Melissa_virus Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 mp3GR kai pali polu temp exeis se full mode. 75 den einai kai ligo. enw exeis alla3ei kai psi3h. Πριν αλλάξεις ψύξη τι temp eixes? Aυτοι οι prescott είναι άστα να πάνε. Όμως παρά το ότι ανεβάζουν temp, είχα δοκιμάσει κάποιο prog, και δεν έδειχνε ούτε την παραμικρή πτώση της ισχύος του σε full mode. Ούτε κολίματα. Βέβαια μέχρι τα λογικά πλαίσια. Πάνω απο 80temp έχει χαθεί ο έλεγχος πιστεύω.
S2Katana Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Σωστα.Κολληματα ουτε εγω ειχα αντιμετωπισει ακομα και σε τρελες θερμοκρασιες...
livaspy Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 gia xara paides... epeidh einai fadaros k eimai me adeia' date=' tha to pw fast. Exw enan p4e 3 ghz prescott pou varaei 90c + idle foremenos me mia DFI PS82-BC/BL / PS83-BC/BL mobo. Thymiste mou , yparxei apodeiksh - timologio apo magazi me eggyhsh. Yparxei dybatothta adikatastashs ths cpu me neoterh ? logo temp prob ? An thymamai kala eixe aposyrei H intel mia fournia... perimenw apanthsh dioti eimai me eksodo k den exw easy access sto net k free time. Ekana ena rollback se topics alla de vrhka tpta , monaxa temp problems. thx proeraitika.[/quote'] ...........η λύση είναι μια..... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806164 ..........
pc_admin Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 παιδες εμενα καποιος μου χαρισε μια cpu prescott 3,2 socket 478 (η λεγομενη ψησταρια) ,γιατι εφτανε τους 80+ βαθμους και το pc εκλεινε μονο του . Λοιπον την εβαλα σε κουτι thermaltake matrix (62€ ) - ψυκτρα Thermalright xp και δουλευει το πολυ σε 45 βαθμους !!
S2Katana Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Ναι αυτη ειχα και εγω...Θα ειχε χαλια οργανωμενα τα καλωδια!
mp3GR Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 mp3GR kai pali polu temp exeis se full mode. 75 den einai kai ligo. enw exeis alla3ei kai psi3h. Πριν αλλάξεις ψύξη τι temp eixes?Aυτοι οι prescott είναι άστα να πάνε. Όμως παρά το ότι ανεβάζουν temp' date=' είχα δοκιμάσει κάποιο prog, και δεν έδειχνε ούτε την παραμικρή πτώση της ισχύος του σε full mode. Ούτε κολίματα. Βέβαια μέχρι τα λογικά πλαίσια. Πάνω απο 80temp έχει χαθεί ο έλεγχος πιστεύω.[/quote'] Melissa_virus, o Prescott ειναι πραγματικα Pres-HOT! Eιχα Νorthwood 2,4GHz προηγουμενα με μαμισια ψυκτρα της Intel και δεν ανεβαζε θερμοκρασια παραπανω απο 50c σε full load. Οι επιδοσεις ομως κοστιζουν...
snowman Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Παιδιά επιμένω πως αν φτιάξεις σωστά το κουτί σου(να μπαίνει φρέσκος αέρας αβέρτα και να βγαίνει ο ζεστός) είσαι μια χαρά...Εννοείται πως αν έχεις κάτι μέσα που ανεβάζει θερμοκρασία πχ VGA πρέπει να το λύσεις και αυτό... Επαναλαμβάνω και διορθώνω...έχω ένα prescott 3.0GHz o οποίος δουλέυει σταθερά στα 3.3GHz, μια 9800PRO με ΑΤΙ silencer και 4 SATA... Σε idle ειμαι με 44 βαθμούς και full load, σας μιλώ ειλικρίνα δεν έχω δει πάνω απο 60 βαθμούς στο Cpu(ειχα γράψει 70...) και 50 στο case.. Εχω ενα 12'' fan νa μπαζει φρέσκο αέρα απο μπροστά και δυο μικρά πίσω να βγάζουν...το κουτί είναι πάντα κλειστό και noname!!!!
Melissa_virus Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 ...........η λύση είναι μια..... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806164[/url'] .......... Ayth h psiktra den mpainei se socket 478... mp3GR ase enas northwood 1,6 pou exw, pianei temp 26,28! megalia! e3opragmatikes temp mou fainontai
nik7 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 mpaaaaaaa ... i lisi einai mia : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650510 ...
S2Katana Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Παιδιά επιμένω πως αν φτιάξεις σωστά το κουτί σου(να μπαίνει φρέσκος αέρας αβέρτα και να βγαίνει ο ζεστός) είσαι μια χαρά...Εννοείται πως αν έχεις κάτι μέσα που ανεβάζει θερμοκρασία πχ VGA πρέπει να το λύσεις και αυτό... Επαναλαμβάνω και διορθώνω...έχω ένα prescott 3.0GHz o οποίος δουλέυει σταθερά στα 3.3GHz' date=' μια 9800PRO με ΑΤΙ silencer και 4 SATA... Σε idle ειμαι με 44 βαθμούς και full load, σας μιλώ ειλικρίνα δεν έχω δει πάνω απο 60 βαθμούς στο Cpu(ειχα γράψει 70...) και 50 στο case.. Εχω ενα 12'' fan νa μπαζει φρέσκο αέρα απο μπροστά και δυο μικρά πίσω να βγάζουν...το κουτί είναι πάντα κλειστό και noname!!!![/quote'] Εχεις δικιο σε ολα λες αλλα αμα ο cpu ειναι προβληματικος...Οταν ειχα ιδιο σαν τον δικο σου, ειχα κανει τις τρελες πατεντες στο pc και κατω απο 55C idle δεν ειδα ποτε...Και μιλαμε για το καταχειμωνο ετσι!
Melissa_virus Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 8a simfwnisw mazi sou S2Katana . Einai problhmatikoi etsi kai alliws. opote... Exw ftia3ei kalwdia, teleia roh, megalo kouti, pollous pollous anemistires kai polla db na mou spane ta neura. Polu dunato sustima psi3eis gia ton cpu. Exw kataferei polla bebaia. temp 55-65 twra stis zestes kai ton xeimwna 8elw na elpizw oti 8a blepw kai temp 40-55. Alla den a3izei... Mega apotuxia ths Intel htan autes oi seires prescott. Ama einai na rixnw tosa xrhmata gia na mhn pianei 80 ba8mous, egw ti na to kanw...
S2Katana Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Ama einai na rixnw tosa xrhmata gia na mhn pianei 80 ba8mous, egw ti na to kanw... Εμ συμφωνω μαζι σου 1000%.Αλλωστε δεν ειναι και κανας φθηνος cpu...Μετα απο ολα αυτα που τραβηξα με τον Intel πηγα σε AMD και ησυχασα.Δεν ειναι τοσο η διαφορα επιδοσεων, οσο οτι τον σκιζω, με εργοστασιακη ψυκτρα και τα καλωδια μπαχαλο και πανω απο 45C μετα απο διωρο παιχνιδι το κατακαλοκαιρο δεν εχω δει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.