Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 3 Topic

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τη στιγμη που ο Ντεσμοντ επιστρεφει τα ρουχα του στο γραφειο του Μοναχου, δειτε ποια ειναι η γυναικα στη φωτογραφια μαζι με το μοναχο.. Στο 37:49

ΩΩΩΩΩΠΑΑΑΑ...

Ωραίος! Είδα την φωτογραφία αλλά δεν την πρόσεξα την γιαγιά.

Πολύ αινιγμάτικος ο Ντέσμοντ...

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Τη στιγμη που ο Ντεσμοντ επιστρεφει τα ρουχα του στο γραφειο του Μοναχου, δειτε ποια ειναι η γυναικα στη φωτογραφια μαζι με το μοναχο.. Στο 37:49

ΩΩΩΩΩΠΑΑΑΑ...

Ωραίος! Είδα την φωτογραφία αλλά δεν την πρόσεξα την γιαγιά.

Πολύ αινιγμάτικος ο Ντέσμοντ...

Eγώ γιατί δεν την αναγνωρίζω την κυρία; :(

Μία τύπισσα με άσπρα μαλλιά - πού την έχουμε ξαναδεί; :?

Δημοσ.

στο 8ο επεισόδιο. πήγε στο μαγαζί της ο desmond για ν'αγοράσει δαχτυλίδι για την πηνελόπη. και κατέληξαν να δουν το θάνατο ενός άνδρα με κόκκινα παπούτσια

• Super Moderators
Δημοσ.
στο 8ο επεισόδιο. πήγε στο μαγαζί της ο desmond για ν'αγοράσει δαχτυλίδι για την πηνελόπη. και κατέληξαν να δουν το θάνατο ενός άνδρα με κόκκινα παπούτσια

Πες μου ειλικρινά ότι δεν την θυμάσαι αλλά ότι το διάβασες κάπου αυτό...

Μου φαίνεται απίστευτο να το θυμάσαι! :-o

Δημοσ.

μάλλον έχεις αποβάλλει πλήρως απ'τη μνήμη σου το προηγούμενο desmond-centric επεισόδιο κύριε σουπερ μοδεράτορα:)

• Moderators
Δημοσ.
μάλλον έχεις αποβάλλει πλήρως απ'τη μνήμη σου το προηγούμενο desmond-centric επεισόδιο κύριε σουπερ μοδεράτορα:)

Έχει και χαρακτηριστική φυσιογνωμία (έπαιζε και στην ταινία "The others"). Επίσης είχε γίνει θέμα όταν -εσφαλμένα- κυκλοφόρησε η φήμη από κάποιους fan ότι πρόκειται για την γερασμένη εκδοχή της "ξανθιάς-που-κάνει-τον-σερίφη-στους-Others".

• Super Moderators
Δημοσ.

Πού να το θυμάμαι; Ήταν το 308, δεν ήταν; Δηλαδή... 8 επεισόδια πίσω;;; :?

Κάνω κι άλλα πράγματα στη ζωή μου...

... παρακολουθώ μανιακά Ηouse MD και τώρα έχω βάλει μπροστά και βλέπω 24 Season 3 και μετά θέλω να δω και 24 Season 4!

Έχω φιλοδοξίες εγώ ρε! :mrgreen:

Έχει και χαρακτηριστική φυσιογνωμία (έπαιζε και στην ταινία "The others"). Επίσης είχε γίνει θέμα όταν -εσφαλμένα- κυκλοφόρησε η φήμη από κάποιους fan ότι πρόκειται για την γερασμένη εκδοχή της "ξανθιάς-που-κάνει-τον-σερίφη-στους-Others".

Από το "The Others", την θυμάμαι.

Εξαίρετη (και η ταινία και η ηθοποιός). :)

Από το προηγούμενη επεισόδιο δεν τη θυμάμαι. Δεν ξέρω, μάλλον δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τον Desmond. :P

Μετά τον ηλίθιο και προδότη Μichael και το μούλικό του, μετά τον πρεζάκια και την μυγιάγγιχτη γκόμενά του, άρχισα να αντιπαθώ και τον Αυστραλό (for no apparent reason, απλώς μου τη σπάει).

• Super Moderators
Δημοσ.
to vivlio pou eixe i tipisa me tin photo tou desmond mesa, itan sta portogalika. Oi tipades sto finale tis 2i sezon milagane portogalika.

Σωστός ο παίκτης. Όντως, τους τυπάδες τους θυμάμαι καλά. :)

i photo tis theias gia na thimithei o paredwse : http://lost.cubit.net/forum/gallery/1_18_04_07_10_28_03.jpg

Πολύ σωστός ο παίκτης. ;)

edit: paredwse, kai ego house vlepo, teliosa 2 sezon kai ta 18 episodia tis 3is se 2 vdomades :P

Σωστός και ωραίος! :mrgreen:

Δεν ξέρω γιατί έχω φάει τέτοιο κόλλημα με τον Ηouse, θα δανείσω τώρα τα (original παρακαλώ!) DVD των Season 1 και 2 και αρχίζουν ήδη να μου λείπουν...

Δεν ειναι Αυστραλος ο ανθρωπος ρε.Σκωτσεζος ειναι :D

Whatever, they all sound funny to me. :P

Δημοσ.
[snip]

Μετά τον ηλίθιο και προδότη Μichael και το μούλικό του, μετά τον πρεζάκια και την μυγιάγγιχτη γκόμενά του, άρχισα να αντιπαθώ και τον Αυστραλό (for no apparent reason, απλώς μου τη σπάει).

Για τους αλλους συμφωνω 100% (αν και δεν θα λεγα οχι για μια νυχτα με την μυγιάγγιχτη γκόμενα), αλλα ο Desmond ειναι πολυ τυπας.

Βεβαια τωρα που το σκεφτομαι, εχεις ενα λογο να στην σπαει, μιας και επιμενει να μας επιβαλλει την παρουσια του μαλακα του junk-ρα...

Δημοσ.

poly boring to epeisodio. ena safari gia na broune ton episkepth htan olo kai olo, me anamenomena apotelesmata. Akoma xeirotero to background. Gia ton charlie, afou to edeiksan apo thn proth stigmh htan sxedon sigouro oti den tha eixe thn idia katalhksh sto telos tou epeisodiou! Epishs to paixnidi charlie dies everyday exei katanthsei mapa. Mou fenete tha ginei sto season finale. Alloste o charlie den fenete na pezei kai kana shmantiko rolo sto nhsi opos o locke/jack/desmont....

House roules, deite kai kamia sobarh seira reeee ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...