εκανε εντυπωση. Εμενα ομως που δε βλεπω spoilers και τετοια με εκανε να μεινω με ανοιχτο το στομα!!
sheik Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Το ειδα κι εγω. Αλλο ενα Κορεατικο επεισοδιο που επεσα διανα στο ποσο βαρετο θα ηταν. Δε ξερω,καιρο εχω να δω στο Lost ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ ΒΑΡΕΤΟ επεισοδιο.Ειδικα το φλασμπακ.Αν ειναι δυνατον.Σε καθε Κορεατικο επεισοδιο λεω "δεν υπαρχει πιο κατω" και ομως το επομενο καθε φορα φλασμπακ τους δειχνει οτι ο βυθος δεν εχει τελος.Η βαρεμαρα σε ολο της το μεγαλειο.Για αλλη μια φορα αργη διαλογοι,καθολου ενταση να σε κρατησει στην οθονη,αργη μουσικουλα και πολυ μελο εκει που δε χρειαζοταν.DIE KOREANS DIE!!! Τεσπα,απο το επεισοδιο αυτο κραταω την επιστροφη Μπακουνιν και φυσικα το απιστευτο τελος.Ολα τα αλλα εχουν ηδη ξεχαστει.... Φερτε το The Brig ΤΩΡΑΑΑ!
anthony_88 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 E ενταξει sheik εισαι λιγο υπερβολικος νομιζω.... Το flashback οντως ισως ηταν το χειροτερο σε ολο το lost, αλλα κατα τα αλλα δεν ηταν ασχημο επεισοδιο. Ηταν τουλαχιστον μετριο προς καλο!!
Sellers Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Και αν η λύση του μυστηρίου είναι α λα Αγκάθα Κρίστι (δηλαδή "α, τώρα βγάζουν ΟΛΑ νόημα") τότε θα είναι και από τα δημοφιλή. Ναι αλλά μπορεί να είναι και λύση αλά Κλουζό...(δηλαδή ''ααα τώρα βγάζουμε μια άκρη'', ενώ στην πραγματικότητα, δεν βγάζουμε.)
georgepetrou Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Mπα ξερεις τι υποψιαζομαι μαλλον Konnosgeros, οτι μιας και τους ειδε να το κανουν στο κλουβι, και απ οτι ειπε το σπερμα στο νησι ειναι πολυ...ντουρο, οι πιθανοτητες να συνελλαβε ειναι πολυ υψηλες. Θυμάστε όμως πώς έγινε το σκηνικό στο κλουβί; Οι ίδιοι οι Others έβαλαν την Kate να φορέσει το φόρεμα, προφανώς για να προκαλέσει τον Sawyer! Και μετά έκαναν τα στραβά μάτια όταν μπήκε στο κλουβί... Μην σας πω ότι και το σκηνικό με τον ψεύτικο βηματοδότη ήταν σικέ για να φάει το ξύλο ο Sawyer και να τον συμπονέσει η Kate! Οπότε... :twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.