Προς το περιεχόμενο

Logi MediaPlay Mouse

OPC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Έχω το αναφερθέν mouse και θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται ο φωτισμός που ανάβει όταν πατάω κάποιο κουμπί να είναι μονίμος αναμμένος.

Καλή και η αυτονομία δεν λέω αλλά ο μπλέ φωτισμός του είναι τρέλα.

ΕΠίσης μόλις διαπίστωσα ότι στον Firefox δεν δουλεύουν τα Back-Forward Buttons στο πλάϊ.Στον IE δουλεύουν κανονικά.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν πρέπει να γίνεται αυτό που λές. Αυτός ο μηχανισμός λειτουργεί τελείως hardware, με τον sensορα να ανάβει το led μόλις αντιληφθεί κίνηση. Εκτός και αν είσαι βαρβάτος ηλεκτρονικός και καταφέρεις να το πειράξεις στο σημείο του κυκλώματος που γίνεται αυτός ο έλεγχος...

Αυτό με το Firefox που λές δεν πρέπει να είναι τίποτα. Μάλλον θα χρειαστεί να ορίσεις τα πλήκτρα από το software του mouse.

Δημοσ.

Άλλο αλλαγή φωτισμού σε mouse. Απλά τοποθετείς ένα ίδιων χαρακτηριστικών led διαφορετικού χρώματος στο mouse σου. Το να μένει όμως το led μόνιμα αναμμένο είναι πιο πολύπλοκο (Και αμφιβάλλω αν έχει κάτσει κάποιος να ασχοληθεί για να το κάνει αυτό).

Δημοσ.

DIablos τα έχω ορίσει.Σε WIndows Explorer και ΙΕ δουλεύουν κανονiκά.Μόνο στον Firefox δεν γίνεται τπτ.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει. Αν έχεις όρεξη βάλε και μια τον Opera Browser να δείς έτσι από περιέργια αν θα παίξει εκεί.

Δημοσ.

Το δοκίμασα και στο Opera και ήταν οκ.Anyway πάντως,μιας και ξενέρωσα ταμάλα με το mouse και σε άλλες απόψεις πήγα και χτύπησα το ΜΧ518 και είμαι κομπλέ τώρα.

Thanks για τον χρόνο σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...