Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 ahahahhaha sostos o privateer...kai go pou elega pou tha imoun o monos pou ekane pause sto simio auto...!!! XAXAXA! Ναι, οκ. Ο μόνος...
Sellers Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Μετά απο αυτό πως να προσέξεις την σκηνή με την φωτογραφία ? Παραπλανητικό ήταν...
Kork Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Ομολογώ ότι κι εγώ είδα ξανά, ξανά και μετά ξανά την συγκεκριμένη σκηνή Εξαιρετική ερμηνεία από την Evangeline.
the_end Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 μέτριο το επεισόδιο σε γενικές γραμμές και σε στιγμές εκνευριστικό(βλ. ps). και με τελείως "WTF???" τέλος!!! "they found the plain"??? "there were no survivors"??? "they were all dead??? εντάξει, το προφανές είναι και καλά συγκάλυψη ή κάτι τέτοιο, αλλά αν τελείωσαν έτσι το επεισόδιο για να μας πουν στο επόμενο/μεθεπόμενο "α, είπαν στις ειδήσεις οτι πεθάνατε όλοι" τότε θα'ναι για πολλές σφαλιάρες. αν όμως δεν ισχύει αυτό το ηλίθιο σενάριο και ισχύει κάτι πιο "lost" τότε WTF??? ps: όπου εκνευριστικό βλέπε το όλο θέμα εγκυμοσύνης, "aaa, they want my baby", κτλ. αλλά ευτυχώς α) δεν κράτησε πολύ και β) πήρε άλλη τροπή το επεισόδιο edit: σκεπτόμενος το τέλος ξέχασα να πω: γιατί στο διάολο ο μπακούνιν είναι ζωντανός???
Thisamenis Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 LOL predalien xa xa. H plaka einai pws eprepe na ftasoume sto 17o episodio tou S03 gia na doume ligo to kolaraki tis Kate.
avenger Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Νο problem to WTF? τέλος.Απλά Η γνωστή εταιρία εμφάνισε ένα μούφα αεροπλάνο ότι και καλά αυτό ήταν η πτήση 815.Αυτό αλλάζει βέβαια τα δεδομένα και δίνει την ευκαιρία σε κάποιους όπως π.χ η Kate να αρχίσουν άνετα νέα ζωη αν και κάποτε φύγουν απο το νησί αφού θα θεωρούνται νεκροί.Εννοείται πως δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε σενάριο OMG!O Bruce Willis είναι νεκρός,i see dead people κλπ. .
kpartsi Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Πολύ μέτριο επεισόδιο, ανώμαλη επιστροφή στη βαρεμάρα. Πάντως, αν και λίγο καθυστερημένα, έφτασε και στο Lost το Πάσχα και η Ανάσταση νεκρών!!!!
Harkon Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 εμένα μου άρεσε γιατί έδωσε 3 πολύ σημαντικά στοιχεία με μεγαλύτερο όλων το τέλος.. τι από ολα μπορεί να γίνει τώρα.. και τί είπε η τύπισσα στον άλλο και το μετάφρασε αυτός ως "ευχαριστώ".. θα δείξει..
Thisamenis Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Εμένα έχει αρχήσει και μου την δίνει. Από τα τελευταία μου άρεσε εκέινο που τους θάψανε ζωντανούς . Έμεινα στο τέλος του επεισοδίου. Ελπίζω το σημερινό να έχει ενδιαφέρον. Θα παιχτεί κανένας τζερτζελές με την ξανθιά??? Ποιος ξέρει...
georgepetrou Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 τί είπε η τύπισσα στον άλλο και το μετάφρασε αυτός ως "ευχαριστώ".. Λέγεται ότι είπε "I am not alone"! Το επεισόδιο ήταν πολύ καλό νομίζω! Ειδικά το τέλος είναι τελείως Lost!
anthony_88 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Λεγεται οτι ειπε Δεν ειμαι μονη αλλα στα Πορτογαλικα, οχι στα Αγγλικα !!
Konnosgeros Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Και χάλια να ήταν το επεισόδιο ,που δεν ήταν μόνο και μόνο το τέλος του ήταν απίστευτο.Μας άφησε ΜΑΛΑΚΕΣ και πολύ χαίρομαι! Kαταρχάς γιατί είναι ζωντανός ο ρώσος; Δεύτερον τι είπε η ουρανοκατέβατη στα ρώσικα,καάπως να το σιγουρέψουμε. Τρι'τον και μακρύτερ..... κυριότερον εννοούσα,τι θα πει βρήκαμε το αεροπλάνο και είναι όλοι νεκροί;Πώς τα λες αυτά κοπέλα μου και στο τέλος του επεισοδίου κιόλας,Μαζεύαμε τα σαγόνια μας από το πάτωμα. Βεβαί μπορεί να είναι πολύ απλή η εξήγηση όπως μια ωραιότατη συκγάληψη εκ μέρους Νταρμα,αν δεν είναι όμως. Λέει ότι τους βρήκαν όλους νεκρούς,έχει μεγάλη σημασία αυτό.Καθότι αυτό σημαινει ότι αναγνωρίστικαν τα πτώματα τους.Δεν ξέρω ,μπέρδεμα μεγάλο και μ'αρέσει. Σόρρυ για την προσωρινή εμφάνιση του σποιλερ
Solmyr Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μπορει να ηταν κολπο του ρωσου το σοκ και στην πραγματικοτητα να μην πεθανε( ή απλα το "τοιχος" να σε αφηνε αναισθητο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.