Undead Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Παιδιά το dvd rom μου (και γενικά ο υπολογιστης μου)τα έχουν παίξει!!! Μόλις βάζω που λέτε ένα dvd μέσα στο dvd rom κάνει ένα παράξενο θόρυβο κάπως έτσι: "Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς" Και γενικά ο υπολογιστής βουίζει.Δεν έχω πειράξει τίποτα. Μήπως είναι "Καιρός για καθάρισμα?":-D
Bougas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 μηπως ειναι καιρος να αλλαξεις το DVD?ποσο καιρο το εχεις,και τι δισκακια χρησιμοποιεις?
Undead Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 mp@ το πολυ 2 χρονια να το εχω και χρησιμοποιω δισκακια της Sony ,Verbatim και Burnout. Αλλωστε στο άλλο dvd-rom(dvd-r)δεν κάνει κανένα θόρυβο
Bougas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 βαλε ενα καινουριο.προτεινω samsung 16x με καθαριστηκα δισκακια δεν θα κανεις δουλεια.ο καλος καθαρισμος γινεται αν ανοιξεις την συσκευη μονο και γνωριζεις το αντικειμενο.αλλα η καλυτερη λυση ειναι ενα καινουριο.2 χρονια μια χαρα ειναι.
Undead Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 υπαρχει καποια αλλη εναλλακτικη λυση,μαλλον θα το παω για καθαρισμα
Melissa_virus Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Άνοιξέ το στα χαλαρά και καθάρισέ το. Δεν είναι δύσκολο. Απλά την κεφαλή πρόσεξε σαν τα μάτια σου. Με τα καθαριστικά δισκάκια συμφωνώ με τον BOUGAS. δεν κάνουν τίποτα. Undead εφόσον βουίζει γενικά και ο υπολογιστής, άνοιξέ τον και ρίξε ένα καλό καθάρισμα. Είναι και καλοκαίρι τώρα. Καθάρισέ το να παίρνει αέρα. Γιατί άμα το έχεις 2 χρόνια και δεν το έχεις καθαρίσει, θα έχει μπουκώσει στις σκόνες.
mikelamar Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Και να το καθαρισεις μετα απο λιγο διαστημα(χαλαρα μεσα σε κανα μηνακο)παλι τα ιδια θα κανει...το βαφεις μπλε κ το ριχνεις στη θαλασσαααααααααα!!!
Melissa_virus Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Ναι όντως. Οπότε αφού έχουν πέσει οι τιμές πάρε ένα new να γλιτώσεις
Hlapatsas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Βασικά τα DVD αναγνωστικά δεν έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και συνήθως πάνω στον 1-2 χρόνια σε χαιρετούν... Αλλά και να το καθαρίσεις δεν χάνεις και τίποτα.
Prof_Chaos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 μιας και μιλάμε για διάρκεια ζωής εχω ενα pioneer με slot 3 χρόνια και βάλε και δεν εχει παρουσιάσει το παραμικρό!
Melissa_virus Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 pioneer εχω και εγώ για ανάγνωση, 4 χρονών και έχει αρχίσει να βαράει διάλυση. έιχα πάρει pioneer αντιγραφικό, κάηκε μία φορά ενα μήνα το είχα μόνο και μου δώσανε άλλο . αλλά γενικά δεν με έχει ικανοποιήσει. άμα πας να γράψεις cd audio μου τα καίει, και απο dvd καίει συνήθως τα TDK. exei psixologika problhmata...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.