OPC Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Καλησπέρα.Έχω το αναφερθέν mouse και θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται ο φωτισμός που ανάβει όταν πατάω κάποιο κουμπί να είναι μονίμος αναμμένος. Καλή και η αυτονομία δεν λέω αλλά ο μπλέ φωτισμός του είναι τρέλα. ΕΠίσης μόλις διαπίστωσα ότι στον Firefox δεν δουλεύουν τα Back-Forward Buttons στο πλάϊ.Στον IE δουλεύουν κανονικά. Ευχαριστώ.
Diablos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δεν πρέπει να γίνεται αυτό που λές. Αυτός ο μηχανισμός λειτουργεί τελείως hardware, με τον sensορα να ανάβει το led μόλις αντιληφθεί κίνηση. Εκτός και αν είσαι βαρβάτος ηλεκτρονικός και καταφέρεις να το πειράξεις στο σημείο του κυκλώματος που γίνεται αυτός ο έλεγχος... Αυτό με το Firefox που λές δεν πρέπει να είναι τίποτα. Μάλλον θα χρειαστεί να ορίσεις τα πλήκτρα από το software του mouse.
felikas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Κάποτε είχα δει ένα παρόμοιο (αλλαγή φωτισμού σε mouse) στο http://www.overclockers.com Για ψάξε. Μπορεί να το βρεις.
Diablos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Άλλο αλλαγή φωτισμού σε mouse. Απλά τοποθετείς ένα ίδιων χαρακτηριστικών led διαφορετικού χρώματος στο mouse σου. Το να μένει όμως το led μόνιμα αναμμένο είναι πιο πολύπλοκο (Και αμφιβάλλω αν έχει κάτσει κάποιος να ασχοληθεί για να το κάνει αυτό).
OPC Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 DIablos τα έχω ορίσει.Σε WIndows Explorer και ΙΕ δουλεύουν κανονiκά.Μόνο στον Firefox δεν γίνεται τπτ.
Diablos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει. Αν έχεις όρεξη βάλε και μια τον Opera Browser να δείς έτσι από περιέργια αν θα παίξει εκεί.
OPC Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Το δοκίμασα και στο Opera και ήταν οκ.Anyway πάντως,μιας και ξενέρωσα ταμάλα με το mouse και σε άλλες απόψεις πήγα και χτύπησα το ΜΧ518 και είμαι κομπλέ τώρα. Thanks για τον χρόνο σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.