Προς το περιεχόμενο

Καιρός για καθάρισμα?

Undead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά το dvd rom μου (και γενικά ο υπολογιστης μου)τα έχουν παίξει!!!

Μόλις βάζω που λέτε ένα dvd μέσα στο dvd rom κάνει ένα παράξενο θόρυβο κάπως έτσι:

"Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς"

Και γενικά ο υπολογιστής βουίζει.Δεν έχω πειράξει τίποτα.

Μήπως είναι "Καιρός για καθάρισμα?":-D :mrgreen: :)

Δημοσ.

mp@

το πολυ 2 χρονια να το εχω και χρησιμοποιω δισκακια της Sony ,Verbatim

και Burnout.

Αλλωστε στο άλλο dvd-rom(dvd-r)δεν κάνει κανένα θόρυβο

Δημοσ.

βαλε ενα καινουριο.προτεινω samsung 16x

με καθαριστηκα δισκακια δεν θα κανεις δουλεια.ο καλος καθαρισμος γινεται αν ανοιξεις την συσκευη μονο και γνωριζεις το αντικειμενο.αλλα η καλυτερη λυση ειναι ενα καινουριο.2 χρονια μια χαρα ειναι.

Δημοσ.

Άνοιξέ το στα χαλαρά και καθάρισέ το. Δεν είναι δύσκολο. Απλά την κεφαλή πρόσεξε σαν τα μάτια σου. Με τα καθαριστικά δισκάκια συμφωνώ με τον BOUGAS. δεν κάνουν τίποτα.

Undead εφόσον βουίζει γενικά και ο υπολογιστής, άνοιξέ τον και ρίξε ένα καλό καθάρισμα. Είναι και καλοκαίρι τώρα. Καθάρισέ το να παίρνει αέρα. Γιατί άμα το έχεις 2 χρόνια και δεν το έχεις καθαρίσει, θα έχει μπουκώσει στις σκόνες.

Δημοσ.

Και να το καθαρισεις μετα απο λιγο διαστημα(χαλαρα μεσα σε κανα μηνακο)παλι τα ιδια θα κανει...το βαφεις μπλε κ το ριχνεις στη θαλασσαααααααααα!!!

Δημοσ.

Βασικά τα DVD αναγνωστικά δεν έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και συνήθως πάνω στον 1-2 χρόνια σε χαιρετούν...:lol: Αλλά και να το καθαρίσεις δεν χάνεις και τίποτα.

Δημοσ.

μιας και μιλάμε για διάρκεια ζωής εχω ενα pioneer με slot 3 χρόνια και βάλε και δεν εχει παρουσιάσει το παραμικρό!

Δημοσ.

pioneer εχω και εγώ για ανάγνωση, 4 χρονών και έχει αρχίσει να βαράει διάλυση. έιχα πάρει pioneer αντιγραφικό, κάηκε μία φορά ενα μήνα το είχα μόνο και μου δώσανε άλλο . αλλά γενικά δεν με έχει ικανοποιήσει. άμα πας να γράψεις cd audio μου τα καίει, και απο dvd καίει συνήθως τα TDK. exei psixologika problhmata...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...