Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 3 Topic

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως μέχρι το τέλος του μήνα πρέπει να έχουμε κάποιο promo trailer..

ή τουλάχιστον το ελπίζω για να δούμε περίπου τι θα περιμένουμε από την νέα σεζόν.

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Latest news...

Όσο για promo, θα προτιμούσα να βγει αρκετά αργότερα (προς Οκτώβρη, για να μην μας φάει και η αγωνία - μπορεί στα επεισόδια να μην τα καταφέρνουν καλά -imo μη βαράτε- αλλά στα (παραπλανητικά? ) trailer είναι μανούλες )

Δημοσ.

hello!!!!

μόλις τελείωσα το season 2 τα ερωτήματά μου είναι τα εξής:

1)έχει καμία σχέση το ισπανικό comic που διάβαζε ο walt με την πολική αρκούδα του season 1?

2)που βρέθηκε το άλογο? που δεν είδε μόνο η kate αλλά και ο sawyer?

3)το ιστιοφόρο του desmont που ήταν κρυμένο τόσα χρόνια? και πως δεν το βρηκαν οι others?

4)τι ενοούσε ο walt οταν ειπε στον michael οτι οι others προσποιούνται?

5)που πήγε το πτώμα του πατέρα του jack?(γιατι αν θυμάστε το φέρετρο που βρήκε στις σπηλιές ήταν άδειο)

Δημοσ.

φανταζομαι καταλαβαινεις οτι για τα παραπανω ερωτηματα που θετεις μονο εικασιες μπορει να γινουν, ετσι?

1)πιθανον.Υποτιθεται οτι ο Walt μπορει να προβαλει πραγματα απ'το μυαλο του στον πραγματικο κοσμο(θυμησου τη φαση με το πουλι τη μανα του και τον πατριο του)

2)η αρκουδα πού βρεθηκε?

3)και να το βρηκαν οι others, εφοσον λενε( οι others) οτι δε μπορεις να φυγεις απ'το νησι(εκτος απο εναν δρομο,για τον οποιο ομως ακομα δεν ειμαστε σιγουροι οτι ισχυει...), πολυ απλα δεν τους απασχολει

4)who knows...(ετσι κι αλλιως το μονο για το οποιο ειμαστε σιγουροι για τον Walt ειναι οτι ξερει τις λεξεις "dad" και "help"...)

5)............η πλακα ειναι οτι μαλλον ουτε ο ιδιος ο Jack δεν ενδιαφερεται ιδιαιτερα...

ας ελπισουμε να απαντηθουν μερικα απ'αυτα στην 3η season πριν τεθουν νεα ερωτηματα

Δημοσ.

σε ότι αφορά τον walt

στο επεισόδιο που είναι πολύ μικρός κ τον παίρνει η μάνα του ( μιλάει με τον michael σε ένα ανοιχτό χώρο, κ ύστερα χωρίζουν)

στο backround της συνομιλίας της οικογένειας ... νομίζω ότι παίζει κάποιος τύπος που τους παρακολουθεί

συμπέρασμα...τον walt τον παρακολουθούσαν από μικρό.....είδωμεν :grin:

Δημοσ.

Μάλλον μιλάει για το season 1/ episode 14. Αλλά στην συνομιλία δεν ακούγεται τίποτα περίεργο απλά ο γκόμενος της μαμάς που της λέει να βιαστεί.

Δημοσ.
μηπως θυμασαι ποιο επεισοδιο(και season) ειναι pantera???

season 2 , episode 2 .... 2 λεπτα πριν το τελος :-D

αυτός με την βερμούδα τα σαντάλια κ την τσάντα που περνά δίπλα τους στηv αρχή της συζήτησης.....περνάει κ στο τέλος πίσω απ τον μαικλ όταν δίνει το δώρο στη μάνα του walt

Δημοσ.
φανταζομαι καταλαβαινεις οτι για τα παραπανω ερωτηματα που θετεις μονο εικασιες μπορει να γινουν' date=' ετσι?

1)πιθανον.Υποτιθεται οτι ο Walt μπορει να προβαλει πραγματα απ'το μυαλο του στον πραγματικο κοσμο(θυμησου τη φαση με το πουλι τη μανα του και τον πατριο του)

2)η αρκουδα πού βρεθηκε?

3)και να το βρηκαν οι others, εφοσον λενε( οι others) οτι δε μπορεις να φυγεις απ'το νησι(εκτος απο εναν δρομο,για τον οποιο ομως ακομα δεν ειμαστε σιγουροι οτι ισχυει...), πολυ απλα δεν τους απασχολει

4)who knows...(ετσι κι αλλιως το μονο για το οποιο ειμαστε σιγουροι για τον Walt ειναι οτι ξερει τις λεξεις "dad" και "help"...)

5)............η πλακα ειναι οτι μαλλον ουτε ο ιδιος ο Jack δεν ενδιαφερεται ιδιαιτερα...

ας ελπισουμε να απαντηθουν μερικα απ'αυτα στην 3η season πριν τεθουν νεα ερωτηματα[/quote']

1) Ο Γουωλτ ΔΕΝ φερνει πραγματα απο την φαντασια του,αλλα τα "καλει" να ερθουν κοντα τους.Υπαρχουν ΗΔΗ στο γυρω περιβαλλον του και απλα αυτος τα προσελκυει(πολικη αρκουδα,πουλι κλπ).

4) Ειπε οτι προσποιουνται εννοωντας πως δεν ειναι αυτο που δειχνουν οτι ειναι.Φτωχοι,ζουν σε καλυβες κλπ.Αυτο βεβαια εμεις ηδη το ξεραμε,αλλα ο Μαικλ πιστευε το αντιθετο.Το ειδαμε και στο φιναλε,οτι τις σκηνες τις εγκατελειψαν και η περιφημη πορτα με το σημα της Νταρμα επανω δεν οδηγουσε πουθενα.Ολα ηταν σχεδιο για να πεισουν τον Μαικλ...

5)Το πτωμα μαλλον επεσε και χαθηκε ή στη ζουγκλα ή στη θαλασσα κατα την πτωση...ετσι νομιζω εγω.

Δημοσ.
1) Ο Γουωλτ ΔΕΝ φερνει πραγματα απο την φαντασια του' date='αλλα τα "καλει" να ερθουν κοντα τους.Υπαρχουν ΗΔΗ στο γυρω περιβαλλον του και απλα αυτος τα προσελκυει(πολικη αρκουδα,πουλι κλπ).

4) Ειπε οτι προσποιουνται εννοωντας πως δεν ειναι αυτο που δειχνουν οτι ειναι.Φτωχοι,ζουν σε καλυβες κλπ.Αυτο βεβαια εμεις ηδη το ξεραμε,αλλα ο Μαικλ πιστευε το αντιθετο.Το ειδαμε και στο φιναλε,οτι τις σκηνες τις εγκατελειψαν και η περιφημη πορτα με το σημα της Νταρμα επανω δεν οδηγουσε πουθενα.Ολα ηταν σχεδιο για να πεισουν τον Μαικλ...

5)Το πτωμα μαλλον επεσε και χαθηκε ή στη ζουγκλα ή στη θαλασσα κατα την πτωση...ετσι νομιζω εγω.[/quote']

συμφωνεις οτι μονο εικασιες μπορουν να γινουν στην παρουσα φαση?

ακομα κι αν ισχυει αυτο που λες στο 1) τοτε πρεπει ν'αναρωτηθουμε πώς βρεθηκε στο νησι η αρκουδα.Ειναι πιθανον η dharma να εχει zoology department/section(whatever...) αλλα εμεις δεν εχουμε δει και πολλα σχετικα με αυτο.Δε λεω οτι εισαι λαθος, απλα οτι δεν ειμαστε σιγουροι ακομα για το τι ακριβως παιζει. (για το bronze cuckoo incident δε λεω πολλα γιατι βαριεμαι να ψαξω αν απανταται κοντα σε κατοικημενες περιοχες)

σχετικα με το 4) , συμφωνω μεν οτι ετσι εγιναν τα πραγματα αλλά εφ'οσον δε μαθαινουμε την πραγματικη τους ταυτοτητα, δεν εχουμε και καμια σοβαρη αποκαλυψη.Απλα ακουμε οτι "προσποιουνται". Ωραια,και? Α,τελευταιο σχετικα μ'αυτο, ο "WAAAALT....WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALT" θα'κανε τα παντα για το Walt one way or another.Imho

σχετικα με το 5) εχω την αισθηση οτι ο πατερας του Jack θα μας απασχολησει αρκετα μεσ΄τη season, οποτε μια τετοια εξηγηση δε μου πολυκολλαει.

αλλα ξαναλεω, απλες εικασιες κανουμε...

Δημοσ.

1)όσον αφορά το πτώμα δεν νομίζω να χάθηκε λόγω του οτι ο Τζάκ ξεσφράγισε το φέρετρο συν του οτι δεν έπεσε ποτέ στην θάλασσα.(βρέθηκε στις σπηλιές)

2)η αρκούδα μπορεί να θεωρηθεί γέννημα της φαντασίας του walt λόγω του comic! το άλογο όμως?ίσως εξηγηθεί στο season 3.who knows!!!!! πάντως η kate το είχε δει και στο ατυχημα.

πάει εχει τρελαθεί ο κόσμος με τις θεωρίες περι lost!!!!!

πότε ξεκινάει η season 3 στο abc??????

ξέρει κανείς αν δορυφορικά είναι free??

Δημοσ.

Εμένα άλλο πράγμα με απασχολεί τι θα γίνει με την Κέιτ και τον Τζακ τέλος πάντων; Δε θέλω να τα φτιάξει με το Σόγιερ! Εσείς τι πιστεύετε;

Δημοσ.

Με τον Σωγιερ θα καταληξει.Εκτος του οτι ταιριαζουν,φημες λενε οτι μια νεα ηθοποιος που θα κανει την εμφανιση της στη νεα σαιζον,θα νταραβεριζεται με τον Τζακ,οποτε τι μενει?

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος; Μπορεί αυτή η νέα ηθοποιός να μείνει όσο η Άννα Λουσία στη σειρά που όλοι είχαμε την αίσθηση ότι πάει να γίνει κάτι με τον Τζακ αλλά δεν ήταν πολλά τα ψωμιά της! Και μην ξεχνάμε ποιος φίλησε ποιον; Η Κειτ τον Τζακ κι όταν φίλησε το Σόγιερ το έκανε με χίλια ζόρια!!!!!!!!! Και θες να πεις ότι η Κειτ ταιριάζει περισσότερο με το Σόγιερ παρά με τον Τζακ;? Δεν το νομίζω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...