talikra Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Geia sas paidia epeidh prokeite na ta skasw gia notebook (amesa) tha hthela ligo thn bohthia sas gia ta parakatw modela An kai psimenos kairo twra me to VAIO Fe11s arxizw kai kaloblepw kai to LG EXPRESS DUAL S1-M001HS. Gia to men FE exoun graftei hdh arketa gia thn LG den xserw tipota exei kanenas kamia empeiria? Telos mporeite na proteinete kai seis kana moter alla me ta parakatw stoixeia 1) dual core intel 2) >= 100 GB sklhro 3) 15-15.4 othonh 4) Telos, tha hthela na prosthesw pws paixnidia kai tetoia den me endiaferoun sxedon katholou (arkei na einai aneta na sikonoun VISTA ktl) A exw kai thn entipwsh pws o FE sto e-shop einai nea paralabh diorthwste me ean kanw lathos. eyxaristw ek ton proterwn
laptopmaniac Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Πολύ καλό δείχνει το lg αλλά εγώ πάλι sony θα ψηφίσω δαγκωτό!
talikra Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 kanas allos re paidia....... Loipon epeidh gia LG den exw akousei kai tipota, aythn thn stgmh eimai metaxsh tou FE kai tou http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907681 tha mou peite twra th kanw sygkrinw pali ACER me VAIO Ok tha pw alla to ACER einai kata 350 fthinotero kai einai pio full. An labete ypopsi to gegonos oti thelw ena laptop gia arketa xronia kai na douleuei astamathta ti lete h poiothta tou VAIO tha antexsei ston xrono gia na dikaiologisei en merh to extra kostos h pame mono gia figoyra. Eseis pio tha pernate?
newlynx Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Για το ACER που το έχω θα σε παραπέμψω εδώ που έχω πεί την γνώμη μου http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=149369 Καλά είναι γενικά στους τίτλους των θεμάτων να αναφέρουμε τα μοντέλα που μας ενδιαφέρουν ώστε να είναι πιο εύκολο να τα εντοπίζουν και άλλοι χρήστες.
Y1annis73 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Κάτι μου κάνει όταν βλέπω εταιρείες καταναλωτικών προιόντων να προσπαθούν να πουλήσουν Notebooks. Αν πάντως είχα να επιλέξω μεταξύ των δύο εννοείται πως θα ήταν το Sony!
realestate Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 επειδή εκτός απο την αγορά ενος φορητού υπάρχει και το service ( αχρείαστο να είναι ) προτείνω lg .Καλή ποιότητα κατασκευής και πολύ καλό service !!!! σε αντίθεση με την sony που όπου και αν κοιτάξω ακούω προβλήματα.
gorila Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Εγώ ψηφίζω LG και πάλι LG. Εκτός απο την οθόνη που είναι μιά κλάση πιό πάνω από οποιοδήποτε άλλο laptop που κυκλοφορεί, το FE είναι πολύ κατώτερο και σε χαρακτηριστικά και επιδόσεις αλλά και σε design κατα τη γνώνη μου. Όσο για την αξιοπιστία, η LG δεν είναι πρωτάρα σε προϊοντα πληροφορικής.Χρόνια κατασκευάζει οθόνες και οπτικά μέσα που φοράνε πολλά καλά laptop της αγοράς. Άλλωστε στην Ασία τα LG laptops κυκλοφορούν αρκετά χρόνια και με μεγάλη απήχηση μάλιστα.Επειδή ήρθαν τώρα στην Ελλάδα δεν σημαίνει πως είναι πρωτάρα και αναξιόπιστη η LG. Ενα άλλο παράδειγμα είναι τα κορυφαία Samsung laptops που δεν έρχονται στην Ελλάδα. Δεν είμαι κολλημένος,αλλά πιστεύω ότι τώρα το LG s1 είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά σ'αυτήν την κατηγορία σε όλους τους τομείς. Απο χαρακτηριστικά και design μέχρι εγγύηση και service. Είναι καλύτερα, αν πάθει κάτι το laptopaki μου να το δώσω για service στη Θεσ/νικη δίπλα από το σπίτι μου,από το να στείλω το vaio στο Βέλγιο! Εγώ θα το πάρω!!!
talikra Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Gorilla epeidh akoma den to phra alla problepete mexri kai deutera na xw kanei thn paragelia omologw oti me pronlhmatizeis... allwste pleon ta VAIO ta exw bgalei apo to mualo mou me to problhma sto disko pou exoun kai akouw.. edw to palikari phre to 11s kai thelei na allaxsei ton disko gia tetoia eimaste...
21century Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Να δουμε στην αγορα πως θα πανε οι πωλησεις και μετα τα λεμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.