Προς το περιεχόμενο

Backup των emoticons κλπ του MSN Messenger

JohnL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείς να τα αντιγράψεις σε κάποιο cd,και μετα να τα ξανακάνεις add στο άλλο pc.Βρίσκοντε στον φάκελο :\Documents and

Settings\tousernamesou\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\1449421901

Δημοσ.

Yparxei ena programma gia auth th douleia, to msnbackup. Me ligo google 8a to vreis. Swzei emoticons, winks kai display pics se enan katalogo pou tou les kai mporei na ta ksanakanei restore.

Otan to xrhsimopoihsa omws den eswse ola ta emoticons k den kserw giati.

Giauto vrhka allo tropo pio xeirokinhto kai papatzidiko. Antigrafeis kapoion apo tous ypokatalogous tou msn, de 8ymamai poion... Metonomazeis ta .dat se .gif kai ta kratas kapou. Me to programa 'msn emoticon adder' ksanapernas ton katalogo sto msn. Xanontai omws ta onomata tous kai meta ta exeis p.x. san ^em01 ^em02 ^em03

Δημοσ.
Antigrafeis kapoion apo tous ypokatalogous tou msn, de 8ymamai poion... Metonomazeis ta .dat se .gif kai ta kratas kapou.

Μας ξενέρωσες τώρα... Καλά δεν θυμάσαι?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Μπορείς να τα αντιγράψεις σε κάποιο cd,και μετα να τα ξανακάνεις add στο άλλο pc.Βρίσκοντε στον φάκελο :\Documents and

Settings\tousernamesou\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\1449421901

σε ποιον υποφακελο;

Δημοσ.

Είναι ένα script του Msn Live Plus, το BackUp Extreme!, που κάνει ακριβώς αυτό και πανεύκολα!

Αρχικά πρέπει να εγκαταστήσεις το msn plus live και μετά πας:

http://www.msgpluslive.net/scripts/browse/

Πατάς search "BackUp Extreme!" το κατεβάζεις και μετά το κάνεις Import!

Ελπίζω να βοήθησα! Μιλάμε πάντα για MSN 8!

Δημοσ.
Είναι ένα script του Msn Live Plus, το BackUp Extreme!, που κάνει ακριβώς αυτό και πανεύκολα!

Αρχικά πρέπει να εγκαταστήσεις το msn plus live και μετά πας:

http://www.msgpluslive.net/scripts/browse/

Πατάς search "BackUp Extreme!" το κατεβάζεις και μετά το κάνεις Import!

Ελπίζω να βοήθησα! Μιλάμε πάντα για MSN 8!

πως το κάνουμε import?? Βασικά εγω αυτό που θέλω είναι πως έχω βρει σκόρπια emotions και θέλω να τα βάλω με τη μία στο msn ... τον φάκελο Data Application/Microsoft .... δεν υπάρχει , δεν τον βρίσκω. .. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα γι αυτή τη δουλειά. Το msn backup το δοκίμασα .. δεν κάνει .. απλώς σου κάνει backup τα υπάρχοντα... δεν μπορεί να σου βάλει σκόρπια emotions , winks .. ktlp... αν ξέρει κανείς....!

Δημοσ.

Εγώ με Win Live θα είμαι OΚ με το BackUp Extreme ? Θέλω να : αποθηκεύσω τα emoticons, τα winks αλλά και να τα κάνω ένα σωστό import όταν θέλω χωρίς απρόοπτα ώστε να μην πηγαίνει χαμένος ο χρόνος μου με το κλικ, κλικ, προσθήκη κτλ κτλ...

Δημοσ.

Φιλος μου εδωσε καποια emoticons. Εχουν την καταληξη .dat. Προκειται υποθετω για winks.

Πως θα τα κανω εισαγωγη στο msn?

Μετα απο την εισγωγη τους θα τα βλεπω κανονικα μεσω του msn messenger?

Δημοσ.

ρε παιδες το msnbakup 1.17 δεν δουλευει...

επιλεγεις πχ τα emoticons και αφου του δωσεις εναν φακελο που θες

υποτιθεται οτι τα κανει backup... και ομως δεν τα κανει.

Και τα emoticons *.dat ειναι. υπαρχει και ενα αρχειο map.dat μεσα στον ιδιο φακελο που λογικα θα εχει τις θεσεις που καταλαμβανουν στον πινακα γιατι οταν το εκανα overwrite τα εξαφανισε ολα...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

TELIKA EXOUME VREI TROPO NA TA KANOUME BACKUP?GIATI PAO NA TRELLATHO...signomi gia ta kefalea alla simera mou exei spasei ta nevra to kolo msn...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...