gokal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Καλησπερα, Προσπαθω να εγκαταστησω το avidemux κ εχω το εξης προβλημα: εχω κατεβασει το avidemux2.1.2.tar.gz κ κανοντας συμφωνα με τις οδηγιες στο site make -f Makefile.dist και μετα ./configure παιρνω το εξης σφαλμα > checking spidermonkey engine ... using : : as extra flags checking jsapi.h usability... no checking jsapi.h presence... no checking for jsapi.h... no configure: error: *** SPIDERMONKEY javascript engine not found !*** Κατεβασα λοιπον το js-1.5.tar.gz και το ξεπακεταρισα στο ~/js και δοκιμαζω ./configure --with-jsapi-include=~/js (ή js/src) αλλα κ παλι παιρνω ομοιο σφαλμα >checking spidermonkey engine ... using : -I/home/jorge/js/src/ -DXP_UNIX : as extra flags checking jsapi.h usability... no checking jsapi.h presence... no checking for jsapi.h... no configure: error: *** SPIDERMONKEY javascript engine not found !*** να προσθεσω οτι στο js το μονο που εχω κανει ειναι gmake -f Makefile.ref και τπτ αλλο. Ξερει κανεις πως το φτιαχνω? (btw χρησιμοποιω slack 10.2) ευχαριστω
gokal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Τελικα την βρηκα τη λυση .... οποτε εαν ποτε κανεις εχει το ιδιο προβλημα η λυση ειναι εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.