flik Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Geia sas. Pos mporo na ruthmiso to bios etsi oste na mporo na ksekinao ton pc apo to pliktrologio?
gtsamis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Στο BIOS στο menu Power Management πρέπει να έχει κάποια επιλογή για Wake Up events. Δες εκεί μήπως λέει για keyboard...
flik Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Το είχα ψάξει και προηγουμένως εκεί αλλά δεν βρληκα τίποτα. Ξαναπήγα και το έκανα, αφού πρώτα στην επιλογή Power Up Management->Sleep State το έκανα S3/STR απο το S1 που ήταν αρχικά και στο Power Up Management->Wake Up Events->Wake Up from S3......(έχει δύο παρόμοια, για το δεύτερο μιλάω) διαλέγεις password και μετά βάζεις τον συνδυασμό τον οποίο πληκτρολογείς όταν είναι κλειστός ο υπολογιστής και ανοίγει.
gtsamis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δες στην επιλογή (εάν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο δικό σου BIOS): Power On by PS/2 keyboard
flik Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Όχι, δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στο δικό μου. Φαίνεται να είναι πολύ ευκολότερη η ρύθμιση στο δικό σου. Αν και σε μένα μπορείς να εισάγεις συνδυασμούς μ΄νο γραμμάτων και αριθμών, χωρισς δηλαδή τα σύμβολα, F12, CTRL, ALT κτλ, έχω βάλει ως συνδυασμό το όνομά μου και έχει πολύ φάση.
illudium36 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Όχι, δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στο δικό μου. Φαίνεται να είναι πολύ ευκολότερη η ρύθμιση στο δικό σου. Αν και σε μένα μπορείς να εισάγεις συνδυασμούς μ΄νο γραμμάτων και αριθμών, χωρισς δηλαδή τα σύμβολα, F12, CTRL, ALT κτλ, έχω βάλει ως συνδυασμό το όνομά μου και έχει πολύ φάση. Και στο δικό μου είναι εκεί που λέει power managment. Αλλά πρόσεχε εγώ δεν ήξερα και τον έβαλα να ανοίγει με κωδικό από το πληκτρολόγιο, αλλά δεν είχα βάλει τα τσαμπεράκια σωστά στην μητρική και το πληκτρολόγιο δεν είχε ρεύμα και μετά δεν μπορούσα να τον ανοίξω. Και βέβαια έκανα reser το BIOS. Δες το manual της πατρικής σου για να ρυθμίσεις πρώτα τα τσαμπεράκια(αν τα λαμπάκια στο πληκτρολόγιο είναι αναμμένα όταν το pc είναι κλειστό, μάλλον δεν χρειάζεται να ρυθμίσεις τίποτα). Πρέπει να λέει κάτι σαν wake on keyboard ή κάτι τέτοιο. Με την ευκαιρία μια ερώτηση αν θέλω γίνεται να ανοίξω μέσω wake on lan σε ασύρματο δίκτυο το άλλο pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.